- 12 Mart 2023
- 769
- 878
- 23
Ben de bir hafta oldu çıkalı cano işten bakalım klavye çalışacağım ramazan sonu tekrar iş bakarım öyle gidecek tekrar kpss düşünmüyorum ben artıkKuzum çok dolu dolu geçmiyor açıkçası, konsantre çok olamıyorum. Paragrafı hiç bırakmadım devam, arada tekrar yapıyorum coğrafya tarih. Sen napiyon
Anlıyorum seni canım benim, belirsizlikten oluyor bu. Birde üstüne içten içe vicdan yapiyorsunBen inan çalıştığım zaman yemek yemeye bile dermanım olmuyor ot gibi uyuyup sabah kalkıp işe gidiyordum öyle bir hayatım vardı o yüzden hiçbir şeyi takip edemiyordum işten çıktım sevinmem lazım acayip bir boşluğa düştüm mutsuzum anlam veremedim ki ya içim sıkılıyor bildiğin
Hayırlısı olsun inşallah canım, katiplik gelir belki dur bakalımBen de bir hafta oldu çıkalı cano işten bakalım klavye çalışacağım ramazan sonu tekrar iş bakarım öyle gidecek tekrar kpss düşünmüyorum ben artık
Cano bakalım da onda da torpil oyunu çok dönüyor of Rabbim inşallah çok mutlu olacağımız bir kapı açar tez vakitte artık inanki bekleyecek gücüm kalmadı çok sabrettim her şey içinHayırlısı olsun inşallah canım, katiplik gelir belki dur bakalım
Hepimiz için canım benim hayırlısı olsunCano bakalım da onda da torpil oyunu çok dönüyor of Rabbim inşallah çok mutlu olacağımız bir kapı açar tez vakitte artık inanki bekleyecek gücüm kalmadı çok sabrettim her şey için
Senin meziniyetin hangi bölümdü canimBen inan çalıştığım zaman yemek yemeye bile dermanım olmuyor ot gibi uyuyup sabah kalkıp işe gidiyordum öyle bir hayatım vardı o yüzden hiçbir şeyi takip edemiyordum işten çıktım sevinmem lazım acayip bir boşluğa düştüm mutsuzum anlam veremedim ki ya içim sıkılıyor bildiğin
İşletme canım kendin alanım muhasebe iş başvuruları 5 10 senelik tecrübe istiyor muhasebe alanında 7 aylık tecrübem varSenin meziniyetin hangi bölümdü canim
Amin canm Allahım şu mübarek aylar hürmetine güzel kapılar açsın öyle mutlu huzurlu olalım ki dağa taşa gülelim selam verelim öyle bir mutluluk olsunHepimiz için canım benim hayırlısı olsun
Canı gönülden amin kuzucumAmin canm Allahım şu mübarek aylar hürmetine güzel kapılar açsın öyle mutlu huzurlu olalım ki dağa taşa gülelim selam verelim öyle bir mutluluk olsun
Geçen sene işletme puanları çok düşmüştü canım. Kısmet olmadı mı sanaİşletme canım kendin alanım muhasebe iş başvuruları 5 10 senelik tecrübe istiyor muhasebe alanında 7 aylık tecrübem varkatiplik var elimde değerlendireceğim ama onda da çok torpil dönüyor ya hala daha zaten ilan gelmedi bakalım
Canım nasılsın, nasıl gidiyorGeçen sene işletme puanları çok düşmüştü canım. Kısmet olmadı mı sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?