- 12 Mart 2023
- 1.299
- 1.438
- 63
Cano inşallah o zamana ben de yuvamı kurmuş belki seni ziyarete gelmiş olurum olur ya belli olmazİnş o zaman gelip iş yerlerimiz ve maaslarimiz hakkında konuşuruz kuzu,o günleri çok istiyorum çok![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cano inşallah o zamana ben de yuvamı kurmuş belki seni ziyarete gelmiş olurum olur ya belli olmazİnş o zaman gelip iş yerlerimiz ve maaslarimiz hakkında konuşuruz kuzu,o günleri çok istiyorum çok![]()
Tamam canım benim ah buralar inan bana en güzel streslermiş beKuzu bence havalar ısınınca bu hantallik atılır, o yüzden sıkıntı yapmabi yerden başlayalım ufaktan
ales sorularına bak, ne demek istediğimi anlayacaksın. Güzel sormuşlar
![]()
Tamam canım benim ah buralar inan bana en güzel streslermiş beatanmak da nasip olsun kız hâlâ adalet bakanlığı ilanı gelmedi sanırım bu yıl gelmeyecek
![]()
İyi diyelim iyi olsunASSOSyal
Kızlar iyiyim çok şükür.
Buralardayım ben her gün.
Bugünlerde de diyet topigindeyim.
Sizler nasılsınız?
Allah büyük kuzu inş gerçek olurCano inşallah o zamana ben de yuvamı kurmuş belki seni ziyarete gelmiş olurum olur ya belli olmazrabbim büyük
inşallah ekonomik özgürlüğümüzü de elimize almış atanmış oluruz
![]()
Gelecek deniyor bizim bakanlıkta yokTamam canım benim ah buralar inan bana en güzel streslermiş beatanmak da nasip olsun kız hâlâ adalet bakanlığı ilanı gelmedi sanırım bu yıl gelmeyecek
![]()
Şükür kuzu yaa,idare ederASSOSyal
Kızlar iyiyim çok şükür.
Buralardayım ben her gün.
Bugünlerde de diyet topigindeyim.
Sizler nasılsınız?
Cano bizimkinin gelmeyişi işime geliyor daha hazır değilim klavyeye ben tam hazır olunca gelse olurGelecek deniyor bizim bakanlıkta yok![]()
İnş en doğru zamanda gelir kuzum,ben aile bakanlığını bekliyorumCano bizimkinin gelmeyişi işime geliyor daha hazır değilim klavyeye ben tam hazır olunca gelse olursenin beklediğin ilan hangisi cano
Tamam canım benim ah buralar inan bana en güzel streslermiş beatanmak da nasip olsun kız hâlâ adalet bakanlığı ilanı gelmedi sanırım bu yıl gelmeyecek
![]()
Hayatım diyetle geçiyor zatenİyi diyelim iyi olsundiyete mi başladın canım
İnşallah canim hepimiz iyi olalımŞükür kuzu yaa,idare ederhep iyi ol inş,iyi olmani çok istiyorum
![]()
Hayat zor kuzu ya,her şey hiçbir zaman dört dörtlük olmuyor. İdare ediyoruz bir şekildeHayatım diyetle geçiyor zaten
Tam 10 yıldır diyet yapıyorum, kilo al ver hep bu dongudeyim.
Çok şükür çok fazla kıl yok ama +-5 alıp veriyorum sürekli.
İnşallah canim hepimiz iyi olalım![]()
Amin Canım inşallahHayat zor kuzu ya,her şey hiçbir zaman dört dörtlük olmuyor. İdare ediyoruz bir şekildeins bundan sonra da güzel şeyler olur hayatımızda
![]()
Bende aile bakanlığı bekliyorum, yok yapmiyorlar. Zaten sağlık ve adalet bakanlığı daha çok alım yapıyor. Aile bakanlığı yarısını bile yapmiyorKızlar kızlar ders çalışmaya devam edenlere başarılar diliyorum. 30 yaşındayım ve son kpssye girdim diye düşünüyorumdaha başka da enerjim yok. Sağlık bakanlığından da ses yok yaa hala atama yapmadılar çok sıkıldım artık beklemekten
inşallah hepimiz istediğimiz güzel yerlere ataniriz
![]()