- 30 Kasım 2014
- 615
- 767
- Konu Sahibi sacibelinde
- #16.261
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
clubfoot ve pruv olduğu tespit edildi detaylı da bende de genetik hastalık olduğu için bakılması gerek dedilerMerhaba teşekkür ederim
Yok hiçbir sorun yaşamadım eve gittim ertesi gün işe geldim rutin hayatıma devam ettim doktorum yalan yanlış dedi onlara
Siz neden yapıyorsunuz ?
Hmm anladımclubfoot ve pruv olduğu tespit edildi detaylı da bende de genetik hastalık olduğu için bakılması gerek dediler
Hmm anladım
Öncesinde bi test yaptınız sandım
Kaçıncı haftanız
Canım sağolasın herhangi bir enfeksiyon yok doktorla konuştuk gece acildeki idrarda glukoz gebelikte çıkabilir ama mutlaka yükleme yaptırın dedi. Kendi doktoruma gideceğim birazdan, bu kaburga ağrısı valla bitirdi beni. Uyuyamadım hiç desem yeriKuzucum çok geçmiş olsun naptınn nasılsın şimdi
İnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ben de bugün sonucumu alacağım bakalım en kısa zamanda nihayete erecek bi sonuç almak istiyorum artık 4 haftadır perişanım21. haftadayım
bende öyle gerçekten bişey yoksa en azından içim rahat olur kalan hamileliğimi üzgün geçirmek istemiyorum o yüzden yaptırıcam . Umarım herkes sağlıkla kucağına alırİnşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız ben de bugün sonucumu alacağım bakalım en kısa zamanda nihayete erecek bi sonuç almak istiyorum artık 4 haftadır perişanım
Kuzum dr dan cikinca yaz mutlakaYarin tekrar gideceğim kendi doktoruma. Haftaya kadar bekleyemeyecegim cidden bayağı ağrım var. Hapsirinca ölecek gibi oluyorum. Hani ileri haftalar olsa bebek gelişimi ile kaburgaya baskı yapıyor diyeceğim de doktor da dedi bebek henüz baskı yapacak kadar büyük değil diye
Evet ya bende merak ettimKuzum dr dan cikinca yaz mutlaka
Ayy hayırlı olsun çok güzel bir isim bence. Biz bir türlü karar veremedik ama ben duruyu istiyorum bir de mira ve cemre var tabii adıyla yaşasın miniş
Bildiğim kadarıyla çıkmıyor ben gebelik öncesi yaptırmıştım gebeliktede genler için fetal DNA yaptırdımFetal dna da sma hastalığı çıkıyor mu bilginiz var mı?
Çok geçmiş olsun, haberlerini bekliyoruz canım.Canım sağolasın herhangi bir enfeksiyon yok doktorla konuştuk gece acildeki idrarda glukoz gebelikte çıkabilir ama mutlaka yükleme yaptırın dedi. Kendi doktoruma gideceğim birazdan, bu kaburga ağrısı valla bitirdi beni. Uyuyamadım hiç desem yeri
ben de anne yanı düşünüyordum ama vazgeçtim ahşap büyüyen beşik almak istiyorum. büyüyen beşiği de anne yanı gibi kullanabiliriz gibime geliyor. oda geniş olduğu içinKızlar selam, anne yanı dışında bebek odası için büyüyen beşik mi yoksa montessori mi önerirsiniz? Kararsız kaldım
aslında aklımda ela da var ama ela ismi çok fazla çevremde, o sebeple vazgeçtim.Ayy hayırlı olsun çok güzel bir isim bence. Biz bir türlü karar veremedik ama ben duruyu istiyorum bir de mira ve cemre var tabii adıyla yaşasın miniş
İnsanın neresi ağrıyorsa canı orda atıyor maalesef inşallah geçer ya bi an önce rahatlarsınCanım sağolasın herhangi bir enfeksiyon yok doktorla konuştuk gece acildeki idrarda glukoz gebelikte çıkabilir ama mutlaka yükleme yaptırın dedi. Kendi doktoruma gideceğim birazdan, bu kaburga ağrısı valla bitirdi beni. Uyuyamadım hiç desem yeri
Adı gibi dupduru ve uzun bir ömrü olsun inşallah
Deneyeyim madem bende nasıl içiyoruz ?Bana çok faydalı oluyor anında kesiyor yanmayı. Ama olmayan da vardır.
Her dilde güzel anlamı olan bir isim var aslında İDİLTeşekkür ederim canım cevapladigin için. Biz Türkiye de yaşamıyoruz maalesef. O yüzden aslında yazılışını öyle düşünmüştüm. Açelia olarak
Teşekkür ederim valla gayet yol gösterici bir mesaj oldu. Evet elayı da beğeniyorum ama çok fazla var maalesef o sebeple ben de direkt eledim.Cemreyle de mi muhabbet yapılır yaBaktığın zaman bir çok isim bir şekilde dalga geçilmeye müsait aslında. Artık bir karara varsak iyi olacak biz de eşimle Bakalım.. Sizinki çok güzel bir seçim olmuş bence tekrar tebrik ederim.aslında aklımda ela da var ama ela ismi çok fazla çevremde, o sebeple vazgeçtim.
cemre direkt geyik yapılacak bir isim, her sene yok 1. cemre düştü, 2. cemre düştü muhabbetleri yapılır. gerçi ismiyle dalga geçilmeyen yok sanırım. bana da sürekli leyla mısın sen deyip duruyor arkadaşlarım, ya da sohbet ortamında gayri-ihtiyari leyla gibiyim bugün gibi cümleler kuruyorlar. ismimi çok severim ama. herhalde çok az isim sağa sola çekilmeyecek isimlerdendir :)
mira da güzelmiş, hiç duymadım daha önce ama tınısı güzel. anlamına baktım ama farklı dillerde farklı anlamları varmış, sanskritçede okyanus demekmiş ama, en güzel anlamı o sanırım.