2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Ay maşallah kuzuya maşallah. Bebiş bayağı belli ediyor artık kendini

Benimde başlamadı bulantılar. Bugün gittim ilk defa dr 5 haftalık bu dedi. Kafam karışık halbuki sat 13 ekim

Merhaba , sat 23 Ekim :) benim de daha çok yeni yarın ilk defa doktora gideceğiz inşallah keseyi görürüz. Benim göğüs şişkinliği dışında herhangi bir belirtim yok . Mide bulantısı için erken mi ya da başka belirtileri yaşayan oldu mu?

kasık ağrısı oluyor ama bulantı sanırım 7 ve 8. haftalarda daha çok. ben 8. haftadayım 2-3 kere hafif bulantım oldu sadece

Benim için hastane yorumlarının zerre önemi yok dediğim gibi mükemmel bir süreç geçirdim ama basit sebeplerden hastane yorumları berbattı herkesi memnun etmek imkansız adam hemşireye tutuluyor hastaneyi gömüyor falan. Büyük sebeplerden bahsetmiyorum onları zaten hepimiz eliyoruz. Yenidoğan yoğunbakımı olmayan bi hastaneye denk gelmedim. İnşallah

Oyyyy maşallahhh kuzuya

kasık ağrısı oluyor ama bulantı sanırım 7 ve 8. haftalarda daha çok. ben 8. haftadayım 2-3 kere hafif bulantım oldu sadece
Evet kasıklarımda ara ara bıçak saplanır gibi , bir değişiklik hissediyorum . Mide bulantısı olmasını hiç istemem ancak en belirgin özellik o olunca merak ettim

Evet kasıklarımda ara ara bıçak saplanır gibi , bir değişiklik hissediyorum . Mide bulantısı olmasını hiç istemem ancak en belirgin özellik o olunca merak ettim
Bende valla en korktuğum bulantı ve kusmaydı ama çok hafif bulantılar dışında kusmam falan olmadı tiksindiğim hiçbir yiyecek olmadı çok şükür doktora bu bi sorun mu dedim hani anormal çünkü. hiçbir sorun yok sen şanslı kadınlardansın sadece dedi. 8. haftadan sonra da kusma bulantı başlamaz diye düşünüyorum kızlar dimi

Çok sevindim sizin adınıza. Sağlıkla kucağınıza alın bebeğinizi :)

Merhabalar benimde sat 23 Ekim bugün gittim kese göründü plansız bir gebelik ilk bebeğim 4 aylık evliyim Henüz duygular karışık mutlu şaşkın pcos vardı bende bana sadece folik asit verdi doktor Protestan vs bisey demedi sizlerde de varmı öyle acaba

Canım hayırlı olsun en sık görülen belirti bence akıntı artışı onun dışındakiler çok değişken .. mide bulantın yoksa şanslısın illa olacak değil

Hayırlı olsun canım benim doktorum progestan(kahverengi akıntılar karın ağrısı kanama vs) ve prilam( bulantı için) vermişti ama kendi doktorun en iyisini biliyordur canım.. istersen sonraki randevunda sorabilirsin

Kızlar iyi akşamlar hepinize.. 1 kasımda tüp bebek transferi oldum 21 kasımda keseyi vajinal ultrasonda gördük.. iki hafta sonra gel kalp atışlarına bakalım dedi yarın büyük ihtimalle kontrole gideceğim ara ara adet olacakmışım gibi sancılarım oluyor normal mi acaba.. bir de sat a göre yarın 7+3 oluyor bu haftalarda kalp atışını duyabilen var mı..? Birkaç arkadaşıma sordum kalp atışı için çok erken dedi kafam karıştı..

Benim dr bugün dediki
haftaya gel dinle
5 haftalıkmışım bu arada demekki 6 da da duyuluyo zaten bi halt anlamadım bu dr dan

Canım hayırlı olsun bu beni de en çok korkutan şeydi regl olacakmış gibi karın ağrısı … ilk haftalar daha çoktu şimdi azaldı ama hala var… kan gelmediği sürece normal olabiliyor bunlar benim doktorum progestan kullan ağrılar için demişti gerçekten de iyi geldi .. benim de yumurtlama günüm 1 Kasım ben bugün duydum canım kalp atışını inşallah sen de duyarsın erken değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…