- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.881
Hayırlı haberlerle gelirsin inşallahCumartesi günü randevu aldım canım gideceğim inşallah
Hangi şehirde siniz ben bursa için baktım 32 bin söylediler
Ben daha kontrole gitmedim. Bir hafta sonra gideceğim. Kalp atışını da o zaman duyarız insallah. 5 haftalıkken kalp atışı duyulmaz diye biliyorum.Kalp atışını duydunuz mu acaba benim şuan 5 haftalık dedi
Bu önemli. Kan pıhtılaşmış olabilir içerde beklediği için bebeğin iyidir inşallah ama acil bir değerlendirme şart. Alttan muayenin bir zararı yok rahim ağzın ve kanama alanın var mı yok mu değerlendirilmeli. Doktorun hastanedeyse bence git canım hayırlı haberlerle inşallah
Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir sorun yoktur sen gönlünü ferah tut ama bir an önce doktor kontrolüne git
Çok teşekkür ediyorum hepinizevakit kaybetmeyin bir an evvel acile görünün çok geçmiş olsun
Teşekkür ederim şimdi gördüm yazınızıMerhaba gittiniz mi doktora , merak ettim sizi
Çok geçmiş olsun canımTeşekkür ederim şimdi gördüm yazınızı
Bir önceki mesajda yazdım. Düşük yapmışım maalesef
Çok teşekkür ediyorum hepinize
Doktoruma gittim maalesef düşük yapmışım kızlar. Hepinize sağlıklı bir süreç ve doğum diliyorum.
Geçmiş olsun canım çok üzüldüm rabbim inşallah en kısa zamanda sağlıklı gebelikler nasip etsinÇok teşekkür ediyorum hepinize
Doktoruma gittim maalesef düşük yapmışım kızlar. Hepinize sağlıklı bir süreç ve doğum diliyorum.
Allah sabır versin canım çok geçmiş olsun. En kısa zamanda sağlıklı bir gebelik nasip olur inşallahÇok teşekkür ediyorum hepinize
İnşallah etkilememistir canimSelam kızlar
Hastalığın tanısı konuldu graves bir endokrin profesörüne yönlendirdi haftaya sonuçlarımla beraber ona gidicem. İnşallah bebeğimin gelişimini etkilememiştir
İlk gittiğinde muhtemelen keseyi olctuler. 2. Gittiğinde de bebeği. İki ölçüm farklıCanım inşallah ilk gittiğim tutuyordu ama şimdi gelişim geriliği mi var diye endişe ediyorum
Çok geçmiş olsun üzüldüm inşallah çabucak toparlarsın Rabbim hayırlısıyla tekrar nasip eder sağlıklaÇok teşekkür ediyorum hepinize
Valla evhamlı biri değilim genel anlamda ama gebeliğin başından beri var olduğu düşüncesi beni çok etkiliyor. İnşallah iyidir inşallahİnşallah etkilememistir canim
Yani iyidir diye düşünüyorum çünkü henüz plasenta kordon olayları yeni yeni oluştu. Henuz tam anlamiyla bagli olmadigi icin kendi genetiginden etkileniyorduValla evhamlı biri değilim genel anlamda ama gebeliğin başından beri var olduğu düşüncesi beni çok etkiliyor. İnşallah iyidir inşallah
Beyin ve sinir gelişinin önemli bir kısmı 4-10. Haftalar arasında ya ondan endişem. Tiroidte direkt bebeğin beyin gelişimini etkiliyor ilk 3 ay kan tahlillerinin önemi de bu yüzden aslında. Bende aşağı yukarı 2 haftadır ilaç kullanıyorum. İnşallah iyidir canımYani iyidir diye düşünüyorum çünkü henüz plasenta kordon olayları yeni yeni oluştu. Henuz tam anlamiyla bagli olmadigi icin kendi genetiginden etkileniyordu
Ben de Antalya da medicalpark için 59 bin söylediler tahliller ve 10 muayene içinHangi şehirde siniz ben bursa için baktım 32 bin söylediler
Benim tiroit 2.9 du bugün başladım ilaca medipol pendikteki endokrin uzmani geç kalmadığımi söyledi senin kaçtı canım sanki sormuştum daBeyin ve sinir gelişinin önemli bir kısmı 4-10. Haftalar arasında ya ondan endişem. Tiroidte direkt bebeğin beyin gelişimini etkiliyor ilk 3 ay kan tahlillerinin önemi de bu yüzden aslında. Bende aşağı yukarı 2 haftadır ilaç kullanıyorum. İnşallah iyidir canım
Teşekkür ederim neler denemedim ama yutmayı başarsamda artık ilacı midem kabul etmiyor bende randevu aldım şuan doktora gidiyorum o ne derse onu yapıcam belkide artık kullanmama gerek yoktur çünkü midem almıyor içtiğim gibi artık çıkarıyorumMerhaba, yorumunuzu şimdi gördüm. Ben de küçükken boğulma tehlikesi geçirmiştim :) bu yüzden boğaz travmam var asla hap vs yutamam. Eskiden balla içiyordum. Ama geçen yemek yerken yine boğazımda bir şey kalır gibi olunca artık balla da içememeye başkadım. Belki balla içebilirsiniz:
Bir tatlı kaşığına boooool miktarda bal alın. Hap büyükse yemek kaşığı da olur. İçine hapı gömün. Sonra bool suyla kocaman bir bardak yani, o balı yutun. Hap da arada kayıp gidiyor.
İkinci tavsiyem benim şuanda sorunsuzca kullandığım yöntem:) bir muz alıyorsunuz. Yarısını ısırın, çiğneyin. Yutacağınız kıvama geldiğinde ama çok da çiğnemeyin, hapı ağzınıza atın. Muzun arasına karışsın. Hapı hissetseniz de yine kocaman bir bardak suyla o muzun hepsini yutun. Hap da arada kayıp gidicektir:)
İnşallah bir faydası olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?