Popüler Konu 2025 -2026 El ele, baş başa, omuz omuza birlikte KPSS haydi kızlar 🤝

İyiyim canım şükür.
Sabahları zor uyaniyorum, sonra diyorum "kalkayim da 10 sene atanmak için cirpindigim günlerin hakkını vereyim " 😁
Öyle bir replik var ya, kendime uyarladim bende

Rabbim ferahlatsin canım.
Kuzum benim öyle bir güzel zamanda atandin ki ,allahin sevgili kulusun🤲 şuan her şey öyle berbat ki 🥺 rabbim hepimize ferahlık versin inş canım benim, tez zamanda senide sevindirsin inş 🤲🥰🍒🫶

İyiyim canım şükür.
Sabahları zor uyaniyorum, sonra diyorum "kalkayim da 10 sene atanmak için cirpindigim günlerin hakkını vereyim " 😁
Öyle bir replik var ya, kendime uyarladim bende

Rabbim ferahlatsin canım.
Aman canım inan şu özel sektörde çalışıp yıpranmaktan iyidir ailen var işin var elhamdülillah 💚Allahım nazarlardan saklasın 💚

Bu durumu nasıl atlatacagız bilmiyorum ki 😢ufacık bir mutluluk niye bu kadar çok görüldü ki hayattan öyle çok büyük bir beklentim de yoktu oysaki 😢😒
Bazılarının da sinavi bu oluyor galiba kuzu, bende düşünüyorum düşünüyorum akıl erdiremiyorum. Uğraş didin çabala, elde var sıfır 🥺 bu sınavda geçer diye umut ediyorum 🤲

Bazılarının da sinavi bu oluyor galiba kuzu, bende düşünüyorum düşünüyorum akıl erdiremiyorum. Uğraş didin çabala, elde var sıfır 🥺 bu sınavda geçer diye umut ediyorum 🤲
Geçmiyor canım hep bir umut oluyor içimde sonra fosalıyor umut etmekten de yoruldum umut etmeden de yaşanılmıyor ki hayat bomboş geliyor of ne bileyim çok doluyum

Back
X