2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Kızlar mide bulantınız olduğunda doğal olarak neyle baş ediyorsunuz o an son zamanlarda özellikle akşam 7 den sonra pik yaptı kıvranıp durdum kızımda yaşamadım bunları yabancıyım

İlk defa duyuyorum isimlerini yeni geldiler sanırım

Galiba canım Melih bende ilk duymuştum bu sene eskiden Erkan dilmene gidiyordum yada Sinan sorsu
Sinan zorsu gereksiz doktor olup çıkanlardan ben onun yüzünden araştırma Hastanesi'ne birdaha adımı mı atamadım özele gidiyorum iyi bir doktor bulsam araştırmaya da gitmek istiyorum ama melih beyle başlaya bilirim

Ayyyy hiç sorma vllha öyle bildiğin cvp vermiyor sinirli asabi ne dediği beli değil zor durumda gidiyordum randevu bulmak çok zor yoksa devlet te ama imkanın varsa özelde devam et bu tarama vs testleri devlete yaptr sadece

Ayyyy hiç sorma vllha öyle bildiğin cvp vermiyor sinirli asabi ne dediği beli değil zor durumda gidiyordum randevu bulmak çok zor yoksa devlet te ama imkanın varsa özelde devam et bu tarama vs testleri devlete yaptr sadece
Evet tarama için doktor arayışındayım aslında inan araştırmaya girmeye korkuyorum o adam yüzünden kesem yumurtalıklarıma yapışacaktı belkide hiç hamile kalamıcaktım rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın şimdi medara gidiyorum Burak hazineye memnunum da tek doktorla da kalmak istemedim birtane de araştırma da olsun istedim randevu bulursam Melih beye gideyim yakın zaman da

Ay cok alakasiz ama doktorunuz videolardaki gibi matrak biri mi bazen denk geliyorum instagramda güldürüyor beni

Burak hazine aaa medarami geçmiş yeni Ken deydi kaç yıl önce gitmiştim çok ince kibar biri omu acaba

Evet kibar çok bende Hendekten geldiğini biliyorum
Uzun zaman olmuş yeni kent degil hendek miş şimdi arkadaş söyleyince baktım o videoları her gördüğümde ben nereden hatrlyorum bunu diyordum gerçekten iyi bir Dr bırakmayın

Eklentiler

• Screenshot_2023-12-16-14-02-06-995_tr.gov.saglik.enabiz.jpg
    60,7 KB · Görüntüleme: 37
İlk gebeligimde 6 aylikken bile hamile oldugumu anlamiyorlardi ustumdeki kiyafeti daraltip gostermeden. Simdi daha 7 haftalik gobek cikti resmen. Progestanin da etkisi var sanirim bunda. Mahvetti beni bu ilac
Ben de kullanıyorum günde 3 kez ne gibi benimde gönül çıktı gibi ama

Sevgili annelerim, anne adaylarım selamlar sizlerin tecrübelerinden yararlanmak adına bir şey sormak istiyorum. Benim Tsh değerim 3.26 çıkmış 7+2 deyim. Kadın doğumcum dahiliyeye yönlendirdi 2.5 altı olmasını isteriz dedi. Dahiliye ise bu değer benim için rahatsız edici değil dedi. İlaç yazmadı. Acaba böyle bir durum yaşayan oldu mu ? Sizce bir dahiliye doktoruna daha görünmeli miyim ? Sıkıntı olur mu bebek gelişimi için? İlk gebeliğim olduğu için her şeyden korkuyorum

Selamm canım bence başka doktora daha görün ilaç vermesi lazımdı aslında doktorunun dediği gibi 2.5 i geçmemesi lazım Allah korusun bebeğe zarar gelmesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…