2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    186
Ek gıda nasıl yapıyorsunuz benim kızım yemiyor zorlamak da istemıyorm ama biraz yese bana kolaylık olcak
Sabah 7de kalkıyor ilk öğünü anne sütü. Gözünü açar açmaz demir veriyorum. Aktive olurken süt sağıyorum sonra o sütü içiyor, oyun oynuyoruz 10.00-10.30 yatağ gidiyoruz yatakta da 1 biberon süt. 12de kalkar kahvaltı hazırlarız. Peynir zeytin yumurta yer. Sonra oyun oynarız. 15.30 gibi 1 biberon süt. Kalkınca yoğurt meyve vs. Sonra akşam yemeği yer. Yer dediğim messla 1 köfte

800 ile 1000ml arasında içiyordu. Günde sadece 1 kere max 120 ml mama içiyor.
benimki 90 ı zor görüyor ya. kalan mamayı bebe bisküvisi ile karıştırıp vermeye çalışıyorum (organik ya da kendim yapıyorum bisküviyi) . ek gıda verdiğimiz için sanırım doyuyorlar . doktor da ek gıdadan kilo almaz mama içsin dedi ama istemiyor , alerji maması içti bi süre ondan sonra biberondan tiksindi kızım haklı olarak berbattı tadı. keşke hiç o maceraya girmeseydim ama onun iyliği için denememiz lazmdı

temmuz anneleri hamileyken ne aktiftik ya herkes kayboldu :( paylaşmak konuşmak iyi geliyor aslında :)

benimki 90 ı zor görüyor ya. kalan mamayı bebe bisküvisi ile karıştırıp vermeye çalışıyorum (organik ya da kendim yapıyorum bisküviyi) . ek gıda verdiğimiz için sanırım doyuyorlar . doktor da ek gıdadan kilo almaz mama içsin dedi ama istemiyor , alerji maması içti bi süre ondan sonra biberondan tiksindi kızım haklı olarak berbattı tadı. keşke hiç o maceraya girmeseydim ama onun iyliği için denememiz lazmdı
Süt içmiyor mu

Biz dün 9.ay kontrolüne gittik kan tahlil istedi demir felan.boy kilo olması gerekten aralıkta dedi 9.ay aşısı yaptırsanız iyi olur ama yaptırmasakta oluyormuş sonradan eklenen bir aşı ya .ek gıda yemediğini söyleyince 1 yaşa kadar anne sütü dedi zaten tadımlara devam edin dedi çeşitlendir dedi daha diş de görünür de yok dedi ben de her şeyi dişe bağlıyodum😅

Uykudan ağlayarak uyanmasına artık rüya görüyorlar rüyada anne babasının öldüğünü görüyor dedi:(( ondan siz yanında olduğunuz hissettirin zaten hemen geri uyur dedi kaldırmayın dedi

Back
X