2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Selamlar arkadaşlar, gen testi için panorama ve genox arasında bir seçim yapanınız oldu mu, güncel fiyatları nedir ve doktorunuz nasıl yönlendirdi acaba, biz çok kararsız kaldık da :)

Canım çok geçmiş olsun. İnşallah bir sorun yoktur sen gönlünü ferah tut ama bir an önce doktor kontrolüne git

vakit kaybetmeyin bir an evvel acile görünün çok geçmiş olsun
Çok teşekkür ediyorum hepinize
Doktoruma gittim maalesef düşük yapmışım kızlar. Hepinize sağlıklı bir süreç ve doğum diliyorum.

Valla evhamlı biri değilim genel anlamda ama gebeliğin başından beri var olduğu düşüncesi beni çok etkiliyor. İnşallah iyidir inşallah
Yani iyidir diye düşünüyorum çünkü henüz plasenta kordon olayları yeni yeni oluştu. Henuz tam anlamiyla bagli olmadigi icin kendi genetiginden etkileniyordu

Yani iyidir diye düşünüyorum çünkü henüz plasenta kordon olayları yeni yeni oluştu. Henuz tam anlamiyla bagli olmadigi icin kendi genetiginden etkileniyordu
Beyin ve sinir gelişinin önemli bir kısmı 4-10. Haftalar arasında ya ondan endişem. Tiroidte direkt bebeğin beyin gelişimini etkiliyor ilk 3 ay kan tahlillerinin önemi de bu yüzden aslında. Bende aşağı yukarı 2 haftadır ilaç kullanıyorum. İnşallah iyidir canım

Benim tiroit 2.9 du bugün başladım ilaca medipol pendikteki endokrin uzmani geç kalmadığımi söyledi senin kaçtı canım sanki sormuştum da

B BirNBirE kalp atışı 7+4 canım ekleyebilirsin sonunda gittim doktora, başkasına gidersen almam dediği için ve Van daki tek özel perinatolog olduğu için tuttum kendimi mecbur anca bugün gidebildim, 8 ocağa randevu verdi ayda bir çağırıyorum dedi, tiroid 3.55 çıkmıştı 3 un altı olması gerekiyor diyip tiroid ilacı başlattı folik asite devam dedi, başka bişey kullanma kanama alanın da yok dedi en son kan sulandırıcı kullanirken kanamalarim lekelenmelerim olmuştu bu doktorla ön görüşme yapmıştım 7 haftalıktan önce muayeneye almadığı için o görüşmeyi zar zor ayarlamistim, kan sulandırıcı iğne ilaç kesmişti yine kullanma dedi, dediğini mecbur dinliycem çünkü lekelenme ve kanamalardan psikolojim bozulmuştu 8 ocakta 12+1 olacağız Allah'ım o günleri de göstermeyi nasip eder inşallah

Teşekkür ederim neler denemedim ama yutmayı başarsamda artık ilacı midem kabul etmiyor bende randevu aldım şuan doktora gidiyorum o ne derse onu yapıcam belkide artık kullanmama gerek yoktur çünkü midem almıyor içtiğim gibi artık çıkarıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…