- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.701
Yaa evet dimi eli kolu hareket ediyor ultrasonda cok minikler ama hareketliler degisik geliyor bana cokYaaa çook harikaaben cumartesi gördm minnağımı 9+4 olmasına ragmen acayip hareketliydi doktor ölçüyü zor aldı
Yaaa maşallahKizlar selam. Bebisi gordum cok sukur her sey yolunda dedi doktor. 11+1de cinsiyet %99 kız dediB BirNBirE sacibelinde
Cok sukur canim ya test koyulasacak mi? Kese var mi bebek var mi derken bu gunlere geldik nihayet. Saglikla dogduklarini da goruruz umarimYaaaaaaa çok çok sevindim ay şunun tipine bak hele ya kuzum benim kuzummaşallah annesi maşallah
Ben seninkini de cok merak ediyorum valla senden daha merakli olabilirimTamam kuzum bakalım söylerse doktorumuz, sağlıklı olmasi önceliğim valla cinsiyet pek düşünmüyorum ama şimdi seninkini görünce aşırı heyecanlandım
Ay ya bu hamilelik beni bitirdi valla şimdi senin görüntüye bakıp gözlerimi doldurdumCok sukur canim ya test koyulasacak mi? Kese var mi bebek var mi derken bu gunlere geldik nihayet. Saglikla dogduklarini da goruruz umarim
Kuzum valla bende şimdi heyecanlandım senin bebisi görünce hem heyecanlıyım hem çok duygusalim Allah'ım yarın bende güzel haberleri alayımBen seninkini de cok merak ediyorum valla senden daha merakli olabilirim
Merhaba , geçen hafta tam 1 hafta boyunca yataktan çıkamadım. Günde bir tane parol dışında hiç ilaç kullanamadımKizlar bu kis gunun de benden başka grip salgınına yakalanan yokmu. 1 haftayı geçti yatıyorum. C vitamini ve parasetemol dışında hersey yasak. Dün acillik oldum. Kreşe giden bebem var ordan kaptım. Geçmiyor nasıl bir salgında bu artık. 3 gündür kokuda almıyorum. Mide bulantılarım da bıçak gibi kesildi. Korkuyorum bebişe bişey oldu diye
2700 mü dedi ?Perinatolog yönlendirirse o fiyatı soyledi kadın doğum yonlendirirse öyle dedi ben de çok sasirdim
Olmamıştır canım iyidir haftamız ilerliyor belirtiler azalır yada tamamen bitebilirKizlar bu kis gunun de benden başka grip salgınına yakalanan yokmu. 1 haftayı geçti yatıyorum. C vitamini ve parasetemol dışında hersey yasak. Dün acillik oldum. Kreşe giden bebem var ordan kaptım. Geçmiyor nasıl bir salgında bu artık. 3 gündür kokuda almıyorum. Mide bulantılarım da bıçak gibi kesildi. Korkuyorum bebişe bişey oldu diye
Cok gecmis olsun süreç zaten zor hamilelikle daha zor. Acilde bebeğe baktılar mi peki? Bakmadilarsa tekrar bir görün istersen mide bulantım kesildiğinde ben gidip baktirmistim ama bulantılar geri geldi. Böyle ara ara bulantı gidip geliyor gibi kotu dusunme. Kızlardan yazan da olmuş mümkünse bol meyve, bol sıvı sürekli duş ve çarşaf değişimi ile belki daha kolay atlatırsınKizlar bu kis gunun de benden başka grip salgınına yakalanan yokmu. 1 haftayı geçti yatıyorum. C vitamini ve parasetemol dışında hersey yasak. Dün acillik oldum. Kreşe giden bebem var ordan kaptım. Geçmiyor nasıl bir salgında bu artık. 3 gündür kokuda almıyorum. Mide bulantılarım da bıçak gibi kesildi. Korkuyorum bebişe bişey oldu diye
Çook garip his ya orda sürekli hakeket eden bir sey var ama hissedemiyorsunYaa evet dimi eli kolu hareket ediyor ultrasonda cok minikler ama hareketliler degisik geliyor bana cokbelki erkektir seninki kuzum fazla hareketliyse
270 bisey dedi arkadaşım 21. Haftada ben 450ye yaptırdım dedi ben yanlış anlamadım ama bence kız başka bir şey anlayıp başka bir ücreti söylemiş olabilir cumartesi gideceğim tekrar sorar kesin bilgi alirim2700 mü dedi ?
Ben perşembe gidiyorum kuzum söylerim sana ne kadar bayıldığımı270 bisey dedi arkadaşım 21. Haftada ben 450ye yaptırdım dedi ben yanlış anlamadım ama bence kız başka bir şey anlayıp başka bir ücreti söylemiş olabilir cumartesi gideceğim tekrar sorar kesin bilgi alirim
Ay baya baya cinsiyet haberli bir gün olduBugün doktora gittim çok tatlı sürekli hareket eden minik bir bebişe dönmüş yavrum. O kadar endişe, evham boşunaymış. Doktor kıza benzediğini söyledi. Kız çocuğu çok istiyordum inşallah sağlıkla doğar yavrum
Aynen öyle canım kaynatıp goturecegimBoşver ya canınızdan ileri değil. Nazının geçtiği bi yerde yapan törpünü makasını kendin götür olmazsa
Çok iyi olur hadi bir oğlan da senden gelsin perşembeBen perşembe gidiyorum kuzum söylerim sana ne kadar bayıldığımı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?