- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.121
Aaaa süpersin tamamdır unutur muyum hiçÇıktığın gibi bi dahakine sert kahve americano olur espresso olur ve bildiğimiz kola iç canım. Baş hekim tesadüfen ben ameliyattan çıkarken oradaydı beklerken muhabbet ettik bende spinalliyim hemen kola ve kahve iç tamam mı demişti baş ağrısı hiç çekmedim o yüzden aklında bulunsun
Demir tadı gibi mi ben de burda bekliyorum birisi cinsiyet tahmini yapar mı diyeKızlar ağzımın tadı yok hiç ne yesem ağzım da tuhaf bi tat öyle olan var mı
Evet ya bisey yemek istiyorum ama hiç tadı yok acaba neden cinsiyete ilgisi var mıdır kiDemir tadı gibi mi ben de burda bekliyorum birisi cinsiyet tahmini yapar mı diye
Kaç haftalıksinizBen de kontrolden çıktım çok şükür her şey yolunda bebek yaşıyor büyümüş kafası kolları bacakları var
Kuzum burda mı yaptılar senin testi benimki yurtdışına gidecekti sanirim. Verdiğim ikili testin kan sonucu da çıkmışBana da 1 hafta 10 gun icinde sonuclanir demislerdi canım ama pazartesi oglen verdim. Cuma mesai bitmeden geldi sonuc. Erken de gelebiliyor belli olmazsaglikli olsunlar da gerci her turlu beklemeye raziyiz tabi o da var. Insallah guzel haberler alalim hep boyle
Gerçekten büyük şans. Neden kötü insan olmak için çabalar ki bir anne benim aklım ermiyor aslında Allah kimsenin huzurunu bozmasınAyy çok şanslısın canım benim kaynana fobim oluştu o kadar diyeyim
İnşallah hayırlısıyla canımCok sagol kuzum. Seninkini de heyecanla bekliyoruz hadi bu hafta öğrenelim
Dün hapşırıkla başladı bugün başım kopuyo burun akıntısı halsizlik tüm kemiklerim ağrıyo, ballı limonlu ıhlamur mandalina doktorun yazdığı kombin vitamin çorba falan canım maalesef ekstra hiç bişey yok.Kızlar grip oldum ne önerirsiniz herşeyden korkuyorum zarar vericek bebeğime diye. Malum ilaçta kullanamıyoruz
Ben de aynı durumdan muzdaribimKızlar ağzımın tadı yok hiç ne yesem ağzım da tuhaf bi tat öyle olan var mı
Amin canım benim de aklım ermiyor ama öyle maalesefGerçekten büyük şans. Neden kötü insan olmak için çabalar ki bir anne benim aklım ermiyor aslında Allah kimsenin huzurunu bozmasın
9+2 canımKaç haftalıksiniz
Birebir aynıyız sizinle benimde aynı9+2 canım
Ben c vitamininin yükseğinin bile zarar verdiğini biliyorum ondan bile korkuyorumDün hapşırıkla başladı bugün başım kopuyo burun akıntısı halsizlik tüm kemiklerim ağrıyo, ballı limonlu ıhlamur mandalina doktorun yazdığı kombin vitamin çorba falan canım maalesef ekstra hiç bişey yok.
Oyy ne güzel sizde durumlar nasıl her şey yolunda mıBirebir aynıyız sizinle benimde aynı
Kilolarca mandilana portakal limon falan yemen lazım üstüne bilmem kaç mg c vitamini içmen lazım canım yediğin 2 portakalın sıktığın yarım limonun zarar vermesi imkansız ki doktorların gebeler için yazdığı kombin mom vitaminlerdede c vitamini var.Ben c vitamininin yükseğinin bile zarar verdiğini biliyorum ondan bile korkuyorum
Çok geçmiş olsunDün hapşırıkla başladı bugün başım kopuyo burun akıntısı halsizlik tüm kemiklerim ağrıyo, ballı limonlu ıhlamur mandalina doktorun yazdığı kombin vitamin çorba falan canım maalesef ekstra hiç bişey yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?