- 19 Ocak 2023
- 768
- 962
- 23
- 30
- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #3.661
Benim de sat 13 ekim ama hiç bulantım yok. Artık bunun için endişelenmiyorum kendimi şanslı sayıyorum. Bulantı yaşamadan gebelik geçirenler varmış. Olumlu düşünmeye çalışMerhabalar bulantısı olanlar ne zaman basladi acaba bulantilariniz. Ben de hic bir belirti yok da. Sat 25 ekim. Bi dusugum var. Yine ayni mi diye korkuyorum
İnsallah oyle olur canım sagol yorumun icinBenim de sat 13 ekim ama hiç bulantım yok. Artık bunun için endişelenmiyorum kendimi şanslı sayıyorum. Bulantı yaşamadan gebelik geçirenler varmış. Olumlu düşünmeye çalış
Aaa cnm super çok sevındımB BirNBirE canım merhaba, bugün özelde ilk kontrolüm vardı. Ve geçen hafta geç döllenme diyen doktorun aksine hayır geç döllenme değil son adet tarihiyle gayet uyumlu bebek dedi. İçime su serpildibugün kalp atışını duyduk ve 6+6ymış. Bu arada tahmini doğum tarihim de 21 temmuz oldu. Rica etsem onu da güncelleyebilir misin?
Çok üzgünüm. Rabbim önce sabır sonra sağlıklı bir bebek nasip etsinMaalesef bebeğimin kalp atışlarını duyamadık. Ölmüş... Bir süre buralardan uzak kalmak istiyorum. Rabbım kimseye böyle bir acı yaşatmasın hepinize sağlıklı mutlu doğumlar dilerim
Susuz kalmamak lazım vücut içinde gebelik içinde önemli bu durumu doktoruna söylersen belki serum takma gereğinde bulunabilir canım. İlk üç ay yediklerimize değil ama suya ihtiyacı var.Kızlar bende günde 1 bardak su içebiliyorum aşırı mide bulantım oluyor. 9+0ım bugün. Bebeğe zarar verir mi
Tabiki güncelliyorum gözünaydınCanım merhaba benim durumu güncellemisin
6+6 da çok şükür kalp atışını duyduk
Allahım herkese nasip etsin böyle güzel duyguları
Çok sevindim gözünaydın canımB BirNBirE canım merhaba, bugün özelde ilk kontrolüm vardı. Ve geçen hafta geç döllenme diyen doktorun aksine hayır geç döllenme değil son adet tarihiyle gayet uyumlu bebek dedi. İçime su serpildibugün kalp atışını duyduk ve 6+6ymış. Bu arada tahmini doğum tarihim de 21 temmuz oldu. Rica etsem onu da güncelleyebilir misin?
Maalesef buna cevap vermek zor. Çünkü tutunuyorda olabilir en doğru yorumu kontrolünde doktorun yapacaktır inşallah bebişin seninledirMerhabalar yeni geldim bu sayfaya 7 haftalık oldu benim geçen hafta kese var bebek yoktu kanamam artı yoğun kahverengi akıntım var ara ara sancı oluyor acaba böyle durum yaşayıp sağlıklı gebeliği olan var mı sat tarihim 14 Ekim tüp Bebek LE hamile kaldım 5.gün tek embriyo
Çok erken bir hafta bulantım yok demek için 7. Haftalara doğru başlıyor bulantı ki herkeste olacak diye bişey yok tadını çıkar hayırlı olsunMerhabalar bulantısı olanlar ne zaman basladi acaba bulantilariniz. Ben de hic bir belirti yok da. Sat 25 ekim. Bi dusugum var. Yine ayni mi diye korkuyorum
Teşekkür ederim canim cevap verdiğin içinMaalesef buna cevap vermek zor. Çünkü tutunuyorda olabilir en doğru yorumu kontrolünde doktorun yapacaktır inşallah bebişin seninledir
Aynen öyke canım. Demek ki öbür doktorun cihazı daha küçük ölçmüş.içime su serpildi vallaAaa cnm super çok sevındım
E boşuna telaş etmişsın o zaman
İnşallah. Aslinda benim bir kizim da var ama uzerinden 10 sene gecti. Onda bisey yiyemedigimi hatirliyorum ama ne zaman basladi hic hatirlamiyorumÇok erken bir hafta bulantım yok demek için 7. Haftalara doğru başlıyor bulantı ki herkeste olacak diye bişey yok tadını çıkar hayırlı olsun
Benim aşağı yukarı düşündüğüm yaş aralığıİnşallah. Aslinda benim bir kizim da var ama uzerinden 10 sene gecti. Onda bisey yiyemedigimi hatirliyorum ama ne zaman basladi hic hatirlamiyorum
Benim de aynı 10 sene geçti bi kızım var onda sabah boş mideyle kusmaktan mahvolurdum hatta gün içinde yediğimi de çıkarırdım ama ilk haftalarda değil de sonra başlamıştı 4. Ayda bitmişti bunda da şuan öyle çok bulantı kusmam yok korkuyorum her an başlar diyeİnşallah. Aslinda benim bir kizim da var ama uzerinden 10 sene gecti. Onda bisey yiyemedigimi hatirliyorum ama ne zaman basladi hic hatirlamiyorum
Asgari ücretin 6,5 katı üst sınırdır (günlük) 12 aylık brüt ücretin günlük ortalaması alınır 3/2si hesaplanır günlük ücret bulunur ve 112 ile çarpılır bu şekildeMerhaba doğum iş göremezlik raporu için sorum varda bilgisi olan varmı ? Öreneğin bana son 3 ay maaş olarak 40bin tl yatsa ona göremi veriliyor doğum parası yoksa belirli bir sınır varmı? Tam bilgiye ulaşamdım internette
Benimde sat 13 ekimBenim de sat 13 ekim ama hiç bulantım yok. Artık bunun için endişelenmiyorum kendimi şanslı sayıyorum. Bulantı yaşamadan gebelik geçirenler varmış. Olumlu düşünmeye çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?