2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Birazcık daha beklemek en iyisi olacak sanırım

Beni eklemeseniz de olur ben takip ediyorum yazıları da Sakaryalı bir arkadaşı gördüm o yüzden yazmak istedim aslında dediğiniz gibi benim geç döllenme oldu geri değilde ileri atacak gibi
Yok canım listeye eklemek çok problem değil 1 dakikamı almayacak bir olay ben tamamen gelişimi aynı gidenlerle fikir alışverişi yapmak daha mı iyi olur dedim Bekleriz

Bence rahim vücut yapısıyla falanda alakalı benim net hissetmem 19. Haftayı bulmuştu mesela.
En çokta ayva tezini merak ediyorum kızımda da canım çok ayva istemişti tek yanağı gamzeli doğdu annem bende çok ayva yemiş iki yanağımdada Gamze var bundada çok ayva yiyorum bakalım tutacak mı

Cnm bnde defter tutmuştum oğlumda kilolarını karsılaştrıyorum şimdi

oğlumda 20.haftayı bulmuştu hissetmem
İlk hissetme toplanma seklınde değilde
Vajına üstunde pıt pıt kanat çırpma şeklınde

Sen de mi öğretmensin nöbet tutmak zor oluyor mu ben çok yoruluyorum nöbet tutamasın yazısı alabilirmiyiz acaba
Ben de öğretmenim canım bunu düşünüyorum 25i gibi randevum var o zaman söyleyeceğim doktora yasal süreyi beklesek zaten 24.hafta Mart ortası gibi oluyor sanırım dayanılacak bir şey değil

günler geçmiyor gerçekten :) ben sanırım yakın takipteyim. daha önceki gebeliğim tüp bebekti. yine aynı druma gidiyorum. böylesi işimede geliyo :))

gerçekten çok erken. biraz daha büyüyünce en azından cinsiyeti öğrenince yavas yavas almak lazım :))

Çok zormuş ya hem hamile olup hem ilk çocuğunu uyutmaya çalışmak bu saate yatar oldum gözlerim dayanmıyor 11 haftaya yaklaştım hala mide bulantılarım durmadı hala yemek zorla yiyorum ama bütün bunlara katlanmak paha biçilmez evlatlarımız sağlıklı olduktan sonra her türlü mutlu oluyorum siz nasılsınız kızlar nasıl gidiyor sanırım bir çoğunuz tahminleri öğrenmiş hayırlısı olsun hakkımızda

Benim ilk çocuğum kız ama erkek gösteriyor Çin takvimi de tutmamıştı bende

Hareket kismi bende de oyle canım kanat cirpma gibi ne tatliydi ya iple cekiyorum su an insallah hissedebilirim ama ilk temas ve varligini gozle gorme diyeyim toplanmaydi. Kapadokyaya gitmistik hatta otelde o sabahi o saskinligimi deftere yazmasam da unutmadım

Ayy ne kadar yemek lazim acaba ben de yiyeyim cok severim gamze olayini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…