- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.941
Hahaha inamirmisin aynı şeyi dicektkm benimde 13 de randevum var ikili test için cinsiyet 15 tek bakcmKarnımın birden dışarı atması şokunu yaşıyorum
Kızımda 15. Haftaya kadar göbeğim çıkmamıştı hala kıyafetlerim oluyor ama karnım 2 günde devrim yaşadı
Ayın 14üne randevu aldım ikili test için 11+2 oluyorum. Sanırım cinsiyeti bu kontrol değil bir sonrakinde öğreniriz inşallah
Noldu birden bu göbekgillereHahaha inamirmisin aynı şeyi dicektkm benimde 13 de randevum var ikili test için cinsiyet 15 tek bakcm
12 .Karnımın birden dışarı atması şokunu yaşıyorum
Kızımda 15. Haftaya kadar göbeğim çıkmamıştı hala kıyafetlerim oluyor ama karnım 2 günde devrim yaşadı
Ayın 14üne randevu aldım ikili test için 11+2 oluyorum. Sanırım cinsiyeti bu kontrol değil bir sonrakinde öğreniriz inşallah
Canım 12.haftaya alsaydın öğrenilirdi belki sanki :) 12+ Lara ama sen en son ne zaman gittin çok oluyorsa dayanamayabilirsin o kadar :)Karnımın birden dışarı atması şokunu yaşıyorum
ben kilolu hamile kaldım hiçbirşey anlamıyorum ama kot pantolon alt göbekten sıkıyor gibi geliyor vallaKarnımın birden dışarı atması şokunu yaşıyorum
Niyetim öyleydi canım 8+4te gittim en son çok olmadı ancak iş programım çok yoğun 25inde bide endokrine gidicem falan filan aradan çıkarmam lazım12 .
Canım 12.haftaya alsaydın öğrenilirdi belki sanki :) 12+ Lara ama sen en son ne zaman gittin çok oluyorsa dayanamayabilirsin o kadar :)
Alt göbekte üst göbekte fırladı bi anda bendeben kilolu hamile kaldım hiçbirşey anlamıyorum ama kot pantolon alt göbekten sıkıyor gibi geliyor valla
Yaş:29, 1. çocuk, Sat:12.10.23, Kese:5+3, Kalp atışı:7+1, Diğer bilgiler şuan belirsizAlt göbekte üst göbekte fırladı bi anda bende
Sen yazmadın dimi bilgilerini kaçırdım mı yoksa ?
Tamamdır canım ekliyorumYaş:29, 1. çocuk, Sat:12.10.23, Kese:5+3, Kalp atışı:7+1, Diğer bilgiler şuan belirsiz
Çok üzgünümMerhabalar kızlar yazamadım bir haftadır baya kötüydüm. Ben de kaybettim bebeğimi. Allah sizlere bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Hayırlı olsun öncelikle yaş kaç ? Ve keseyi hangi hafta gördünüz listeye ekleyeyimBeni listeye eklediniz mi bilmiyorum. Son adeti tarihi Yokpkos oldugu icin en son agustosta regli oldum. 7+3 kalp atisi. 7+6 gunlugum. 2. Cocuk
Evet canım medipolde bana da bakıldı onlar eutroyx 25 başladı bence birsey olmamıştır bebeklerimize ben bugün 7+6 im galiba dün basladim0 :) sadece tsh bakılmadı bana ayrıca 3 tane daha (tpo vs) kan ve ultrason yapıldı. Yani sınır yükseklikten yada sınır düşüklükten ziyade sürekli doz ayarlanması gereken bir zehirli guatr çıktı.
Medipolde mi takiplisin kadın doğum?
Benim de göbeğim çıktı hamile misin diye soruyorlarAlt göbekte üst göbekte fırladı bi anda bende
Sen yazmadın dimi bilgilerini kaçırdım mı yoksa ?
İnşallah yaaaaEvet canım medipolde bana da bakıldı onlar eutroyx 25 başladı bence birsey olmamıştır bebeklerimize ben bugün 7+6 im galiba dün basladim
Ne olduysa şu 3 günde oldu valla göbeğim yukarı çıkıyo yavaştan yağ göbeği değil bariz bebek göbeği bugün 10+3Benim de göbeğim çıktı hamile misin diye soruyorlar
Senin kaç çıkmıştı canım TSH benim 3.55 çıkmıştı 50 lik basladi doktorEvet canım medipolde bana da bakıldı onlar eutroyx 25 başladı bence birsey olmamıştır bebeklerimize ben bugün 7+6 im galiba dün basladim
Benim de kızımda 11 haftada çıkmıştıNe olduysa şu 3 günde oldu valla göbeğim yukarı çıkıyo yavaştan yağ göbeği değil bariz bebek göbeği bugün 10+3
Yinede erken geliyo ya kızımda geç çıktığı için
Canım benim çok üzgünüm kaybın için Allah'ım yardımcın olsun, inşallah Allah sağlıklı bir hamilelik nasip eder bir sonraki hamileliğindeMerhabalar kızlar yazamadım bir haftadır baya kötüydüm. Ben de kaybettim bebeğimi. Allah sizlere bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?