Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

İnş o zaman gelip iş yerlerimiz ve maaslarimiz hakkında konuşuruz kuzu,o günleri çok istiyorum çok 🥳💃🫶🍒🍒🤲
Cano inşallah o zamana ben de yuvamı kurmuş belki seni ziyarete gelmiş olurum olur ya belli olmaz :KK19:rabbim büyük ❤️ inşallah ekonomik özgürlüğümüzü de elimize almış atanmış oluruz 🌸💎

Kuzu bence havalar ısınınca bu hantallik atılır, o yüzden sıkıntı yapma😎 bi yerden başlayalım ufaktan🤤💃🥳🍒 ales sorularına bak, ne demek istediğimi anlayacaksın. Güzel sormuşlar 👍👏
Tamam canım benim ah buralar inan bana en güzel streslermiş be 🤭 atanmak da nasip olsun kız hâlâ adalet bakanlığı ilanı gelmedi sanırım bu yıl gelmeyecek 🤤

Tamam canım benim ah buralar inan bana en güzel streslermiş be 🤭 atanmak da nasip olsun kız hâlâ adalet bakanlığı ilanı gelmedi sanırım bu yıl gelmeyecek 🤤
ASSOSyal ASSOSyal
Kızlar iyiyim çok şükür.
Buralardayım ben her gün.
Bugünlerde de diyet topigindeyim.
Sizler nasılsınız?

ASSOSyal ASSOSyal
Kızlar iyiyim çok şükür.
Buralardayım ben her gün.
Bugünlerde de diyet topigindeyim.
Sizler nasılsınız?

Hayatım diyetle geçiyor zaten 🥺
Tam 10 yıldır diyet yapıyorum, kilo al ver hep bu dongudeyim.
Çok şükür çok fazla kıl yok ama +-5 alıp veriyorum sürekli.

İnşallah canim hepimiz iyi olalım ❤️♥️
Hayat zor kuzu ya,her şey hiçbir zaman dört dörtlük olmuyor. İdare ediyoruz bir şekilde🤲🫶 ins bundan sonra da güzel şeyler olur hayatımızda 🤲🥰🍒🫶

Kızlar kızlar ders çalışmaya devam edenlere başarılar diliyorum. 30 yaşındayım ve son kpssye girdim diye düşünüyorum 😅 daha başka da enerjim yok. Sağlık bakanlığından da ses yok yaa hala atama yapmadılar çok sıkıldım artık beklemekten 💖 inşallah hepimiz istediğimiz güzel yerlere ataniriz💃🏻

Kızlar kızlar ders çalışmaya devam edenlere başarılar diliyorum. 30 yaşındayım ve son kpssye girdim diye düşünüyorum 😅 daha başka da enerjim yok. Sağlık bakanlığından da ses yok yaa hala atama yapmadılar çok sıkıldım artık beklemekten 💖 inşallah hepimiz istediğimiz güzel yerlere ataniriz💃🏻
Bende aile bakanlığı bekliyorum, yok yapmiyorlar. Zaten sağlık ve adalet bakanlığı daha çok alım yapıyor. Aile bakanlığı yarısını bile yapmiyor 🥺 yine de şanslısın canim, yapti mi çok yapacak🤲 Allah hepimizin yüzünü güldürsün 🤲🫶🥰🍒

Back
X