2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Biz kontrolden çıktık. 10+0 uyumlu. Hareketlenmis minnoşum. Her şey yolunda iki hafta sonra ikili test için çağırdı.

Fetal dna analizini sordum. İkili testi yapalım gerek olursa yapalım dedi. Kız bana doğru demiş Dr yonlendirince 300 tl fark alıyorlarmış ikili için ense kalınlığının ben ölçeceğim dedi.

Serklajli bir de bebesi geldi benden sonra kadını gösterdi bana bak dedi serklaj attım sağlıklı doğmuş çok şükür. Hamileliği de rahat geçirmiş mutlu mesut çıktık. Bu da bebisimiz nub anlayan bakabilir mi

Eklentiler

• 1000013723.jpg
    99,1 KB · Görüntüleme: 88
Aaaa süpersin tamamdır unutur muyum hiç

Kuzum burda mı yaptılar senin testi benimki yurtdışına gidecekti sanirim. Verdiğim ikili testin kan sonucu da çıkmış eşim bebeği çok merak etti salı gidelim bebeği göreyim diyor

Kızlar grip oldum ne önerirsiniz herşeyden korkuyorum zarar vericek bebeğime diye. Malum ilaçta kullanamıyoruz

Kızlar grip oldum ne önerirsiniz herşeyden korkuyorum zarar vericek bebeğime diye. Malum ilaçta kullanamıyoruz
Dün hapşırıkla başladı bugün başım kopuyo burun akıntısı halsizlik tüm kemiklerim ağrıyo, ballı limonlu ıhlamur mandalina doktorun yazdığı kombin vitamin çorba falan canım maalesef ekstra hiç bişey yok.

Ben c vitamininin yükseğinin bile zarar verdiğini biliyorum ondan bile korkuyorum

Kızlar Avrupa yakasında olan var mı? Doktorumdan memnun kalmamıştım iki hafta sonra kontrolüm var bir süredir bakınıyorum Türkiye hastanesi Asli coskun sevketi buldum ona gitmeyi düşünüyorum giden var mı acaba veya o civarda başka iyi bir doktor var mı memnun Kaldığınız

Ben c vitamininin yükseğinin bile zarar verdiğini biliyorum ondan bile korkuyorum
Kilolarca mandilana portakal limon falan yemen lazım üstüne bilmem kaç mg c vitamini içmen lazım canım yediğin 2 portakalın sıktığın yarım limonun zarar vermesi imkansız ki doktorların gebeler için yazdığı kombin mom vitaminlerdede c vitamini var.
İlaçsız geçirmekte meyve sebzeye bağlı

Çok geçmiş olsun ben de iki hafta önce aynılarını yaşadım augmentin ve parol verdi ama augmentini kullanmadım Arada parol kullanıp ıhlamur nane limon vs içtim ama şu an hala hafif öksürük ve geniz akıntısı devam ediyor hastalık bitmiyor nedense :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…