• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Kuzum çok dolu dolu geçmiyor açıkçası, konsantre çok olamıyorum. Paragrafı hiç bırakmadım devam, arada tekrar yapıyorum coğrafya tarih. Sen napiyon
Ben de bir hafta oldu çıkalı cano işten bakalım klavye çalışacağım ramazan sonu tekrar iş bakarım öyle gidecek tekrar kpss düşünmüyorum ben artık 🤧

Ben inan çalıştığım zaman yemek yemeye bile dermanım olmuyor ot gibi uyuyup sabah kalkıp işe gidiyordum öyle bir hayatım vardı o yüzden hiçbir şeyi takip edemiyordum işten çıktım sevinmem lazım acayip bir boşluğa düştüm mutsuzum anlam veremedim ki ya içim sıkılıyor bildiğin
Anlıyorum seni canım benim, belirsizlikten oluyor bu. Birde üstüne içten içe vicdan yapiyorsun 🥺 hepimiz aynıyız 🫣

Ben inan çalıştığım zaman yemek yemeye bile dermanım olmuyor ot gibi uyuyup sabah kalkıp işe gidiyordum öyle bir hayatım vardı o yüzden hiçbir şeyi takip edemiyordum işten çıktım sevinmem lazım acayip bir boşluğa düştüm mutsuzum anlam veremedim ki ya içim sıkılıyor bildiğin
Senin meziniyetin hangi bölümdü canim

Senin meziniyetin hangi bölümdü canim
İşletme canım kendin alanım muhasebe iş başvuruları 5 10 senelik tecrübe istiyor muhasebe alanında 7 aylık tecrübem var 🤤 katiplik var elimde değerlendireceğim ama onda da çok torpil dönüyor ya hala daha zaten ilan gelmedi bakalım

İşletme canım kendin alanım muhasebe iş başvuruları 5 10 senelik tecrübe istiyor muhasebe alanında 7 aylık tecrübem var 🤤 katiplik var elimde değerlendireceğim ama onda da çok torpil dönüyor ya hala daha zaten ilan gelmedi bakalım
Geçen sene işletme puanları çok düşmüştü canım. Kısmet olmadı mı sana

Back