2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Cok sukur canim ya test koyulasacak mi? Kese var mi bebek var mi derken bu gunlere geldik nihayet. Saglikla dogduklarini da goruruz umarim
Ay ya bu hamilelik beni bitirdi valla şimdi senin görüntüye bakıp gözlerimi doldurdum inşallah kuzum benim valla zaman geçmedi ama şu görüntü her şeye değer valla

Kizlar bu kis gunun de benden başka grip salgınına yakalanan yokmu. 1 haftayı geçti yatıyorum. C vitamini ve parasetemol dışında hersey yasak. Dün acillik oldum. Kreşe giden bebem var ordan kaptım. Geçmiyor nasıl bir salgında bu artık. 3 gündür kokuda almıyorum. Mide bulantılarım da bıçak gibi kesildi. Korkuyorum bebişe bişey oldu diye

Merhaba , geçen hafta tam 1 hafta boyunca yataktan çıkamadım. Günde bir tane parol dışında hiç ilaç kullanamadım bebeğime bişey oldu mı diye içim içimi yedi dayanamayıp acil kadın doğuma gittim susuz kaldığım için serum bağlattı ancak ilaç yine vermedi. Sürünerek geçti hastalığım ama şükür bebeğim de iyi bol bol su içmen gerekiyor . Zencefil ıhlamur bol bol meyve yedim . İştahım çok kötüydü ancak zorla vitaminli yemekler yedim. Bu süreçte bir de yalnızdım çok zor geçti .dilersen acil kadın doğum olan hastaneye gidebilirsin en azından için rahatlar . Sana da acil şifa diliyorum.

Olmamıştır canım iyidir haftamız ilerliyor belirtiler azalır yada tamamen bitebilir bol meyve bitki çaylarından ve karabiberli limonlu baldan destek alabilirsin çok haklısın ilaçsız çok uzun sürüyor ama bebekler çok güçlü ve içerisi muazzam düzende ilerliyor geçmiş olsun

Cok gecmis olsun süreç zaten zor hamilelikle daha zor. Acilde bebeğe baktılar mi peki? Bakmadilarsa tekrar bir görün istersen mide bulantım kesildiğinde ben gidip baktirmistim ama bulantılar geri geldi. Böyle ara ara bulantı gidip geliyor gibi kotu dusunme. Kızlardan yazan da olmuş mümkünse bol meyve, bol sıvı sürekli duş ve çarşaf değişimi ile belki daha kolay atlatırsın

Yaa evet dimi eli kolu hareket ediyor ultrasonda cok minikler ama hareketliler degisik geliyor bana cok belki erkektir seninki kuzum fazla hareketliyse
Çook garip his ya orda sürekli hakeket eden bir sey var ama hissedemiyorsun
Valla haftalardır hep kız diyordm hatta hadi kızımızı gormeye diyordm eşime ama dün seni oğluma şikayet edicem diye birden ağzımdan çıkıverdi

Dün kadın doğumu olan acile gittim ama sadece parol serum bağlayıp eve gönderdiler. Bebeği kontrol etmediler.Yarın kontrol günüm kadın doğum druma iple çekiyorum. Çok dikkat edin kızlar salgın var. İyi dilekleriniz için Hepinize çok teşekkür ederim.

270 bisey dedi arkadaşım 21. Haftada ben 450ye yaptırdım dedi ben yanlış anlamadım ama bence kız başka bir şey anlayıp başka bir ücreti söylemiş olabilir cumartesi gideceğim tekrar sorar kesin bilgi alirim

Ay baya baya cinsiyet haberli bir gün oldu Sağlıkla gelsin minikler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…