- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.601
Birazcık daha beklemek en iyisi olacak sanırımHem devlete hem özele gidiyorum biri 11 haftaljkken kız gibi dedi ama kordon vardı bacak arasında biri de 12+6 da erkek dedi bu görüntüler erkek diyene ait ama birinde üç çizgi birinde pipi gibi durduğu için aklım iyice karıştı
Yok canım listeye eklemek çok problem değil 1 dakikamı almayacak bir olay ben tamamen gelişimi aynı gidenlerle fikir alışverişi yapmak daha mı iyi olur dedimBeni eklemeseniz de olur ben takip ediyorum yazıları da Sakaryalı bir arkadaşı gördüm o yüzden yazmak istedim aslındadediğiniz gibi benim geç döllenme oldu geri değilde ileri atacak gibi
Olur tabi yazarimSevindım cnm,benıde etıketle. Arada bılgılendir walla bn erken hissettım 16.5 haftalıktım.
Bence rahim vücut yapısıyla falanda alakalı benim net hissetmem 19. Haftayı bulmuştu mesela.Asagi yukari oyle galiba canım. Ilk gebelikte bir defter tutmustum. Dun ona baktim. 16.haftanin icindeyken sag alt tarafta belirgin bir toplanma ve asimetri gormusum sabah uyandigimda hareketler de sonra baslamisti. Bunda dedim acaba biraz daha erken olur mu ama cok da olmayacak sanirim.
Cnm 27 haftam bitti çok şukur, şuan hrsey yolundaOlur tabi yazarimsen neler yapiyorsun kac haftalik oldu bebis her sey yolunda mi?
Cnm bnde defter tutmuştum oğlumdaAsagi yukari oyle galiba canım. Ilk gebelikte bir defter tutmustum. Dun ona baktim. 16.haftanin icindeyken sag alt tarafta belirgin bir toplanma ve asimetri gormusum sabah uyandigimda hareketler de sonra baslamisti. Bunda dedim acaba biraz daha erken olur mu ama cok da olmayacak sanirim.
Sen de mi öğretmensin nöbet tutmak zor oluyor mu ben çok yoruluyorum nöbet tutamasın yazısı alabilirmiyiz acabaHap evet fitil olarak kullanılıyor ama ben içiyorum 200 mg günde 2
Ben de öğretmenim canım bunu düşünüyorum 25i gibi randevum var o zaman söyleyeceğim doktora yasal süreyi beklesek zaten 24.hafta Mart ortası gibi oluyor sanırım dayanılacak bir şey değilSen de mi öğretmensin nöbet tutmak zor oluyor mu ben çok yoruluyorum nöbet tutamasın yazısı alabilirmiyiz acaba
Aynen canım bende görüşeceğim doktorlaBen de öğretmenim canım bunu düşünüyorum 25i gibi randevum var o zaman söyleyeceğim doktora yasal süreyi beklesek zaten 24.hafta Mart ortası gibi oluyor sanırım dayanılacak bir şey değil
günler geçmiyor gerçekten :) ben sanırım yakın takipteyim. daha önceki gebeliğim tüp bebekti. yine aynı druma gidiyorum. böylesi işimede geliyo :))Biz de 8+5 iz günlerimiz aynıymış :) senin yine haftaya saliymis benim normalde 7 ocakti sabah dayanamadim bebiş iyi mi diye bakmak için sadece kalbi atıyor mu diye bakmak için randevu aradım 28 aralığa bulabildim en erken tabi talep de oluşturdum daha erken çıkarsa randevu alırım :)
bence çok net erkekEki Görüntüle 3353189 Eki Görüntüle 3353190
Merhaba üstte 3 çizgi altta pipi gibi bize ne yorumda bulunursunuz acaba ikiside ayni anda çekildi 12+6 da ultrasonda 13+0 dı
gerçekten çok erken. biraz daha büyüyünce en azından cinsiyeti öğrenince yavas yavas almak lazım :))Kızlar bişey soracağımbebek alışverişi için erken mi? Ya kendimi zor tutuyorum herşey o kadar güzel geliyor ki anlatamam. Tecrübeli annelerimiz vardır herşeye zam geliyor sizce ne zaman başlamakta fayda var ?
Benim ilk çocuğum kız ama erkek gösteriyorKızlar instagramda 'kan değişimine göre cinsiyet tahmini' diye bir videoya denk geldim. Sonra internetten baktım otomatik hesaplayan bir site buldum. Ben denedim tahmini cinsiyet erkek çıktı. Hadi siz de deneyinözellikle ikinci hamileliği olanlar ilkini kontrol edebilir mi
Tazelenen Kana Göre Cinsiyet Hesaplama | Hamilelik Blog
Tazelenen kana göre cinsiyet hesaplama - Teoriye göre, belirli periyotlarda ile kan, dokular ve mukoza zarlarında tazelenme meydana gelir ve bunun sonucundablog.mucizeanne.com
Hareket kismi bende de oyle canım kanat cirpma gibiCnm bnde defter tutmuştum oğlumdakilolarını karsılaştrıyorum şimdi
oğlumda 20.haftayı bulmuştu hissetmem
İlk hissetme toplanma seklınde değilde
Vajına üstunde pıt pıt kanat çırpma şeklınde
Ayy ne kadar yemek lazim acaba ben de yiyeyimBence rahim vücut yapısıyla falanda alakalı benim net hissetmem 19. Haftayı bulmuştu mesela.
En çokta ayva tezini merak ediyorum kızımda da canım çok ayva istemişti tek yanağı gamzeli doğdu annem bende çok ayva yemiş iki yanağımdada Gamze var bundada çok ayva yiyorum bakalım tutacak mı
Valla canının istediği zaman mı oluyor öylesine yiyince oluyo mu bilmiyorum ama bizim tuttu sanırım gebelik başından beri 4-5 ayva yemişimdirAyy ne kadar yemek lazim acaba ben de yiyeyimcok severim gamze olayini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?