2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Karnımın birden dışarı atması şokunu yaşıyorum
Kızımda 15. Haftaya kadar göbeğim çıkmamıştı hala kıyafetlerim oluyor ama karnım 2 günde devrim yaşadı
Ayın 14üne randevu aldım ikili test için 11+2 oluyorum. Sanırım cinsiyeti bu kontrol değil bir sonrakinde öğreniriz inşallah

Hahaha inamirmisin aynı şeyi dicektkm benimde 13 de randevum var ikili test için cinsiyet 15 tek bakcm

Hahaha inamirmisin aynı şeyi dicektkm benimde 13 de randevum var ikili test için cinsiyet 15 tek bakcm
Noldu birden bu göbekgillere
Evet sanırım benimde öyle olur ya 14e kadar beklemek istemiyorum bir an önce yaptırayım da biraz içim rahatlasın. Cinsiyeti de çok merak ediyorum o ayrı konu

12 . Canım 12.haftaya alsaydın öğrenilirdi belki sanki :) 12+ Lara ama sen en son ne zaman gittin çok oluyorsa dayanamayabilirsin o kadar :)

ben kilolu hamile kaldım hiçbirşey anlamıyorum ama kot pantolon alt göbekten sıkıyor gibi geliyor valla

12 .
Canım 12.haftaya alsaydın öğrenilirdi belki sanki :) 12+ Lara ama sen en son ne zaman gittin çok oluyorsa dayanamayabilirsin o kadar :)
Niyetim öyleydi canım 8+4te gittim en son çok olmadı ancak iş programım çok yoğun 25inde bide endokrine gidicem falan filan aradan çıkarmam lazım

Evet canım medipolde bana da bakıldı onlar eutroyx 25 başladı bence birsey olmamıştır bebeklerimize ben bugün 7+6 im galiba dün basladim

Evet canım medipolde bana da bakıldı onlar eutroyx 25 başladı bence birsey olmamıştır bebeklerimize ben bugün 7+6 im galiba dün basladim
İnşallah yaaaa
Bende Pendik medipole başlicam kadın doğuma. Memnun musun ?
Endokrin Medicalparkta devam profesör önerisi aldım dahiliye doktorundan.

Merhabalar kızlar yazamadım bir haftadır baya kötüydüm. Ben de kaybettim bebeğimi. Allah sizlere bebişlerinizi sağlıkla kucagınıza almayı nasip etsin.
Canım benim çok üzgünüm kaybın için Allah'ım yardımcın olsun, inşallah Allah sağlıklı bir hamilelik nasip eder bir sonraki hamileliğinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…