Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

İyiyim canım şükür.
Sabahları zor uyaniyorum, sonra diyorum "kalkayim da 10 sene atanmak için cirpindigim günlerin hakkını vereyim "
Öyle bir replik var ya, kendime uyarladim bende

Rabbim ferahlatsin canım.
Kuzum benim öyle bir güzel zamanda atandin ki ,allahin sevgili kulusun şuan her şey öyle berbat ki rabbim hepimize ferahlık versin inş canım benim, tez zamanda senide sevindirsin inş

İyiyim canım şükür.
Sabahları zor uyaniyorum, sonra diyorum "kalkayim da 10 sene atanmak için cirpindigim günlerin hakkını vereyim "
Öyle bir replik var ya, kendime uyarladim bende

Rabbim ferahlatsin canım.
Aman canım inan şu özel sektörde çalışıp yıpranmaktan iyidir ailen var işin var elhamdülillah Allahım nazarlardan saklasın

Bu durumu nasıl atlatacagız bilmiyorum ki ufacık bir mutluluk niye bu kadar çok görüldü ki hayattan öyle çok büyük bir beklentim de yoktu oysaki
Bazılarının da sinavi bu oluyor galiba kuzu, bende düşünüyorum düşünüyorum akıl erdiremiyorum. Uğraş didin çabala, elde var sıfır bu sınavda geçer diye umut ediyorum

Bazılarının da sinavi bu oluyor galiba kuzu, bende düşünüyorum düşünüyorum akıl erdiremiyorum. Uğraş didin çabala, elde var sıfır bu sınavda geçer diye umut ediyorum
Geçmiyor canım hep bir umut oluyor içimde sonra fosalıyor umut etmekten de yoruldum umut etmeden de yaşanılmıyor ki hayat bomboş geliyor of ne bileyim çok doluyum

Yok canım hiçbir şeyden umudum yok artık neyse senin de içini sıkıp daraltmak istemiyorum
Öyle deme kuzum benim,bu günlerde geçecek. İnan yalnız değilsin, yalniz değiliz. Bu hep böyle gitmez nasılsa bir kapı aralanacak canım benim, az daha sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…