- 1 Ocak 2024
- 1.194
- 644
- 43
- 34
- Konu Sahibi sacibelinde
- #30.041
Hayırlı ugurlu olsun sağlıkla büyütün inşallahSlm kızlar bizde bu gün doğduk rabbim sizede nasip etsinbekleyen ve isteyen tüm anne adaylarina

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayırlı ugurlu olsun sağlıkla büyütün inşallahSlm kızlar bizde bu gün doğduk rabbim sizede nasip etsinbekleyen ve isteyen tüm anne adaylarina
Ohh çok şükür gözün aydın canım geçmiş olsun sağlıcakla büyüsün inşallahSlm kızlar bizde bu gün doğduk rabbim sizede nasip etsinbekleyen ve isteyen tüm anne adaylarina
Teşekkür ederimOhh çok şükür gözün aydın canım geçmiş olsun sağlıcakla büyüsün inşallah![]()
Teşekkür ederimHayırlı ugurlu olsun sağlıkla büyütün inşallah![]()
BenYok uyuyamiyorum ya ayakta olan yok mu kızlar![]()
Karnimda acikti peynir ekmek yiyorum bir yandan saka gibi ya
Ben soğuk soğuk kavun yedimKarnimda acikti peynir ekmek yiyorum bir yandan saka gibi ya![]()
Ben varımYok uyuyamiyorum ya ayakta olan yok mu kızlar![]()
Sanada afiyet olsun cnm meyve aciktiriyor beni uzerine tuzlu birseyler kesiyorBen soğuk soğuk kavun yedim
Afiyet olsun![]()
Oyy senin bebis gelmis hosgelmis. Kafasini bol bol kokla mis kokulununnnBen varım![]()
HosbulmuşOyy senin bebis gelmis hosgelmis. Kafasini bol bol kokla mis kokulununnn![]()
Gözünüz aydın olsunSlm kızlar bizde bu gün doğduk rabbim sizede nasip etsinbekleyen ve isteyen tüm anne adaylarina
Uyku neydi nasıl bişeydi ben zombi modundayım daYok uyuyamiyorum ya ayakta olan yok mu kızlar![]()
Çok teşekkür ederim sanırım sizde dogurdunuz rabbim evladinizi size hayırlı kılsın inşallahGözünüz aydın olsun
Su gibi dupduru bir ömür diliyorum hoşgelmiş minnoşun![]()
Çok şükür kavuşanlardanım aminnnnn darısı bekleyenlere inşallahÇok teşekkür ederim sanırım sizde dogurdunuz rabbim evladinizi size hayırlı kılsın inşallah![]()
Ayy canım nasıl oldun daha iyi misin bariUyku neydi nasıl bişeydi ben zombi modundayım da![]()