- 27 Kasım 2023
- 257
- 205
- 18
- 31
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.321
Bende aynıydım canım doktor hatta takibe aldı ilk gebelikte ben tansiyondan sezeryan olmuştum 10 5 normal dedi bugün yine sordum en son bende 9+6da gittim sanırım normal dedi tansiyonumda 2 gündür 11 21lere geldi ama içinde kalmasın sen yinede danış bir doktora9+4 teyim ama brn tokkende aynı çok nafir 10a 5 çıkıyor
Edepsiz bir bey totosu nasıl ortadaKızlar günaydın güzel haberlerim var bugün ikili test sonucum çıktı şükür iyi bebek sağlıklı. Fatal dna cuma falan çıkacakmiş öylesine yaptırmış gibi oldum ama ikili testi, sonucu için bebeği görmüş oldum. Bebişin cinsiyeti de netleşti kesin erkek. Zaten büyük ihtimal erkekti. Poposunu pipisini bırakıyorum mesajaB BirNBirE S simurgggg
Kaçıçı haftada yaptırdınız ikili testi ve fetal DNA yıKızlar günaydın güzel haberlerim var bugün ikili test sonucum çıktı şükür iyi bebek sağlıklı. Fatal dna cuma falan çıkacakmiş öylesine yaptırmış gibi oldum ama ikili testi, sonucu için bebeği görmüş oldum. Bebişin cinsiyeti de netleşti kesin erkek. Zaten büyük ihtimal erkekti. Poposunu pipisini bırakıyorum mesajaB BirNBirE S simurgggg
Benim de aynı çıkıyor ben çok limonlu şeyler yememeye çalışıyorum yoksa uzun süre aç kaldiysam dusecek gibi oluyorumKızlar tansiyon düşüklüğü bebeği etkilermi? Benim hep 9a 4
10a 5 çıkıyor
İkili testi özel hastanede kendi doktorunuza mi yaptırdınız yoksa perinatolojiye miKaçıçı haftada yaptırdınız ikili testi ve fetal DNA yı
Ben asla yiyemiyorum zaten ekşi midemi bulandıryor sürekli tatlı yeme gereksinimi duyuyorum . İki kızımdada hep ekşi canım isterdi bunda tiksinti oldum ekşiyeBenim de aynı çıkıyor ben çok limonlu şeyler yememeye çalışıyorum yoksa uzun süre aç kaldiysam dusecek gibi oluyorum
Benim perinatoloji yaptı ay çok büyük ayrıcalıkmış gerçekten. Tiroidlerden dolayı acaba beyni gelişti mi organları oluştu mu diye endişe duyuyordum çok küçük olmasına rağmen herşeyine baktı beyin sinir gelişimi kalp damar kan akımı mide cebi vs vs aşırı memnun kaldım. İçim rahatladı birazda olsa.İkili testi özel hastanede kendi doktorunuza mi yaptırdınız yoksa perinatolojiye mi
Benim tansiyonum oynamaz 12-8 sabittir gebelikte tansiyon düşüyor 9-5 10-5 vs normal. Yüksek tansiyon riskli çok düşük tansiyon da seni kötü etkileyebilir bebeğe zararı olmaz9+4 teyim ama brn tokkende aynı çok nafir 10a 5 çıkıyor
Yaaa kuzum cok sevindimKızlar günaydın güzel haberlerim var bugün ikili test sonucum çıktı şükür iyi bebek sağlıklı. Fatal dna cuma falan çıkacakmiş öylesine yaptırmış gibi oldum ama ikili testi, sonucu için bebeği görmüş oldum. Bebişin cinsiyeti de netleşti kesin erkek. Zaten büyük ihtimal erkekti. Poposunu pipisini bırakıyorum mesajaB BirNBirE S simurgggg
Bende çok rahatladım cinsiyetini de erkek bekliyordum eşim kız istiyormuş ya yazıkYaaa kuzum cok sevindimcumaya kadar bir rahatlamis olursun iyi olmus gittigin. Cuma da kesin sonuc gelir zaten. Senin icin erkek dogmustu icime zaten ilk. Tescillenmis oldu. Hep boyle guzel haberlerle geliriz insallah buraya. Cok mutlu oldum sabah sabah
11+4 te yaptırdım canım ben 11. Haftadan 13. Haftaya kadar yapılıyor diye biliyorum. DNA testi daha erken bile yapılabiliyorKaçıçı haftada yaptırdınız ikili testi ve fetal DNA yı
O kadar çok cinsiyet bakmışım ki bacak arasıni ekranda görünce aaa bu kesin erkek dedim istemsiz, doktor da güldü valla bildin dedi. Eee görünüyor pipisi poposu dedimEdepsiz bir bey totosu nasıl ortada
Maşallah kuzuya sağlıkla büyüsün inşallah ekliyorum canım
evet çevremin çok önerdiği bi iki doktor var inşallah istediğim gibi ilgili birini denk getiririm. Doğumu özelde yapmak istemiyorum o parayı bebeğime harcamak daha mantıklı geliyor. Allah herkesin gönlüne göre versin valla yaaa :))))Doktor takvimi devlet hastanesi de olsa özel hastanede olsa puanlamaları yorumlrı bulabileceğin bi yer belki işine yarar oraya da doktor adı soyadıyla bakabilirsin. İnsanlar iyi kötü tecrübelerini yazıyor sonra gidip muayene olursun enerjiniz de tutarsa harika olur
Canım daha net görüntüsü var mı bebisin ben bişi anlayamadim bundanKızlar 12+3üz sizce cinsiyeti nee? :)
Eki Görüntüle 3358379
Tabi ki hepimizin istekleri beklentileri farklı özelde doğuranada devlette doğurana da neden diye sorulmazevet çevremin çok önerdiği bi iki doktor var inşallah istediğim gibi ilgili birini denk getiririm. Doğumu özelde yapmak istemiyorum o parayı bebeğime harcamak daha mantıklı geliyor. Allah herkesin gönlüne göre versin valla yaaa :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?