2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Bende böyle yapmayı düşünüyorum Ocak sonu doğru soylim diyorum ama bana bu ara cok misafir geldi gitti biri dedi sende bir farklılık var rengin solgun dedim girip oldm öle kaldı sen ne kadar oldun şimdi canm

Kızlar bugün 7+4 olduk ilk gebeliğimde bebeklerim bu günlerde ölmüştü moraller bozuk sizin de ara sıra karnınızda hafif ağrılar oluyor mu

Ya kızlar biz bu yaz bebelerini nasıl giydiricez bi türlü isin icinden cikamadim hastanede klima olur klasik uzun kollu hastane çıkışı giyer bu okey ama evde napicaz benimki temmuzun ilk haftasi gelir muhtemelen (allahim nasip ederse) evde klima yok sıcak olur haliyle kimi diyor ben tek zıbın giydirdim kimi diyor daha yenidogan olacak oyle çıplak olmamalı ay karman çorman oldum oğlum kış bebesi benim sarıp sarmalıyordum bunu ne yapsam ki tecrübeliler yardım please

Merhaba canım bende progetan kullanıyorum ama yine de kahverengi akıntım oluyor doktor sıkıntı yok normal dedi içini ferah tut senide kalp atışımı duyarsın kalp atşın inşallah

daha o kadar uzun vadeli düşünmedim ben :) hayırlısıyla o günlere gelelim de bi, o kısmı da konuşuruz inşallah :)

Kızlar bugün 7+4 olduk ilk gebeliğimde bebeklerim bu günlerde ölmüştü moraller bozuk sizin de ara sıra karnınızda hafif ağrılar oluyor mu
benim de dün akşam kasığıma ağrı girdi, hep negatif düşünmeye odaklıyız nedense, ben de korktum. her defasında göğsümdeki hassasiyet kayboldu mu diye korka korka kontrol ediyorum. ama güzel düşünelim güzel olsun.

Benim oğlum da temmuzda doğdu Sakarya bide aşırı nemli ve sıcaktı
İlk zamanlar herkesin dediğini yaptım çocuk sıcaktan el ayak hastalığı oldu sonra tek zıbın ve ince bir örtü ile elini kolunu salanip uyumasını diye bağladım oda sadece iki hafta sürdü bKtm olmuyor tek zibinla yatı öle bitirdik gece de üstüne İnce bir takım giyirdim çok güzel geçti

Bende isilik falan olursa diye düşündüm bi yandan da yenidogan acaba üşür mü ki ikilemine giriyorum sıfır kol zıbın giydirdin dimi uzun degil ?

Bende isilik falan olursa diye düşündüm bi yandan da yenidogan acaba üşür mü ki ikilemine giriyorum sıfır kol zıbın giydirdin dimi uzun degil ?
Yok uzun koluyu gündüz kısa kolu da gece üstüne birşey giydirdigim için kısa seciyordum ama bide şöyle birşey var yeni takımlar çok ince bir sorun yasamoyacaksin zaten rahat olmayınca yatamiyolar hiç stres yapma şimdiden çok güzel geçecek bana göre yaz bebeği daha güzel banyo vs çok rahat olyo inanki

Kızlar selam, benim bulantım 3 gündür yok denecek kadar az bu durum beni korkutuyor. Aranızda böyle şeyler yaşayanlar vardı diye hatırlıyorum. Kaç gün sonra geri dönmüştü bulantınız? Kasık ağrım ve göğüs hassasiyetim devam ediyor. 8+5 teyim

Kanamasí devam eden var mí kízlar

Bugun 9. Gún
Akintiyla karisik pembemsi kan goruyorum
Gidici mi bebek acaba
Yerleşme kanaması icin uzun bi sure degil mi?
Canım kanama durumlarında doktora gitmeden bir sonuca varılmıyor maalesef. Kötü de sonuçlanabiliyor çok normal bir durum da olabiliyor. Çok kırmızı olursa ve beraberinde kasık ağrısı eşlik ederse tehlikeli diye biliyorum. Gönlünü ferah tut inşallah yakın zamanda geçer. Bu arada doktorum kanamaya en iyi gelen şeyin istirahat etmek olduğunu söylemişti. Bol bol dinlen

Merhaba beni de listeye ekler misiniz
Yaş32 ilk gebelik sat 22.09.2023 kese 5+4 kalp atışı 7+4.
Bugün 11+3teyiz
Aslınfa sata göre tahmini doğumumuz 29 haziran ama ben temmuz grubuna gelmek istiyorum

Benim o haftalarda kusturmayan bulantılarım vardı. Kafasına göre gidip geliyordu. Şimdi 11+3teyim koku hassasiyeti olunca midem bulanıyor ama bulantı geri gelmesin boşver hiç hoş bir belirti değil

Merhaba canım bende progetan kullanıyorum ama yine de kahverengi akıntım oluyor doktor sıkıntı yok normal dedi içini ferah tut senide kalp atışımı duyarsın kalp atşın inşallah
İnşallah canim. Devlet hastanesinde doktor cok olumsuz konusunca canim sıkıldı. Gerçi kendi doktorum daha cok erken endiselenme dedi. Bulantilarimda bi haftadir basladi. Sagliksiz olsa belirtim olmazdi heralde. İnşallah hayırlı haberler alirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…