2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Merhaba benim de 8 Ekim son adet tarihim, kese ve kalp atışını aynı gün gördük 6+5 te şuan 9+0 im listeye ekleyebilir misiniz? Bu arada fetal DNA testi yaptıracak var mı aranizda? İkili tarama, üçlü tarama testleri yapilmiyormus ve bunda %99 sonuç veriyor

I
Ne olduysa şu 3 günde oldu valla göbeğim yukarı çıkıyo yavaştan yağ göbeği değil bariz bebek göbeği bugün 10+3
Yinede erken geliyo ya kızımda geç çıktığı için
Ilk gebeligimde ilk 3 ayda 5 kilo vermistim kusmaktan. Sonra 20 haftaya geldigimde o 5 kiloyu alip hamile kaldigim kiloya yeni ulasmistim. Bu defa bulantisiz gecti. Gram veremedim o yuzden cok korkuyorum. Diyetisyene mi baslasam acaba. Hic kilo alasim yok

Ayy bende de durum aynen öyle valla. Gram bulantım ve kusmam olmadı ,olmuyor o yüzden gram kilo veremedim. Direkt yukarı doğru çıkmaya başladım .İştahım da pek açık

Benim de midem kötü yiyorum öğünlerimi yine ama çok aşırı yemiyorum çaydan khveden tiksinir oldum en sevdiğim şeydi yaben de kilo almak istemiyorum yapım müsait Allahtan şimdilik 1 kilo aldım

Bende kızımda 4 kilo vermiştim bunda o kadar değil 1,5 kilo verdim almadım ama göbek aldı başını gidiyor
Ben diyetisyenle konuştum dedim yağlanmadan kilo almamı sağlar mısın hatta kilo vereyim dedim olmaz sağlıklı değil dedi peki doğumdan sonra görüşürüz dedim çok kilo problemim yok kovdu beni kibarca

Selam hoşgeldin
Yaş kaç kaçıncı gebelik ekleyelim tabi listeye

selam kızlar, doğum işini nasıl yapacaksınız, bizim şirketin doğum teminatı da olan bir özel sağlığı vardı, şimdi onu tamamlayıcı sağlığa döndüreceklermiş. tamamlayıcı sağlık doğum içermiyor sanırım, ilk kez tamamlayıcı sağlık sigortası kullanacağım.

sizler doğum paketi mi alıyorsunuz? nasıl ilerleyeceksiniz bu süreçte? engin bilginizden faydalanmak isterim.

Ben de simdi diyetisyenle yazisiyordum. Aynisini diyecektim kilo vereyim diye umarim beni kovmaz. Kac kiloyla hamile kaldin canim

Ben de sonuç göstermeye gittim bi tek idarda enfeksiyon çıktı 3 saşelik antibiyotik verdi bebiş iyi ama bi hfta oldu hala 8+5 te yahu biraz besleyici şeyler yemem lazım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…