- 1 Eylül 2014
- 2.169
- 1.517
- 333
- 29
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.941
Pipisini gördüm sanki erkek canım hayırlı olsunKızlar bende hastaneden geldim ilaç sormak için gitmiştim cinsiyet tahmini yapabilecek varmı lütfenn
Yaa şuan karmaşık duygular daym o kadar kız olacağına emindim böyle görünce şimdi erkek diye şaşırıyorm teşekkür ederim canımPipisini gördüm sanki erkek canım hayırlı olsun
Bence erkek canım nubu dik
İçine kızmı doğuyordu canım hayırlısı olsun inşallah oğluna arkadaş geliyor böylesi daha güzel benceYaa şuan karmaşık duygular daym o kadar kız olacağına emindim böyle görünce şimdi erkek diye şaşırıyorm teşekkür ederim canım
Kesinlikle öyle ona arkadaş gerçektenİçine kızmı doğuyordu canım hayırlısı olsun inşallah oğluna arkadaş geliyor böylesi daha güzel benceBenimde ilki erkek bi erkek daha gelirse onun adına çok sevinirim, kız olursada bize değişik olmuş olur hepimiz hakkında hayırlısı sağlıkla gelsinler
Haber et muhakkak heyecanları hep ilkler gibi değilmiKesinlikle öyle ona arkadaş gerçektenama dedin gibi kiz olursa da çok değişik olacak bizim için inşallah hepimizn hakkında hayırlısı canım. Ya aslında mesele cinsiyet değilde bugün onu gördüm içim içime sığmıyor ya bir kaç gün sonra beni burda görürsün merak ediyorum ne olcak diye
Öle orda kıpır kıpır görüyon ya inanılmaz bir heyecan kaplyo sende sağlıkla al kucağına inşallah canımHaber et muhakkak heyecanları hep ilkler gibi değilmiGerçi şuan bende o heyecan pek yok görünce ne olur bilmiyorum benim oğlum daha 15aylık çünkü bu kazara oldu
Valla emin olmamakla birlikte erkek gibi sankiBenimkinede bakarmisnnn
Bence kız gibi duruyor
Canım kız gibi geldi bana
Hadi bakalım ya hayırlısı olsunYaaa benim beynim yandısenin ki erkek bence
Kendini saklıyo kız mı acaba dedim bendeCanım kız gibi geldi bana
Hadi inşallah hayırlısı canım yaBence kız gibi duruyor
Nub ne hiç bilmiyorum canımBence erkek canım nubu dik
Zor geçiyo günler ya ben bu ara sık gördüm şükür hareketlenseler zaman biraz daha iyi geçecek eminimYaa benim bebişte böyle görünüyordu bugünama doktor ultrason kağıdını vermedi bende istemeyi unuttum nasıl sabredicem 1ay ya
Haklısın hareketlendikleri zaman onlarla oyalanması güzel olur ama böyle de çok zormuşZor geçiyo günler ya ben bu ara sık gördüm şükür hareketlenseler zaman biraz daha iyi geçecek eminim
Evet biraz daha zamanımız var hareketlerini hissetmek için dün ultrasonda kıpır kıpırdı ama hareket hissetme sıfır tabiHaklısın hareketlendikleri zaman onlarla oyalanması güzel olur ama böyle de çok zormuşay bide benim karnımda böyle seğirme gibi şeyler oluyo özellikle sabahları bide gece normal mi acaba bebek mi diyip heyecanlanıyorum ama çok erken onuda biliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?