Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

Kuzum çok dolu dolu geçmiyor açıkçası, konsantre çok olamıyorum. Paragrafı hiç bırakmadım devam, arada tekrar yapıyorum coğrafya tarih. Sen napiyon
Ben de bir hafta oldu çıkalı cano işten bakalım klavye çalışacağım ramazan sonu tekrar iş bakarım öyle gidecek tekrar kpss düşünmüyorum ben artık 🤧

Ben inan çalıştığım zaman yemek yemeye bile dermanım olmuyor ot gibi uyuyup sabah kalkıp işe gidiyordum öyle bir hayatım vardı o yüzden hiçbir şeyi takip edemiyordum işten çıktım sevinmem lazım acayip bir boşluğa düştüm mutsuzum anlam veremedim ki ya içim sıkılıyor bildiğin
Anlıyorum seni canım benim, belirsizlikten oluyor bu. Birde üstüne içten içe vicdan yapiyorsun 🥺 hepimiz aynıyız 🫣

Ben inan çalıştığım zaman yemek yemeye bile dermanım olmuyor ot gibi uyuyup sabah kalkıp işe gidiyordum öyle bir hayatım vardı o yüzden hiçbir şeyi takip edemiyordum işten çıktım sevinmem lazım acayip bir boşluğa düştüm mutsuzum anlam veremedim ki ya içim sıkılıyor bildiğin
Senin meziniyetin hangi bölümdü canim

Senin meziniyetin hangi bölümdü canim
İşletme canım kendin alanım muhasebe iş başvuruları 5 10 senelik tecrübe istiyor muhasebe alanında 7 aylık tecrübem var 🤤 katiplik var elimde değerlendireceğim ama onda da çok torpil dönüyor ya hala daha zaten ilan gelmedi bakalım

İşletme canım kendin alanım muhasebe iş başvuruları 5 10 senelik tecrübe istiyor muhasebe alanında 7 aylık tecrübem var 🤤 katiplik var elimde değerlendireceğim ama onda da çok torpil dönüyor ya hala daha zaten ilan gelmedi bakalım
Geçen sene işletme puanları çok düşmüştü canım. Kısmet olmadı mı sana

Canım nasılsın, nasıl gidiyor 🥳 buradaki günleri çok özlüyorum biliyor musun 🙈
İyiyim canım çok şükür.
Bugün öğle yemeğinde memur arkadaşlarla konuştuk. 30-36 yaşında memur olmuşlar, hani atanmanin zorluğundan bahsettik, herkes kendi hikayesini anlattı.
Herkesin ortak fikri şu, atandıktan sonra bütün dertlerin bitecegini sanmak 😁
Özelde çalışırken memurluk çok daha rahat görülüyor ama atandıktan sonrada yan gel yat degilmis memurluk diye düşünüyor herkes.
Şükürler olsun tabi, atanmak çok güzel
Rabbim çalışan herkesin aTanmasini nasip etsin

İyiyim canım çok şükür.
Bugün öğle yemeğinde memur arkadaşlarla konuştuk. 30-36 yaşında memur olmuşlar, hani atanmanin zorluğundan bahsettik, herkes kendi hikayesini anlattı.
Herkesin ortak fikri şu, atandıktan sonra bütün dertlerin bitecegini sanmak 😁
Özelde çalışırken memurluk çok daha rahat görülüyor ama atandıktan sonrada yan gel yat degilmis memurluk diye düşünüyor herkes.
Şükürler olsun tabi, atanmak çok güzel
Rabbim çalışan herkesin aTanmasini nasip etsin
Amin kuzum, herkesin farklı farklı dertleri var bu hayatta. Şimdi bize şuan en buyuk dert atanmak gibi geliyor, ataninca yerimizi insanları maasimizi sevmeyecegiz belki. İnsan yasayamadigina her zaman özeniyor. Bakan olsak belki başka bir seye takıcaz. Bu dertler bitmeyecek, hep bir üstünü hayal edeceğiz. Hayırlısı demekten başka çare yok, hak yemeden alnımızın akıyla nasip etsin inşallah allah🤲💜🍒

