- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.321
Benimkisi acıktıkça şekerim düştükçe sankiAyy o kusturmayan bulantı ve öğürme çok fena yaa. Bana da oluyor ama benim akşamları oluyor genelde bir terslik var ama çözemedim
Kilomuz aynı, tahmini doğum tarihimiz 1 gün var aramızda benim 21 temmuz senin 20 temmuzAyy 76 kiloyum göbek aldı başını 6 aylık hamile gibiyim
Valla benim içinde geçerli benim kız kardeşimle ilişkim bambaşka o yüzden kızımın bir kız kardeşi olmasını çok isterim. Oğlum olursa da Rabbim ikisini de tattırdı derim. Eşim tamamen kız delisiAllah soyletmistir inşallah bir kızımın olmasını çok isterim, tabi ki önce sağlık ama herkesin gönlünde bir cinsiyet yatar bence :) özellikle ilk bebek değilse. İlk bebekte Allah'ım takdir senin dedik erkek olduikincide ilkinde olmayan ne ise o daha çok isteniyor bence iki meyvenin de tadına bakmış olalım diye bir de kızım olursa daha ne isterim ki bir kızim bir oğlum olur daha da Allah'ım ikisine sağlık versin derim erkek olursa da oğlum için iyi olur iki erkek daha iyi anlaşırlar
Aman boşver ya karnım çatlak dolu sarkma da var zerre umursamıyorum bir can getiriyoruz dünyaya sağlıklı olalım sağlıkla doğsunlar gerisi hallolur kilo alınır verilirBen de geçen sene bu zamanlar o kilolardaydimne guzeldi 62 ama artık gram umrumda değil 75 ile hamile kaldım bu sefer ama sağlıcakla doğsun da 100 kiloya bile razıyım geçen sene ayağımı kırdım hareketsiz kaldım sonrasında da spor yapsam bilekten ağrı yaptı şişlik morluk derken spor yapamadim üstüne hamile kalmıştım Mayıs ayında 70 kiloydum o zaman, 74 olmuştum Ağustos ayında kürtaj oldum 75le tekrar hamile kaldım 76 yım şuan, 85 le en fazla doğuma girmem lazım kapasitemin oldukça üstündeyim şuan bile boy 168 ama yine de alışık değilim bu kilolara psikolojik çöküntüler, ayak meselesi vs hepsi üst üste geldi normalde ben de 62-65 arası gider gelirdim
Sefan olsun canımAyy 76 kiloyum göbek aldı başını 6 aylık hamile gibiyim
İnşallah gerçekten şu hasta kıvamından çıkmak istiyorum kendimi tanıyamıyorum 4 haftadır bi yere gidemedim doğru düzgün hiç alışık değilim12.haftadan sonra rahatlarsın inşallah canım13 itibariyle bence bir nefes alacaksın :)
Aynıyız, kız olursa da sevincez erkek olursa daValla benim içinde geçerli benim kız kardeşimle ilişkim bambaşka o yüzden kızımın bir kız kardeşi olmasını çok isterim. Oğlum olursa da Rabbim ikisini de tattırdı derim. Eşim tamamen kız delisisağlıkla gelsinler inşallah
Kesinlikle öyle sağlıcakla dogsunlar da 100 kilo bile olsam veririm can sağlığı olsun inşallah tek derdimiz kilo olsunAman boşver ya karnım çatlak dolu sarkma da var zerre umursamıyorum bir can getiriyoruz dünyaya sağlıklı olalım sağlıkla doğsunlar gerisi hallolur kilo alınır verilir
Goksucum ortak noktamız çok bebisler aynı cinsiyet mi acabaKilomuz aynı, tahmini doğum tarihimiz 1 gün var aramızda benim 21 temmuz senin 20 temmuz
Tabi canım 98 kilodan düştüm ben 74e sonra almaya başladım ve neden sor bi bebis gelmisSefan olsun canım
Doğuralım hallederiz
Hadi inşaallahBenimkisi acıktıkça şekerim düştükçe sankihabire yersem bişey yok Allah'ım bu bebiş bari bogazli olsun oğlum beni tüketti yememe konusunda sıfır iştahlı bir çocuk
Ben newvit in magnezyumunu kullanıyordum. Dr a hamile olduğumu haber verince ilk 3 ay sadece folik asit dedi. Daha sonra da Newvit'in içeriğine bakıp kullanabileceğimi söyledi. Sizin de aklınızda olsun. Ben kullanmayı kestim ama cuma günü kontrole gidince yine soracağım. El ayakta uyuşma, bacakta kasılma oluyor bazen. Kullanmak iyi geliyordu.Sağol canım peki hangi magnezyumu kullanıyorsun ben de alayım iyi gelir doğru diyosun
Sağlıcakla gelsin minnoslarimizGoksucum ortak noktamız çok bebisler aynı cinsiyet mi acaba
Balım ilaçlardan değil rahim yukarı çıktı transfer zamanı şişlik ilaçlardandı artık o kendi çıkan karnımızYaa maşaallahben de 11+4deyim ama hiç öyle bebek göbeği gibi değil benimki. Tedavi ile hamile kaldım acaba ilaçların yaptığı bir şişlik mi bilmiyorum. Çünkü haftalardır aynu göbek var. Sadece daha aşağı kısımda bir şişme var onu hissediyorum
Ayy okurken gerildimArkadaşlar bu grubu yeni gördüm bende 6 haftalık hamileyim. Bugün kese kalp hepsini gördüm ama bugün başıma ne geldi anlatmak istiyorum canımdan can gitti. Dün kan testi verdim haftaya da kadın doğuma gidecektim ama bugün eşim doktordan randevu almış bende gideyim dedim. Sağlık ocağında ki ebe bana sana tahlilleri watsapp tan atarım sen doktora göster dedi. Sonra tam doktora giderken ebe tahlil sonucunu atmış ve bthcg düşük pazartesi tekrar edelim demiş,kanaman var mı demiş çünkü değerim 2 çıkmış ama ben e nabizdan baktım değerim yüksek. Doktora gittim ama nasıl gittim o bir saat hayatımın en uzun günüydü, ne olacak , ne yapacağım, boş gebelik mi oldu aklimda deli sorular. Sonra doktora söyledim o dedi ki nasıl olur öyle birşey herşey yolunda. Teste bakayım dedi gösterdim . Ebe bana 2021 bin sonuclarini yollamışşükür
Saip hoca çok iyidir bende ona göre gidiyorum 1.5 senedirAllah hepimizi hayırlı sağlıklı doğumlar ulaştırsın. Zor işler
Canım ben tek kızım çok yalnızlığını çektim kuzenlerim hep çoklu ablalı kız kardeşli ne özendirici hep isterdim bir ablam olsun diye kız istiyorum o yüzden ama erkek olsun da istiyorum bir kız bir oğlan da iyi olur ne bilim hala kendimi bir cinsiyete yakın hissedemiyorumAynıyız, kız olursa da sevincez erkek olursa dasağlıcakla gelsinler de kiz erkek hangisi hayırlısı olacaksa o olsun benim eşim de ilkinde kız kız kız diyordu oğlumuz olunca şimdi de yine oglan istiyor
Serklaj tecrübesi var mı açana benim drum da daha önce çok yaptığını soylediSaip hoca çok iyidir bende ona göre gidiyorum 1.5 senedir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?