2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Yaa şuan karmaşık duygular daym o kadar kız olacağına emindim böyle görünce şimdi erkek diye şaşırıyorm teşekkür ederim canım
İçine kızmı doğuyordu canım hayırlısı olsun inşallah oğluna arkadaş geliyor böylesi daha güzel bence Benimde ilki erkek bi erkek daha gelirse onun adına çok sevinirim, kız olursada bize değişik olmuş olur hepimiz hakkında hayırlısı sağlıkla gelsinler

Kesinlikle öyle ona arkadaş gerçekten ama dedin gibi kiz olursa da çok değişik olacak bizim için inşallah hepimizn hakkında hayırlısı canım. Ya aslında mesele cinsiyet değilde bugün onu gördüm içim içime sığmıyor ya bir kaç gün sonra beni burda görürsün merak ediyorum ne olcak diye

Haber et muhakkak heyecanları hep ilkler gibi değilmi Gerçi şuan bende o heyecan pek yok görünce ne olur bilmiyorum benim oğlum daha 15aylık çünkü bu kazara oldu

Haber et muhakkak heyecanları hep ilkler gibi değilmi Gerçi şuan bende o heyecan pek yok görünce ne olur bilmiyorum benim oğlum daha 15aylık çünkü bu kazara oldu
Öle orda kıpır kıpır görüyon ya inanılmaz bir heyecan kaplyo sende sağlıkla al kucağına inşallah canım

Canlarım 2li test yaptıran var mı 3 ocağa randevu aldım sadece kan alıyor diyorlar benim zamanımda yani 3 yıl önce ulturasonla bebeğin durumuna da bakarlardı bakılıyor mu hala bu arada cinsiyet öğrenenler hayırlı olsun sağlıkla sıhhatle gelsinler

Zor geçiyo günler ya ben bu ara sık gördüm şükür hareketlenseler zaman biraz daha iyi geçecek eminim
Haklısın hareketlendikleri zaman onlarla oyalanması güzel olur ama böyle de çok zormuş ay bide benim karnımda böyle seğirme gibi şeyler oluyo özellikle sabahları bide gece normal mi acaba bebek mi diyip heyecanlanıyorum ama çok erken onuda biliyorum

Evet biraz daha zamanımız var hareketlerini hissetmek için dün ultrasonda kıpır kıpırdı ama hareket hissetme sıfır tabi Annelerin deliliği hamileyken başlıyor yazılı olmayan kural

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…