Amin kuzum, herkesin farklı farklı dertleri var bu hayatta. Şimdi bize şuan en buyuk dert atanmak gibi geliyor, ataninca yerimizi insanları maasimizi sevmeyecegiz belki. İnsan yasayamadigina her zaman özeniyor. Bakan olsak belki başka bir seye takıcaz. Bu dertler bitmeyecek, hep bir üstünü hayal edeceğiz. Hayırlısı demekten başka çare yok, hak yemeden alnımızın akıyla nasip etsin inşallah allah🤲💜🍒
Canım bu kpss formatı değişmiş de ags falan olmuş genel kültür genel yetenek de mi değişti soru sayısı falan

Canım bu kpss formatı değişmiş de ags falan olmuş genel kültür genel yetenek de mi değişti soru sayısı falan
Yok canım kpss değişmedi. Sadece öğretmenler için eğitim bilimi sınavı kalktı, ags geldi. Ags de yine Türkçe matematik tarih coğrafya vatandaşlık eğitim kanunu içerikli 80 soru sorulacak. Aldıkları puan ortalamaları ile akademide iki yil eğitim alacaklar,sonra atanacaklar. Bizi ilgilendiren bir durum yok. Eğer istersek bizde ags girebiliriz. Ben düşünmüyorum 🥴 formasyon yerine ags ,iyi ki zamanında formasyon almamışım 🥺

Yok canım kpss değişmedi. Sadece öğretmenler için eğitim bilimi sınavı kalktı, ags geldi. Ags de yine Türkçe matematik tarih coğrafya vatandaşlık eğitim kanunu içerikli 80 soru sorulacak. Aldıkları puan ortalamaları ile akademide iki yil eğitim alacaklar,sonra atanacaklar. Bizi ilgilendiren bir durum yok. Eğer istersek bizde ags girebiliriz. Ben düşünmüyorum 🥴
Amaaa ay bu öğretmen atamasını iyice zorlaştırmışlar puf Allah tüm işsizlere hayırlı kapı açsın şu mübarek ramazan ayı hürmetine 🍀⚘️

Amaaa ay bu öğretmen atamasını iyice zorlaştırmışlar puf Allah tüm işsizlere hayırlı kapı açsın şu mübarek ramazan ayı hürmetine 🍀⚘️
Amin kuzum, giderek işler sarpa sarıyor cidden. Almamak için ne oluyorsa yapılıyor. Bizim sınav yerinde duruyor bakalım başına bir şey gelmezse🤭 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥺🤲

Amin kuzum, giderek işler sarpa sarıyor cidden. Almamak için ne oluyorsa yapılıyor. Bizim sınav yerinde duruyor bakalım başına bir şey gelmezse🤭 Allah hepimizin yardımcısı olsun 🥺🤲
Ay tövbe yarabbim hiç gülesim yoktu 😃bizim sınava bir şey olmasa bile hatalı sorular ile sağ olsunlar yapacaklarını yapıyorlar gene 🤧🫠 cano spora gideceğim yarın çok heyecanlıyım🤤🥲🥲ay sebepsiz panik bastı içimi napacağım nasıl olacak diye 🙈🙈

Ay tövbe yarabbim hiç gülesim yoktu 😃bizim sınava bir şey olmasa bile hatalı sorular ile sağ olsunlar yapacaklarını yapıyorlar gene 🤧🫠 cano spora gideceğim yarın çok heyecanlıyım🤤🥲🥲ay sebepsiz panik bastı içimi napacağım nasıl olacak diye 🙈🙈
Allah seni napmasin ya🤣 kız ne güzel işte, mis gibi spor🥳💃 bundan daha güzel bir aktivite olabilir mi😎 belki kafana göre biri denk gelir arkadaş olursun🤤 tadını çıkar eğlenmene bak🥰😍

Back
X