- 27 Ağustos 2023
- 1.526
- 5.474
- 78
- 28
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.041
Ay çok şükür sevindim en azından kusmuyosun artıkBenimde kusmam azaldı yok oldu diyebilirim ama bulantım devam ediyor. O da rahatsız edici çok kustugum için hep yine kusacam sanıyorum
Grubun ilk resmi cinsiyeti belli olduKizlar fetal dna sonucum geldi. Cok sukur her sey normalmis. Cinsiyet de kromozomla tescillendi bu arada. Kizsacibelinde B BirNBirE
Hemen gidip bakacaktım bulamdim ne konuşuyorlar diyeDimi yaa o stres ayyy iyiki atlattık hemen o dönemiAllah yeni hamişlere yardım etsin inşallah
Ay nolur alışmış olsun canım yaAh canım benim kıyamam sana olmayacak bu sefer bence memeler de alışmıştır
Bende ayırıcam kesinlikle buzluğa atarsam bişey olmaz diye düşünüyorumBen şimdiden yediğim ayvaların çekirdeklerini ayırmaya başladım
Ay maşallah çok sevindim canımKizlar fetal dna sonucum geldi. Cok sukur her sey normalmis. Cinsiyet de kromozomla tescillendi bu arada. Kizsacibelinde B BirNBirE
Kesinlikle canım inşallah yaşamayız olmazsa gümüş kapakta alıp hazırda bulundurmak istiyorumCok iyi tarif etmissin o acıyı canimdedigin gibi ameliyatin sancisini bile bir ağrı kesici alip dindiriyorsun ama o aci her emzirmede ayni sey insallah bu defa tavsiyelere de kulak vererek hic yasamayiz ayni seyi
Yaa kıyamam zaten 40-50 mesaj vardı yeni açılmışHemen gidip bakacaktım bulamdim ne konuşuyorlar diye
Ağustos anneleri bize yetişmiş vallaYaa kıyamam zaten 40-50 mesaj vardı yeni açılmış
Bizim onları geçmemiz lazımdıAğustos anneleri bize yetişmiş valla
Doğru
Canım hayırlı olsun kuzucukKizlar fetal dna sonucum geldi. Cok sukur her sey normalmis. Cinsiyet de kromozomla tescillendi bu arada. Kizsacibelinde B BirNBirE
Az kalmis kontrole yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Valla o his bana da oluyordu hep şimdi biraz daha iyi hissediyorum. Bebeğin hareketlerini hissettiğimizde tamamen geçecek sanırım. Aklına kötü bir şey getirme olumlu düşün. Yarın bizlere de haber edersinYarın benim de kontrolüm var 9+2 olmuş oluyoruz, ama hiç bişey hissetmiyorum yine bebeği kaybedeceğim diye bağlanmaktan kaçınıyorum umarım her şey yolundadır… öyle bir psikolojideyimki herşey yolundaysa şaşıracağımbu konuyla ilgili terapi almaya başladım ama hayırlısı bakalım …
İkinci gebelikler de doğum sonrası da daha rahat oluyor.Ay nolur alışmış olsun canım ya
Evet bunu ben de bekliyorum şimdiden düşünüyorum ama biraz daha ilerlesin. Benim de ilk gebeligim çok hevesleniyorum görünce 5 10 tane alasım geliyorKızlar biraz daha zaman geçsin de ne almamiz lazım diye fikir alışverişi yapalım. Ben hiç bilmiyorum ne lazım diye. Gereksiz şey almak da istemiyorum heves edip. Özellikle ikinci bebisi bekleyen hamis arkadaşlardan ricam ilerleyen dönemlerde bunları da konuşalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?