2024 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    183
Selam kızlar merhaba epey oldu yazamadım buraya bebeğim baya geç döllenme imiş sata göre 9. Haftada olmam lazım 7. Haftadayiz. Salı günü kalp atışını duyduk 6art1 idi

Sizler nasilsiniz
Sata göre kaçıncı haftada kalp atışını duydunuz

İnşallah hem rahat hamilelikler gecirir hen de saglicakla aliriz bebislerimizi kucagimiza

Sata göre 9. Hafta ama 115 ile 10 kasımda öğrendim. Bu değer diğer gebeliklerimde de hep aşağı yukarı adet günümün değeri yani 4 haftalık degerim.

İki hafta geç döllenme adet günümde yumurtlamisim aslında

Kese gelişiyor muydu kalp atışını duymadan önce

Merhaba kızlar doğum paketi hakkındaki fikirkeriniz neler? Mantıklı ve kârlı buluyor musunuz? Paket satın alacak mısınız?

Merhaba kızlar doğum paketi hakkındaki fikirkeriniz neler? Mantıklı ve kârlı buluyor musunuz? Paket satın alacak mısınız?
Bence mantıklı ben önceki hamileliğimde alacaktım çünkü her an fiyatlar artıyor sen en azından fiyatları sabitlemiş oluyorsun … Allah korusun aksi bir durumda da iade ediyorlardı kullanmadığın kısmını… ben düşük yapınca doğumu da kapsayan sağlık sigortası yaptırdım en mantıklısı o bence

Sat 8 Ekim tam 14. Günde yumurtlama olmuş. Adetime 3 gün kala vajinal ultrasonda sağ yumurtalığımın çatladığı göründü kese yoktu daha. 5+3 te kese göründü. 6+3 te kalp atışını duyduk ve kalp hareketleri de görünüyordu. Bugün tam 8 haftalık

Benim de öyle olduğunu umut ediyordum ama olmadı malesef

Ben de bana verdikleri sata göre 5+1 de keseyi 6+1 dekalp atışını duydum. Benim bu haftalarda sorun olmuyor ileri haftalarda bakalım ne olacak umarım o haftalar da iyi gider

Ben uygulama indirdim sende dene istersen hatırlatıyor saat başı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…