2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Benimde kusmam azaldı yok oldu diyebilirim ama bulantım devam ediyor. O da rahatsız edici çok kustugum için hep yine kusacam sanıyorum
Ay çok şükür sevindim en azından kusmuyosun artık ben kussam daha fena olurum herhalde şükrediyorum kusmadığım için. Kraker falan yiyorum ama anlık geçiyor sonra yine devam Allahım kolaylastirsin inşallah hepimize

Cok iyi tarif etmissin o acıyı canim dedigin gibi ameliyatin sancisini bile bir ağrı kesici alip dindiriyorsun ama o aci her emzirmede ayni sey insallah bu defa tavsiyelere de kulak vererek hic yasamayiz ayni seyi
Kesinlikle canım inşallah yaşamayız olmazsa gümüş kapakta alıp hazırda bulundurmak istiyorum

Yarın benim de kontrolüm var 9+2 olmuş oluyoruz, ama hiç bişey hissetmiyorum yine bebeği kaybedeceğim diye bağlanmaktan kaçınıyorum umarım her şey yolundadır… öyle bir psikolojideyimki herşey yolundaysa şaşıracağım bu konuyla ilgili terapi almaya başladım ama hayırlısı bakalım …

Az kalmis kontrole yarın güzel haberlerini bekliyoruz. Valla o his bana da oluyordu hep şimdi biraz daha iyi hissediyorum. Bebeğin hareketlerini hissettiğimizde tamamen geçecek sanırım. Aklına kötü bir şey getirme olumlu düşün. Yarın bizlere de haber edersin

Evet bunu ben de bekliyorum şimdiden düşünüyorum ama biraz daha ilerlesin. Benim de ilk gebeligim çok hevesleniyorum görünce 5 10 tane alasım geliyor ama çabuk büyür diyorlar o yuzden gereksiz almak istemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…