Gitmiyor desemBen de sizleri özledim nasıl gidiyor çalışmalar
İyiyim canım şükür.
Rabbim ferahlatsin canım.Gitmiyor desemöyle bir bunalmislik hali
Kuzum benim öyle bir güzel zamanda atandin ki ,allahin sevgili kulusunİyiyim canım şükür.
Sabahları zor uyaniyorum, sonra diyorum "kalkayim da 10 sene atanmak için cirpindigim günlerin hakkını vereyim "
Öyle bir replik var ya, kendime uyarladim bende
Rabbim ferahlatsin canım.
Ay inşallah yaAllah yardımcın olsun canım benim, tez zamanda atanırsın kurtulursun inş
Aynıyız kuzuAy inşallah yatükenmişlik sendromu yaşıyorum resmen hayatım olduğu yerde sayıyor tek geçen şey yaşım oluyor başka da değişen bir şey yok of ki ne of
Aman canım inan şu özel sektörde çalışıp yıpranmaktan iyidir ailen var işin var elhamdülillahİyiyim canım şükür.
Sabahları zor uyaniyorum, sonra diyorum "kalkayim da 10 sene atanmak için cirpindigim günlerin hakkını vereyim "
Öyle bir replik var ya, kendime uyarladim bende
Rabbim ferahlatsin canım.
Bu durumu nasıl atlatacagız bilmiyorum kiAynıyız kuzu
Bazılarının da sinavi bu oluyor galiba kuzu, bende düşünüyorum düşünüyorum akıl erdiremiyorum. Uğraş didin çabala, elde var sıfırBu durumu nasıl atlatacagız bilmiyorum kiufacık bir mutluluk niye bu kadar çok görüldü ki hayattan öyle çok büyük bir beklentim de yoktu oysaki
Geçmiyor canım hep bir umut oluyor içimde sonra fosalıyor umut etmekten de yoruldum umut etmeden de yaşanılmıyor ki hayat bomboş geliyor of ne bileyim çok doluyumBazılarının da sinavi bu oluyor galiba kuzu, bende düşünüyorum düşünüyorum akıl erdiremiyorum. Uğraş didin çabala, elde var sıfırbu sınavda geçer diye umut ediyorum
Bahar geliyor canım benim,her şey güzel olacak inşGeçmiyor canım hep bir umut oluyor içimde sonra fosalıyor umut etmekten de yoruldum umut etmeden de yaşanılmıyor ki hayat bomboş geliyor of ne bileyim çok doluyum
Yok canım hiçbir şeyden umudum yok artık neyse senin de içini sıkıp daraltmak istemiyorumBahar geliyor canım benim,her şey güzel olacak inşçiçekler açacak, bizede bahar yakında
Öyle deme kuzum benim,bu günlerde geçecek. İnan yalnız değilsin, yalniz değiliz. Bu hep böyle gitmez nasılsa bir kapı aralanacak canım benim, az daha sabırYok canım hiçbir şeyden umudum yok artık neyse senin de içini sıkıp daraltmak istemiyorum
Sen yalnız değilsin, biz buradayiz. Biz senden sıkılmayız yaz rahatla kuzumYok canım hiçbir şeyden umudum yok artık neyse senin de içini sıkıp daraltmak istemiyorum
Cano hiçbir şeyden umut edesim yok artık ya çok bunaldımÖyle deme kuzum benim,bu günlerde geçecek. İnan yalnız değilsin, yalniz değiliz. Bu hep böyle gitmez nasılsa bir kapı aralanacak canım benim, az daha sabır
Allah razı olsun canım benim iyi ki varsınSen yalnız değilsin, biz buradayiz. Biz senden sıkılmayız yaz rahatla kuzum
Allah büyük kuzum,gun doğmadan neler doğarCano hiçbir şeyden umut edesim yok artık ya çok bunaldım
Sende iyi ki varsın kuzum,biz yine atlattik diyeceğizAllah razı olsun canım benim iyi ki varsın
Öyle canımın içi ama şu gönül boşluğu da çok yoruyor beni...Allah büyük kuzum,gun doğmadan neler doğar
Buraya birbirimizin güzel haberlerini vermek nasip olsunSende iyi ki varsın kuzum,biz yine atlattik diyeceğiz
İyiyim canım şükür.
Rabbim ferahlatsin canım.Gitmiyor desemöyle bir bunalmislik hali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?