2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Bir anda mide bulantısı kesildi o yüzden korktum
Korkma korkma. Yani bulantı ne kadar normalse olmaması da o kadar normal. Benim teyzem 9 ay boyunca kusmuş mesela ama bir arkadaşım bırak kusmayı mide bulantısı bile olmamış. Sen tadını çıkar bence

Kızlar sanırım grip oluyorum hamilelik sürecinde gribe ne iyi gelir önerisi olan var mı
Biri de ben, dün akşamdan beri boğazım yanıyor, C vitamini d vitamini balık yağı alıyorum ben oceanın c vitamini ile daha önce hızlı atlatmistim daha hamile olduğumu ogrenmemistim o zaman ama ne olur ne olmaz diye ilaç kullanmamıştım 3 güne geçmişti tamamen, inşallah bu sefer de geçer

O vitaminleri alabiliyor muyuz

Zayiftin dimi sen normalde 46 falan o sendin dimi :)

Kusma çok azaldı vlbulanti tam gaz devam ediyor
Bı ben kusamiyorum bendeki aç kalınca öğürme, ama sabahları oluyor dikkat ettim daha kalkar kalkmaz hemen bir muz vs yersem öğürme olmuyor, bugün yumurta haşlayım dedim onu bekledim pişmesini o arada öğür öğür boş mide bir de bişey yok ki kusayim, boş öğürtü de kötü oluyor, sakinlesince kendimi mutfağa atıp hemen agzima bişey atinca en azında o öğürme krizi geçiyor, kussam rahatliycam

Alt karın var bendede zaten ama hamile göbeği kilo göbeği gibi değil yukarı çıkmasına birazcık daha var 15. Haftadan sonra yukarılara tırmanıyor. Benim ilki sezaryen olduğu için muhtemelen onunda payı büyük

Ay kızın mı olacak acaba ben kızımda böyleydim kusuyordum sürekli ama sabahları boş öğütmek de çoktu

Ayy o kusturmayan bulantı ve öğürme çok fena yaa. Bana da oluyor ama benim akşamları oluyor genelde bir terslik var ama çözemedim

Evet kusunca güzel bir rahatlama geliyor yavaş yavaş da çözeceğiz kendimizi daha iyi olacak.

Ben kızımda soğan yiyordum. Böyle bildiğin elma armut ısırır gibi haşır huşur ısırıp yiyordum.

Kızlar sizide doktorunuz 1 ay sonra mı çağırdı ya beklemek çok zor geliyor
Evet canım 1 ay sonraya çağırdı başka doktora gitsem mi arada diye düşünüyorum sonra o tehdit aklıma geliyor durduruyorum kendimi sekreteri ile konuşmustum iki doktora gideceksen diğerini seç hiç baştan gelme bu doktora kabul etmiyor dedi ve kendisi de ayda bire anca veriyor randevu öyle kafamıza göre aaa bı gidip bakayım nasilmis diyemiyoruz perinatolog,doçent vs olunca biraz kaprisli maalesef

Kızlar merhaba bende 9+6 haftalığım . Hamile kaldığımı öğrendiğimden beri mide bulantim vardı ta ki 9 haftaya girene kadar bir anda kesildi. Bu kötü bir şey mi endişelenmeyin miyim sizce ?
İçinin rahat etmesi için doktora bı görün canım yine de

Yok kız nerde 62 kiloyum
Ben de geçen sene bu zamanlar o kilolardaydim ne guzeldi 62 ama artık gram umrumda değil 75 ile hamile kaldım bu sefer ama sağlıcakla doğsun da 100 kiloya bile razıyım geçen sene ayağımı kırdım hareketsiz kaldım sonrasında da spor yapsam bilekten ağrı yaptı şişlik morluk derken spor yapamadim üstüne hamile kalmıştım Mayıs ayında 70 kiloydum o zaman, 74 olmuştum Ağustos ayında kürtaj oldum 75le tekrar hamile kaldım 76 yım şuan, 85 le en fazla doğuma girmem lazım kapasitemin oldukça üstündeyim şuan bile boy 168 ama yine de alışık değilim bu kilolara psikolojik çöküntüler, ayak meselesi vs hepsi üst üste geldi normalde ben de 62-65 arası gider gelirdim

Ay kızın mı olacak acaba ben kızımda böyleydim kusuyordum sürekli ama sabahları boş öğütmek de çoktu
Allah soyletmistir inşallah bir kızımın olmasını çok isterim, tabi ki önce sağlık ama herkesin gönlünde bir cinsiyet yatar bence :) özellikle ilk bebek değilse. İlk bebekte Allah'ım takdir senin dedik erkek oldu ikincide ilkinde olmayan ne ise o daha çok isteniyor bence iki meyvenin de tadına bakmış olalım diye bir de kızım olursa daha ne isterim ki bir kızim bir oğlum olur daha da Allah'ım ikisine sağlık versin derim erkek olursa da oğlum için iyi olur iki erkek daha iyi anlaşırlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…