- Konu Sahibi sacibelinde
-
- #2.701
Yemek yemeye başladıktan 2 saat sonra deniyor canım amaTeşekkür ederim cnm peki tokluğu ne zman ölçmem gerekiyor
Evet canım fitil olarak günde 3 kullanıyorumProgestanı fitil olarak mı kullanıyorsun
Bende yazacaktım izlemişsin süperEwt buldum izledim teşekkür ederim
Yok doğrusun en az 1 saat geçmesi gerekiyor hemen bakanlar var 1-2 saat idealYemek yemeye başladıktan 2 saat sonra deniyor canım amaEdaUl daha iyi bilir, oğluma hamileyken sürekli her yemekten belli bir süre sonra olcuyordum da unutmuşum ben de simdi yemek yemeye başladıktan 2 saat sonra ölçüyorum eda yanlışım varsa duzeltsin :)
Ay ne kadar güzellllKızlar bizde bugün kalp atışını duydukama çok az yani tam değildi ama doktorum benim için yeterli alttan net duyulur ama gerek yok aldım ben dedi haftaya daha net duyarız dedi. Sık takip yapıyor çok güzel bişey bu. Haftayadan sonra rutine bineriz dedi. 2-3 haftada bir periyotlarla. Gelişimi güzel ilerlemiş haftayla uyumlu. Geçen hafta 16 mm olan kese 32 mm olmuş. Bebiş de 5.8 mm. İyi görünüyordu kalp atışı ultrason görüntüsünde de belliydi. Hareketli baya şimdiden durmuyor nefesimi tutarak duymaya çalıştık kalp atışını sabit durmadı bi
Oyyyy minnossss hareket de mi ediyormuşKızlar bizde bugün kalp atışını duydukama çok az yani tam değildi ama doktorum benim için yeterli alttan net duyulur ama gerek yok aldım ben dedi haftaya daha net duyarız dedi. Sık takip yapıyor çok güzel bişey bu. Haftayadan sonra rutine bineriz dedi. 2-3 haftada bir periyotlarla. Gelişimi güzel ilerlemiş haftayla uyumlu. Geçen hafta 16 mm olan kese 32 mm olmuş. Bebiş de 5.8 mm. İyi görünüyordu kalp atışı ultrason görüntüsünde de belliydi. Hareketli baya şimdiden durmuyor nefesimi tutarak duymaya çalıştık kalp atışını sabit durmadı bi
Maşallah çok sevindimKızlar bizde bugün kalp atışını duydukama çok az yani tam değildi ama doktorum benim için yeterli alttan net duyulur ama gerek yok aldım ben dedi haftaya daha net duyarız dedi. Sık takip yapıyor çok güzel bişey bu. Haftayadan sonra rutine bineriz dedi. 2-3 haftada bir periyotlarla. Gelişimi güzel ilerlemiş haftayla uyumlu. Geçen hafta 16 mm olan kese 32 mm olmuş. Bebiş de 5.8 mm. İyi görünüyordu kalp atışı ultrason görüntüsünde de belliydi. Hareketli baya şimdiden durmuyor nefesimi tutarak duymaya çalıştık kalp atışını sabit durmadı bi
Çok güzel haberler alıyoruz maşallahKızlar bugün bende kalbini duydum miniğimin, 9,47 mmrabbim dağlıkla elimize almayı nasip etsin inşallah
Alet bugün geldi 12 gibi ölçtüm açlığı 103 çıktıBende yazacaktım izlemişsin süpersabahları aç karna uyanır uyanmaz mı bakıyorsun bi yarım saat geçiyor mu? Tokluğa yemekten bir saat sonra bakman daha faydalı hemen arkasına değil de
Yaa çoook sevindimmKızlar bizde bugün kalp atışını duydukama çok az yani tam değildi ama doktorum benim için yeterli alttan net duyulur ama gerek yok aldım ben dedi haftaya daha net duyarız dedi. Sık takip yapıyor çok güzel bişey bu. Haftayadan sonra rutine bineriz dedi. 2-3 haftada bir periyotlarla. Gelişimi güzel ilerlemiş haftayla uyumlu. Geçen hafta 16 mm olan kese 32 mm olmuş. Bebiş de 5.8 mm. İyi görünüyordu kalp atışı ultrason görüntüsünde de belliydi. Hareketli baya şimdiden durmuyor nefesimi tutarak duymaya çalıştık kalp atışını sabit durmadı bi
Canım çok sevindim kalp atışını duymana. Kaç artı kaçsın şuanKızlar bizde bugün kalp atışını duydukama çok az yani tam değildi ama doktorum benim için yeterli alttan net duyulur ama gerek yok aldım ben dedi haftaya daha net duyarız dedi. Sık takip yapıyor çok güzel bişey bu. Haftayadan sonra rutine bineriz dedi. 2-3 haftada bir periyotlarla. Gelişimi güzel ilerlemiş haftayla uyumlu. Geçen hafta 16 mm olan kese 32 mm olmuş. Bebiş de 5.8 mm. İyi görünüyordu kalp atışı ultrason görüntüsünde de belliydi. Hareketli baya şimdiden durmuyor nefesimi tutarak duymaya çalıştık kalp atışını sabit durmadı bi
Ay ne kadar güzellllne kadarlıktı senin
Heyecandan onu yazmayı unutmuşum 6+3 bugün tamCanım çok sevindim kalp atışını duymana. Kaç artı kaçsın şuan
Benim sata göre 7+6 aslında ama doktor bebek boyundan 7+0 dedi her şey yolunda dedi bende sormadım zaten çok hızlı büyüyorlar bu haftalarda dedi
Yarın sen 6+2 oluyorsun değil mi canmYaa çoook sevindimmallahim bir an önce yarın olsun bende miniğimi duyayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?