- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #5.021
Ah canım benim kıyamam sana olmayacak bu sefer bence memeler de alışmıştır5 saat doğum sancısı çektim 90 saniyeye düşmüştü üzerine sezaryen oldum ameliyat acısı ikisini toplasam o meme ucu acısı kadar değildi. Başımdan beynimden çıkıyordu ayağımı yere vura vura emzirdiğimi bilirim. Bu sefer ayva jelini yapıp 37. Haftadan sonra lansinohla masaja başlicam. Gerçekten aynı acıyı yaşamak istemiyorum
canım bence badem yağından çekiniyorsan, direkt çatlamaya özel yapılan mustelanın vs yağlarını deneyebilirsin, veya hindistancevizi yağı, avokado yağı kullanabilirsin. Bence burada kilit nokta, tek başına yağ sürmekten öte, krem + yağ uygulamak cildin zaten kuruysa. ve bolll su içmek. duşta da avenoo diye bir markanın durulanan yağını kullanıyorum ben o da duş sebebiyle kurumaya engel oluyor, öneririmYaa badem yağı falan tüylenme yapmaz mı? Ben şimdilik bebe yağı nemlendirici krem falan sürüyorum ama bende de ergenlikten kalma çatlaklar. Bir de benim vücudum aşırı kuru
Ben de öyleyim zorla yiyorum kusma yok bulantı var. Hemencecik geçmesini umuyorumBen 12+2 haftadayim. Ne zamanki başladı gebelik o gün bugündür iştahım kapandı. Zar zor yiyorum. Kendimi zorlamasam açlıktan ölüyor olucam herhalde. Hiçbir şey istemiyor canım . Ne yapacağımı bilmiyorum. Açlık tokluk kan şekerim şimdilik normal.
canım bende de koku hassasiyeti oldu, mnustelanın yağında ve ceravenin kavanoz nemlendiricinsde hiç koku olmaması sebebiyle çok kolay kullanıyorum bir bak istersen.Ya aslında shea yağı iyi de orijinalini bulmak lazım bir de koku hassasiyetinin artık bitmiş olması gerekiyor. Ben hala mutfağa girip dolabı açamıyorum midem kalkarken o kokulu yağı karnıma sürüp kokladigimi düşünemiyorum bile. Zamanında kuru saçlarım için almıştım içine lavanta yağı koydum kokusunu bastirsin diye ama bana mısın demedi
Benim 3. Gebeliğim hiç yaşadım daha önce bu tarz şeyler. Yaş faktörü olabilir 30 yaşındayımBen 12+2 haftadayim. Ne zamanki başladı gebelik o gün bugündür iştahım kapandı. Zar zor yiyorum. Kendimi zorlamasam açlıktan ölüyor olucam herhalde. Hiçbir şey istemiyor canım . Ne yapacağımı bilmiyorum. Açlık tokluk kan şekerim şimdilik normal.
Cok iyi tarif etmissin o acıyı canim5 saat doğum sancısı çektim 90 saniyeye düşmüştü üzerine sezaryen oldum ameliyat acısı ikisini toplasam o meme ucu acısı kadar değildi. Başımdan beynimden çıkıyordu ayağımı yere vura vura emzirdiğimi bilirim. Bu sefer ayva jelini yapıp 37. Haftadan sonra lansinohla masaja başlicam. Gerçekten aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Ilk haftalarin kaygisi yogun oluyormus kuzum ya. O konuda da ilkinde bisey anlamamistim ben. Bunda acaip kaygiliydim. Neyse cok sukur öyle boyle derken 12. Haftaya geldik nerdeyseAy böyle bilgiler paylaşalım ya özellikle ikinci bebeğine hamiş olan annelerden gelen bilgiler çok değerli. Ben hiçbir şey biliyorum çevremde hiç hamile de yoktu. İlk haftalar sürekli doktora acile gidip durdum o yüzden. Azıcık sancilansam soluğu acilde aldım ne bileyim bir ara sık çise çıktım sistit oldum sandım yine acillerdeyim falan. Çok şükür sonradan alıştım şimdi her şeye evham yapmıyorum.
Ben şimdiden yediğim ayvaların çekirdeklerini ayırmaya başladım5 saat doğum sancısı çektim 90 saniyeye düşmüştü üzerine sezaryen oldum ameliyat acısı ikisini toplasam o meme ucu acısı kadar değildi. Başımdan beynimden çıkıyordu ayağımı yere vura vura emzirdiğimi bilirim. Bu sefer ayva jelini yapıp 37. Haftadan sonra lansinohla masaja başlicam. Gerçekten aynı acıyı yaşamak istemiyorum
Oyy maşallah bakınca evet çıkıntı var orda ama değişebilir tabi şu haftaları gelsin de emin olalım biz de isim faslına geçelimValla bana öyle geldi canım benim bebisi de ekleyeyim bak hatta doktorun pipi dediği yerde şurası. Benimki için büyük ihtimal erkek dedi kesin demedi ama
Doğru diyosun canım ondan şuanda net konuşmazlar yeni oluşuyo organları çünkü hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canımBenim oglumda pipi ile alttaki torba da gözüküyordu ama çok geçti üzerinden yanlış hatırlamıyorsam 16. Haftaydı bu haftalarda klitoris ve pipi aynı gibi gözüküyormuş kesin tanilari 15lerde alırız gibime geliyor. Ay biz neler konuşuyoruz. Şaka gibi hala inanasım gelmiyor sürpriz bebek olunca mı böyle oldum bilmiyorum. Yarın kontrolüm var 9arti 6 olmam lazım en az 8+6 da 9+1 demisti. Umarım hersey yolundadır. Bana şans dileyin.
Hayırlı olsun canım kızçenKizlar fetal dna sonucum geldi. Cok sukur her sey normalmis. Cinsiyet de kromozomla tescillendi bu arada. Kizsacibelinde B BirNBirE
Rabbim sağlıklı gönlünce nasip etsinKendini saklıyo kız mı acaba dedim bende
Kuzum çok sevindim süper süper haberKizlar fetal dna sonucum geldi. Cok sukur her sey normalmis. Cinsiyet de kromozomla tescillendi bu arada. Kizsacibelinde B BirNBirE
Ayy inşallah her seferinde bir korkuyla gidiyorum kalbi atıyor mu iyi mi büyümüş mu yeterinceDoğru diyosun canım ondan şuanda net konuşmazlar yeni oluşuyo organları çünkü hadi inşallah güzel haberlerini bekliyoruz canım
Benimde kusmam azaldı yok oldu diyebilirim ama bulantım devam ediyor. O da rahatsız edici çok kustugum için hep yine kusacam sanıyorumBen de öyleyim zorla yiyorum kusma yok bulantı var. Hemencecik geçmesini umuyorum
İlk haftalar zor ya Allah kolaylık versin onlara. Kese görundu mu büyüdu mu? Yolk sac olmuş mu bebiş göründü mü? Kalp atışı duyuldu mu ay çok zor süreç ya vallaYaa 2024 eylül anneleri topiği bile açılmışböyle görünce bizim bebişlerin büyüdüğünü daha iyi anlıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?