- 3 Haziran 2016
- 538
- 237
- 103
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.801
Amin cümlemiz inşallahÇok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi :)
Akıntı yoksa sorun mudur kızlarCanım hayırlı olsunen sık görülen belirti bence akıntı artışı onun dışındakiler çok değişken .. mide bulantın yoksa şanslısın illa olacak değil
Teşekkür ederim sizin gebeliğiniz de hayırlı olsun maşallahCanım hayırlı olsunbu beni de en çok korkutan şeydi regl olacakmış gibi karın ağrısı … ilk haftalar daha çoktu şimdi azaldı ama hala var… kan gelmediği sürece normal olabiliyor bunlar benim doktorum progestan kullan ağrılar için demişti gerçekten de iyi geldi .. benim de yumurtlama günüm 1 Kasım ben bugün duydum canım kalp atışını inşallah sen de duyarsın erken değil
Benim dr bugün dediki
haftaya gel dinle
5 haftalıkmışım bu arada demekki 6 da da duyuluyo zaten bi halt anlamadım bu dr dan
MaşallahKızçelerr günaydinn bizimde bugun kontrolumüz vardi 10+3 olmuşuz , 3.5 cm olmus benim fındığımsizler nasılsınız bakalım nasıl gidiyorr
İnşallah hayırlı haberlerle gelirsin yarın canımKan sonucum çıktı ama pek anlamadım yazan yazıdan sanırım graves referans değerinden bahsediyor. Ve durum iyi değil gibi.Moralimi bozmadan bi an önce yarın olsun ve doktora gideyim istiyorum.
Son adet tarihi nedir acabaMerhaba , bugün ilk doktoruma gittim . 6+4 olmuşum . Kese ve kalp atışı göründü. Kese yapısı herşey normal dedi. Şahane bir his yaşadık.
Ilk 3 ay sadece folik asit kullanılıyor. Vitaminler falan daha sonra. Bir sıkıntı görmediği için progestan vermemiştir. Mide bulantiniz da yok sanırım. Olsa bile çok yoğun bulantı ve kusma durumlarında, dayanılmaz olursa ilaç veriyorlar. Hamileliği öğrendikten sonra 3 ay dolana kadar zorunlu olmadıkça parol bile içmemek lazım.Merhabalarbenimde sat 23 Ekim bugün gittim kese göründü plansız bir gebelik ilk bebeğim 4 aylık evliyim Henüz duygular karışık mutlu şaşkın pcos vardı bende bana sadece folik asit verdi doktor Protestan vs bisey demedi sizlerde de varmı öyle acaba
Kalp atışını duydunuz mu acaba benim şuan 5 haftalık dediIlk 3 ay sadece folik asit kullanılıyor. Vitaminler falan daha sonra. Bir sıkıntı görmediği için progestan vermemiştir. Mide bulantiniz da yok sanırım. Olsa bile çok yoğun bulantı ve kusma durumlarında, dayanılmaz olursa ilaç veriyorlar. Hamileliği öğrendikten sonra 3 ay dolana kadar zorunlu olmadıkça parol bile içmemek lazım.
Benim de sat 26 Ekim.
23 Ekim son adet tarihiSon adet tarihi nedir acaba
İnşallah canım yaaaİnşallah hayırlı haberlerle gelirsin yarın canım
5 haftalıkken kalp atışını duyman mümkün değil zaten anca kese görünür bir sonra ki hafta görülebilirKalp atışını duydunuz mu acaba benim şuan 5 haftalık dedi
Kötüyü düşünme hayırlı sonuç alcaksın inşallahKan sonucum çıktı ama pek anlamadım yazan yazıdan sanırım graves referans değerinden bahsediyor. Ve durum iyi değil gibi.Moralimi bozmadan bi an önce yarın olsun ve doktora gideyim istiyorum.
MaşallahMerhaba , bugün ilk doktoruma gittim . 6+4 olmuşum . Kese ve kalp atışı göründü. Kese yapısı herşey normal dedi. Şahane bir his yaşadık.
Kendim için değilde bebişim için endişeliyim inşallah ikimizde iyi olucazKötüyü düşünme hayırlı sonuç alcaksın inşallah
Canım cumartesi inşallah duyarsın moralini bozmamaya çalış belki küçük olduğu için görünmemiştir7+3 kalp atışı alamadık maalesef cumartesi tekrar çağırdıçok üzgünüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?