- 30 Haziran 2013
- 21.847
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.884
- 498
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.721
Canım sen müzik öğretmeni misinDün kadın doğumu olan acile gittim ama sadece parol serum bağlayıp eve gönderdiler. Bebeği kontrol etmediler.Yarın kontrol günüm kadın doğum druma iple çekiyorum. Çok dikkat edin kızlar salgın var. İyi dilekleriniz için Hepinize çok teşekkür ederim.
Alacaksin tabiki sen de güzel haberleri canim benim. Artik ultrasonda gormek cok baska oluyor. Eli kolu kafasi bacakları belli oldugundan. O yuzden yarin bence cok heyecanli senin icin. Cinsiyet de aradan cikarsa tam super olurKuzum valla bende şimdi heyecanlandım senin bebisi görünce hem heyecanlıyım hem çok duygusalim Allah'ım yarın bende güzel haberleri alayımcinsiyet söyler belki de doktor amin
geçmiş olsun aynı salgından ben de etkinlendim antibiyotiksiz çook zor geçti. mide bulantısı benim de azaldı ama haftanın ilerlemesine yoruyorumKizlar bu kis gunun de benden başka grip salgınına yakalanan yokmu. 1 haftayı geçti yatıyorum. C vitamini ve parasetemol dışında hersey yasak. Dün acillik oldum. Kreşe giden bebem var ordan kaptım. Geçmiyor nasıl bir salgında bu artık. 3 gündür kokuda almıyorum. Mide bulantılarım da bıçak gibi kesildi. Korkuyorum bebişe bişey oldu diye
tekrar etmediği ve uzun sürmediği sürece bana normal geldi, bende de bebeğin olduğu tarafta saniyelik elektriklenme gibi bişeyler oluyor sık sıkkızlar iyi akşamlar bende böyle bir anda karnımda yoğun bi kasılma oldu özellikle alt kısmında üst üste sanki karın antremanı yapmışım gibi bi korktum başka bişey yok ama sizde de oldu mu hiç
Benimde var canım ama tahriş ten diye biliyorumIyi geceler kızlar sizlere birsey sormak istiyorum. Afedersiniz ben kusarken her seferinde minik minik kanlar görüyorum bunlarin kan olduguna eminim mesela bugunde oldu. Bir kez çıkardım sadece yani bugun sık kustum desem boğazım tahris oldu ondan kan geldi diyecegim ama ilkinde boyle olmasi tedirgin etti artik beni aranizda başına gelen var mi ? 28inde ikili testim var doktora danisacagim ama size de sormak istedim
Anında tahris olur mu ki canim ya midemle alakali bi problem mi var diye düşünmeye başladımBenimde var canım ama tahriş ten diye biliyorum
İnşallah yoktur ama ben Kendikimden eminim bir kaç gün kusayim ertesi gün bir kerede kussam yara oldu için azicik kan geliyor gebelikten önce bunu doktora söylemiştim tahriş olmuş demişti adetin bazı zamanlari zor geçirirdim iki üç gün kusardim aynen böyle olurdu içini ferah tut inşallah tahriş tır doktora gidince için daha çok rahat ederAnında tahris olur mu ki canim ya midemle alakali bi problem mi var diye düşünmeye başladım
Bol buhar ile hızlı atlattım sanırım bu sefer de, şu eczanelerde satılan serum şeklinde olan serum fizyolojikten aldım buhar makinesine koyup koyup buhar yaptım kendime, tuzlu su sonuçta zararı yoktur diye düşündüm ama doktoruna sor canım yine de senKizlar bu kis gunun de benden başka grip salgınına yakalanan yokmu. 1 haftayı geçti yatıyorum. C vitamini ve parasetemol dışında hersey yasak. Dün acillik oldum. Kreşe giden bebem var ordan kaptım. Geçmiyor nasıl bir salgında bu artık. 3 gündür kokuda almıyorum. Mide bulantılarım da bıçak gibi kesildi. Korkuyorum bebişe bişey oldu diye
Bunu bende denedim senin gibi dusunup ise yariyor ama gecici sonra tekrar tikaniyor. Hayatimda ilk defa iki burnum ayni Anda tikandi agzimdan nefes aliyorum. Bu seferde agzim kuruyor dogal olarakBol buhar ile hızlı atlattım sanırım bu sefer de, şu eczanelerde satılan serum şeklinde olan serum fizyolojikten aldım buhar makinesine koyup koyup buhar yaptım kendime, tuzlu su sonuçta zararı yoktur diye düşündüm ama doktoruna sor canım yine de sen
Fetal dna bende yaptiracagim. Turkiyede cinsiyet soylemek yasak mi? YouTube da bi kac video gördüm. Sizin drunuz bişey dedi mi? Biz 11 haftada yapacağız diye konuştuk sadeceBende çarşamba fetal dna testini yaptırcam 9000 tlye anlaştık eve gelip kan alacaklar. 10 güne belli olur dedi. Öyle olursa yeni yıla girmeden öğrenirizbugün 10+2 olduk
Hayırlısı olsun inşallah canım yaÇok iyi olur hadi bir oğlan da senden gelsin perşembe
Nerede kime hangi firmayla anlastiniz acaba fetal dna içinBende çarşamba fetal dna testini yaptırcam 9000 tlye anlaştık eve gelip kan alacaklar. 10 güne belli olur dedi. Öyle olursa yeni yıla girmeden öğrenirizbugün 10+2 olduk
Hayir benim doktorumda fetal dnanin sonucunda yuzde 99.99 cinsiyetide öğrenmiş olacağız dedi hic oyle bir yasaktan bahsetmediFetal dna bende yaptiracagim. Turkiyede cinsiyet soylemek yasak mi? YouTube da bi kac video gördüm. Sizin drunuz bişey dedi mi? Biz 11 haftada yapacağız diye konuştuk sadece
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?