- 19 Haziran 2013
- 468
- 461
- 303
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #4.261
Neden ki acaba ya var mı ağrısı olan benim gibi iş yerinde masa başındayım oturmak mı etkiliyo acabaGünaydın kızlar benim bu ara vücut ağrım başladı bu sabah da kalktım belimde ağrı dayak yemiş gibi uyandım valla neden
Günaydın canım daha iyi misin şimdi vücut ağrıları genelde magnezyum eksiklihlginde oluyor diye biliyorum bana Dr yazmadı henüz ama evde var dediğin gibi bel Ağrım filan olunca içiyorum bi tane bir kaç gün iyi oluyor cuma günü de istiycem zaten vitamin desteği. Kurmaları varsa mineral kaybı da yaşıyor olabilirsinGünaydın kızlar benim bu ara vücut ağrım başladı bu sabah da kalktım belimde ağrı dayak yemiş gibi uyandım valla neden
Sağol canım peki hangi magnezyumu kullanıyorsun ben de alayım iyi gelir doğru diyosunGünaydın canım daha iyi misin şimdi vücut ağrıları genelde magnezyum eksiklihlginde oluyor diye biliyorum bana Dr yazmadı henüz ama evde var dediğin gibi bel Ağrım filan olunca içiyorum bi tane bir kaç gün iyi oluyor cuma günü de istiycem zaten vitamin desteği. Kurmaları varsa mineral kaybı da yaşıyor olabilirsin
Bende asmnin yazdigi vardı magvital başka marka kullanmaya çekindim. Kızımda da bunu vermişti Dr ama yine de her gün almıyorum 3 4 günde bir içiyorum.Sağol canım peki hangi magnezyumu kullanıyorsun ben de alayım iyi gelir doğru diyosun
Ben de onu yazdırayım ozaman canımBende asmnin yazdigi vardı magvital başka marka kullanmaya çekindim. Kızımda da bunu vermişti Dr ama yine de her gün almıyorum 3 4 günde bir içiyorum.
Canım sebebini bilmiyorum ama oturmak da tetikliyor. Ben de çalıştığım günlerde kasık ağrısı yaşıyorum ama evde olduğumda bir ağrım olmuyorNeden ki acaba ya var mı ağrısı olan benim gibi iş yerinde masa başındayım oturmak mı etkiliyo acaba
Evet canım biraz da benim oturmaktan sanırım egzersiz yapmam lazım arada yürümeye çalışıyorum içerde dolanıyorumCanım sebebini bilmiyorum ama oturmak da tetikliyor. Ben de çalıştığım günlerde kasık ağrısı yaşıyorum ama evde olduğumda bir ağrım olmuyor
Selam canım valla ben de aynı karnım şişti suyu da çok içemiyorum midem hep kötü bazen daralıyorum yani neyse az kaldı geçer canım ya bebişler biraz daha büyüsünkızlar selam. bugün biraz değişik hissediyorum. sanki karnımın içinde bir pelte varmış gibi, çok su içince karnın böyle şiş olur ya öyle bir durum. 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor. Her şeyden işkillenmekten yoruldum artık. bir de yalnızım. iyice psikolojim kaldırmaz duruma geldi.
Oyyy ne güzellHamile göbeğim var artık alt karnımdan ben burdayım diyor kasların kesilmesine bağlıyorum ben durumu belki rahimde hızlı büyüyordur bilemiyorum ama kocam çok tatlı oldun karnını açsana diyip duruyorbugün 11 haftalık oldukkk
Artık bulantılarım kusmalarım biterse daha güzel olacakOyyy ne güzell
Yine de sor canım asm ye ya da nereye yazdiracaksan kabızlık sorunum da var ona da iyi geliyorBen de onu yazdırayım ozaman canım
Canım endişelenme artan gebelik hormonları büyüyen rahim bunlar hep ağrı doluluk şişkinlik olarak geri geliyor bize geçecek 2. Trimester çok rahat oluyorkızlar selam. bugün biraz değişik hissediyorum. sanki karnımın içinde bir pelte varmış gibi, çok su içince karnın böyle şiş olur ya öyle bir durum. 2 gündür kasıklarım çok ağrıyor. Her şeyden işkillenmekten yoruldum artık. bir de yalnızım. iyice psikolojim kaldırmaz duruma geldi.
Kusma çok azaldı vlbulanti tam gaz devam ediyorArtık bulantılarım kusmalarım biterse daha güzel olacak
Aynen hayırlısıyla 2. Trimester e geçelim deArtık bulantılarım kusmalarım biterse daha güzel olacak
merbaha canım ultrason farklı çıkarabilir ..ve arada 1 günlük ise hiç takılmaMerhaba arkadaşlar ben cumartesi günü kendi doktoruma gittim 5+4 günlük dedi Salı günü bir şey için acile gittiğimde sordum 5+3 günlük dedi farklı hastane ve farklı doktor
Yorumlara göre imom aldım canım bendeElenatal hakkinda bilgim yok ama ilk gebeligimde imom kullanmıştım canim memnundum bunda da onu kullanırım muhtemelen doktora danışıp
doktorum bana da elenetal 2 verdi ama bu kocaman bi hapmış ya nasıl içicem hiç bilmiyorumKizlar günaydın doktorum 4 gün sonra folikasit bırakıp vitamine gecmemi söyledi
Yazdığı vitaminler imom ve elenatal 2
Bunlardan hangisini almalıyım hangisi daha iyi bilgisi olan varmı ?
Ayy bende bugün 11 haftalık oldum bebisimiz incir kadar olmuşHamile göbeğim var artık alt karnımdan ben burdayım diyor kasların kesilmesine bağlıyorum ben durumu belki rahimde hızlı büyüyordur bilemiyorum ama kocam çok tatlı oldun karnını açsana diyip duruyorbugün 11 haftalık oldukkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?