2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Belki yeterli gelmemiştir. Bir arkadaşım var kızı hiç problem olmadan sağlıklı doğmuş sonra 3 düşük yapmış araştırmalarda 2 tane homozigotu 1 heterozigotu varmış pıhtılaşma panelinde. Kızı bir mucize yani. Umarım bir daha tekrar etmez. Sağlıkla kucağına alırsın.

Doktora gittin mi ? Geçen hafta açık pembe çok az miktarda akıntı şeklinde oldu hemen doktora gittim sorun yoktu şükür . Doktor her ihtimal için progestan verdi onu kullanıyorum
Gitmedim canım
Hic icimden gelmedi
Ha bugun ha yarın gecer diye diye dun yoktu mesela
Bugun yine devam etti

Canım iyi bir hematoloji ve

Canım iyi bir hematoloji ve perinatoloji ile ilerlemeni oneriyorum,hangi ildesin bilmiyorum umarım doktor konusunda sıkıntısız bir ildesindir, bağışıklık ve pıhtılasma ile ilgili testler yaptirmani öneriyorum ben hematolojiye gitmistim bir dusukle bile araştırdı baya her gittiğimde sayısız test yaptı, sonuç olarak onun verdiği tedaviyi uygulamadim daha doğrusu uygulayamadim çünkü kan sulandırıcı iğne artı hap vermişti bana fazla geldi kanamam oldu sürekli kanama sancı, şimdi bir perinatolog ile ilerliyorum 3 düşükten sonra bütün doktorlar inceliyor sebebini bulmaya çalışıyor dediğin gibi acaba vücut bebeği bir yabancı cisim gibi mı görüyor ondan mı sonlandiriyor yoksa pıhtılasma ile ilgili bir sorun mu vs, Allah'ım birdaha yaşatmasın inşallah sağlıcakla bir evlat nasip etsin tüm kalbimle hepimize dua ediyorum canım

Kan sulandirici olarak iğne mi kullandın hap mi canım bir de iğne ise dozu kaçtı

Yaaa evet doğrudur ben de kızımda prensesler gibiydim bunda çok yoğun mide bulantısı yaşıyorum ama bence kız yani kız hissediyorum :) bakalım hayırlısı olsun hepimiz için
Amin inşallah bakalım merak ediyorum 2.5 hafta kaldı 2liye özele gidicem yaptırıcam inşallah tahminde olsa söyler cinsiyeti

Kocam karışma bende o iş dedi uslu bir eş olup karışmamaya karar verdim maddi boyutuna çünkü normalde aşırı laf dinlerim
Ne eşler var ya, benimki de şimdiden çocuktan sonra evde oturma çalış diyor, sanki çalışmamayı düşünmüşüm gibi :)
Sizde de riskli dedi mi doktor miyomdan dolayı diğer hamilelere göre
bende var, doktor çok küçük dedi pek önemsemedi.
Merhaba kizlar 8. Haftalık hamileyim. Kaburgalarım çok agriyor, sırtıma doğru yandan böyle bildiğiniz çizgi şeklinde sanciyor. Herkes erken daha o ağrılar için diyor ama başka bilmiyorum normalmi
ben de biraz kilolu hamile kaldım. bende de sırt, bel, kaburga ağrısı çok oluyor. fazla kilodandır diye düşünüyorum benimki.

Bende öle düşünmek istiyorum. 85 ile hamile kaldım. Boyun fıtığı var omu etki ediyor bilmiyorum

Kizlar günaydın doktorum 4 gün sonra folikasit bırakıp vitamine gecmemi söyledi
Yazdığı vitaminler imom ve elenatal 2
Bunlardan hangisini almalıyım hangisi daha iyi bilgisi olan varmı ?

Benim de kokoreç istiyor aslında ama ne yesek kusma durumu olduğu için korka korka yiyorum ne yesem. Bulantısı geçen olmadı di mi daha grupta
Ben tam anlamiyla oldu da diyemem aslinda. Ilk gebelige gore konforluydum bunda cok sukur. Istahsizlik hafif yanma ve yemek sonrasi cok cok az bulanma ile gecirdim valla ben de cipsi cok arzuluyorum ama istah da henüz cok olmadigindan yemeden durabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…