2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Teşekkür ederim sizin gebeliğiniz de hayırlı olsun maşallah ne güzel darısı başıma yarın kalp atışlarını duyarım inşallah benim tüp bebek olduğu için progestanı transfer öncesi kullanmaya başladım hala kullanıyorum (fitil olarak) son 2 akşamdır biraz şiddetli oldu ağrılarım o yüzden panikledim umarım yerleşme büyüme ağrısıdır

Kan sonucum çıktı ama pek anlamadım yazan yazıdan sanırım graves referans değerinden bahsediyor. Ve durum iyi değil gibi.Moralimi bozmadan bi an önce yarın olsun ve doktora gideyim istiyorum.

Ilk 3 ay sadece folik asit kullanılıyor. Vitaminler falan daha sonra. Bir sıkıntı görmediği için progestan vermemiştir. Mide bulantiniz da yok sanırım. Olsa bile çok yoğun bulantı ve kusma durumlarında, dayanılmaz olursa ilaç veriyorlar. Hamileliği öğrendikten sonra 3 ay dolana kadar zorunlu olmadıkça parol bile içmemek lazım.
Benim de sat 26 Ekim.

Kalp atışını duydunuz mu acaba benim şuan 5 haftalık dedi

Kan sonucum çıktı ama pek anlamadım yazan yazıdan sanırım graves referans değerinden bahsediyor. Ve durum iyi değil gibi.Moralimi bozmadan bi an önce yarın olsun ve doktora gideyim istiyorum.
Kötüyü düşünme hayırlı sonuç alcaksın inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…