2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Selam canım endokrin bölümüne git bence onlar daha bilgili tiroid konusunda. Benim en son 3.11 e düştü ama hala yüksek dedi dozu arttirdi.

Merhaba canım öncelikle hayırlı olsun
Bi çoğumuzun doğumu öne kayacak mesela benim 2 Temmuz görünüyor ama hiç sanmıyorum hafta ve gelişim takibin için kendi ayında olman daha mı avantajlı olur bilemedim biz baya ilerledik gibi ekle dediğin an tabiki eklerim hoşgeldin

Kızlar bişey soracağım bebek alışverişi için erken mi? Ya kendimi zor tutuyorum herşey o kadar güzel geliyor ki anlatamam. Tecrübeli annelerimiz vardır herşeye zam geliyor sizce ne zaman başlamakta fayda var ?

Merhaba Çizgi değil de pipi gibi gerçekten ama doktorunuz neden cinsiyeti söylemedi anlamadım çok anlamam cinsiyeti ama erkek gibi baya
Hem devlete hem özele gidiyorum biri 11 haftaljkken kız gibi dedi ama kordon vardı bacak arasında biri de 12+6 da erkek dedi bu görüntüler erkek diyene ait ama birinde üç çizgi birinde pipi gibi durduğu için aklım iyice karıştı

Selam canim benimde tsh 3.50 çıkmıştı ayni sekilde dahiliyeye yönlendirdi hemen 25 mglık ilac başlattı dahiliye doktoru seninde baslaman gerek diye biliyorum. Persembe günü tekrar baktirdim 1.90lara düşmüş benim pazartesi dahiliyeye gidicem bakalim nasil ilerlicez. Sen bence bir baska doktora daha görün

Bence bez almakla başlayın derim evet her bebek farkli Pişik olayı var ama prima kullandim stok yapmıştım şükür bir sıkıntı yaşamadım sleppy goon bide purebaby denedim hem taşırıyorlar hem Pişik yapıyorlar hemen şişiyorlar bebegin altında koca bez varmış gibi duruyor ama prima öyle değil en çok zam gelen en çok lazım olanda o ne yazık ki cinsiyet kesinse yavaştan battaniye nevresim takımı gibi büyük parcalarida alabilirsiniz anne bebek çantası alabilirsiniz kendinize pijama takımı vs alabilirsiniz beşik bebek arabası mama sandalyesi işini erkenden halletmekte fayda var aklıma gelen bunlar

Kiyafet icin erken gibi canim cinsiyet belli olduktan sonra almak daha iyi olur bence ama besiktir bebek arabasıdır bunlar araştırmaya baslanabilir

Beni eklemeseniz de olur ben takip ediyorum yazıları da Sakaryalı bir arkadaşı gördüm o yüzden yazmak istedim aslında dediğiniz gibi benim geç döllenme oldu geri değilde ileri atacak gibi

Beni eklemeseniz de olur ben takip ediyorum yazıları da Sakaryalı bir arkadaşı gördüm o yüzden yazmak istedim aslında dediğiniz gibi benim geç döllenme oldu geri değilde ileri atacak gibi
İnşallah hayırlısı ile kucağınıza alırsınız bende burdayım ama haziran sonu gibi geliyor

Selamm canım bence başka doktora daha görün ilaç vermesi lazımdı aslında doktorunun dediği gibi 2.5 i geçmemesi lazım Allah korusun bebeğe zarar gelmesin
Çok teşekkür ederim canım cevabınız için bir doktora daha gideyim çok sağolun
Selam canım endokrin bölümüne git bence onlar daha bilgili tiroid konusunda. Benim en son 3.11 e düştü ama hala yüksek dedi dozu arttirdi.
Çok teşekkür ediyorum canım riske atmayalım benim de içimde şüphe olmuştu sayenizde daha netleşti
Çok teşekkür ederim canımm ben de tekrardan gideyim bir sorun olmasın çok sağolun

İyi akşamlar kızlar dayanmyıp bugün acile gittim diş için largopen diye antibiyotik verdi gebelik te antibiyotik kullanan varmı İlk kez alcam biraz tedirginim

Bence en erken yine 16yı bulur canım
Asagi yukari oyle galiba canım. Ilk gebelikte bir defter tutmustum. Dun ona baktim. 16.haftanin icindeyken sag alt tarafta belirgin bir toplanma ve asimetri gormusum sabah uyandigimda hareketler de sonra baslamisti. Bunda dedim acaba biraz daha erken olur mu ama cok da olmayacak sanirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…