2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Bir şey olmamıştır yaa bağlı değillerdi o zaman
Bende bilinmeden yapılan şeylerin Allah tarafından korunduğuna inanıyorum
Şimdi 27sinde şirkette 500 kişilik bir partimiz var ev sahibi biziz çeşit çeşit punchlar olacak şişeli alkoller falan benim içinde 1 litre süt yazdırmışlar çok güldüm

Ahaaaa süper ama yaaasss buna koptum artık iç çekersin onlara

Koku hassasiyeti yok kuzu sadece bulantı yani öyle çıkarma filan da yok çok kötü bişe bu. Allah’tan doktorum prilam yazmış bana eşim almış ilaç poşetinde buldum o rahatlatıyor
İyi canım kullan bende hicbir belirti yok insanlar şaşırıyor

Başınız sağolsun rabbim tekrarını yaşatmasın. Bahsettiğiniz vücudun antikor üretmesi durumu bende var. 12. Haftada bebeğimin kalbi durunca genetik test yaptırdım onun sonucunda öğrendim. Antifosfolipid sendromu deniyor. Kan sulandırıcı kullanılması gerekiyor. Sizin sağlıklı bir evladınız var çok şükür. Eğer bir bebek daha istiyorsanız genetik tahlillerle trombofili paneli yaptırmanızı öneririm. Umarım en kısa zamanda sağlıklı bir bebeğiniz olur

Kızlar diş ağrım başladı 11. Haftadayım sanırım sadece parola izin veriyorlar parol içsem sorun olmaz değil mi
İç iç bende ağrım çok olunca içiyorum. Birde d vitaminine baktır dişler hamilelikte d vitamini eksik olduğu için çürürmüş ben üst dişlerimin tamamını kaybettim ama benim ki inattı içemiyordum ilaç şimdi üst dişler ful impilant

Bence yaşla alakalı ya benim oğlumda prenses gibiydim ne mide bulantısı ne ağrı ne baş dönmesi o sıralar tek tansiyon yüksekliği ve çarpıntım çoktu ilaç kullanıyordum ama bu sefer kusma baş dönmesi tansiyon düşmesi 2 gündür gram birşey yiyemiyorum zorluyorum en azından ama çok bugün bile yemekten sonra baktım 10a 6 tansiyon

Ya benim normalde de diş sıkıntım vardı ama bayadır ağrımıyordu bugün başladı baya zorladı mecbur içtim umarım sıkıntı olmaz

Yaaa evet doğrudur ben de kızımda prensesler gibiydim bunda çok yoğun mide bulantısı yaşıyorum ama bence kız yani kız hissediyorum :) bakalım hayırlısı olsun hepimiz için

Kızlar 7+3 üm. Cuma günü çok fena şekilde rahatsızlandım. Ateş ve kusma vardı asla bişey yiyemedim. Başımı yataktan kaldıramadım. ogün eşim şehir dışındaydı .
o halde doktora gidemedim yazamadım bile.
Şimdi kendim geldim ancak ateş bebeğe zarar vermiş midir ? Bilgisi olan var mı?

Kanamasí devam eden var mí kízlar

Bugun 9. Gún
Akintiyla karisik pembemsi kan goruyorum
Gidici mi bebek acaba
Yerleşme kanaması icin uzun bi sure degil mi?

Cok gecmis olsun canım
Aşırı ates olmadiysa birseycik olmamistir ins

Kanamasí devam eden var mí kízlar

Bugun 9. Gún
Akintiyla karisik pembemsi kan goruyorum
Gidici mi bebek acaba
Yerleşme kanaması icin uzun bi sure degil mi?
Doktora gittin mi ? Geçen hafta açık pembe çok az miktarda akıntı şeklinde oldu hemen doktora gittim sorun yoktu şükür . Doktor her ihtimal için progestan verdi onu kullanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…