- 27 Ağustos 2022
- 426
- 470
Ya inan hiç bilmiyorum daha önce kullanmadım oksoparı ben yarın tüp bebek hemşiresini arayıp sorayım tekrar dediğin gibi yaparım olmadı teşekkür ederimCanım oksopar kadın dogumcu yazmadı bana ben yazamam dedi gir kardoloji yada ortaedi doktoru yazarsa yazar dedi onlara yazdırdım aklında.bulunsun
Aaaa neden? Kan sulandırıcı ilaçları arasında farklılık var mı ki. Benim axeparin kan sulandırıcı iğnemi kadın doğumcu yazdı hatta o gün transferi olan herkese yazdıCanım oksopar kadın dogumcu yazmadı bana ben yazamam dedi gir kardoloji yada ortaedi doktoru yazarsa yazar dedi onlara yazdırdım aklında.bulunsun
İnşallah tatlışımTedirgin olma kuşum herşey yolunda gidecekelini karnına koy dua et sağlıklı güzel evlatlar nasip etsin .
Evet başlıcak ve bitmeyecek inşallah evlatlarımıza sarılıp sarılıp oh iyi ki beraberiz diyeceğizAy inşallah kuzum analık bitmiyor ki işte şimdi kan ver dur iki katına çıkma muhabbeti. İnşalalh rabbim sağlıkla katlanarak artmasını nasip eder
İnşallah canım duam seninleEvet başlıcak ve bitmeyecek inşallah evlatlarımıza sarılıp sarılıp oh iyi ki beraberiz diyeceğizbana da dua edin olur mu haftaya transferim olacak o 10 gün nasıl geçecek hiç bir fikrim yok eşimi canından bezdirmesem bari
sağol canım benim Allah razı olsunİnşallah canım duam seninleo 10 gün, benim şöyle geçti; evin duvarları ile konuşarak, evin içinde yürüyüş yaparken koridorlar ile dertleşerek, halılara bakıp “ya aslında siz ne kadar da güzel ve derinmişsiniz ben bunu şimdi daha iyi fark ediyorum” diyerek, koltuklarla Hasbihal ederek, evin kapılarını, pencerelerini sayarak, adımlarken “kız acaba tuttu mu tutmadı diye karnına sorular sorarak geçti. O yüzden yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum akıl sağlığını korumaya çalışmamak elde değil
Hahahahhahahaj ben biraz esprili yaklaştım sen bana bakmasağol canım benim Allah razı olsunSen ve bebeğin bu güzel günleri ve çok mutlu olmayı öyle hakediyorsunuz ki o yüzden doya doya yaşa Allahım hep korusun sizi ben de senin gibi karnımla duvarla ahbap olurum gibime geliyor
Genelde en erken 10.gün civarı veriliyor diye biliyorum. 5.gün sonrası evde test yapan da var tabi. Sanırım doktorlar biraz daha yüksek değer görmek istiyorlar hem de emin olmak istiyorlar. Eğer çok meraktaysan için içine sığmıyorsa ver derim. Biraz daha beklemek seni zorlamazsa da bekleBenim yarın transfer olduğum günü saymazsak 7.gün ne diyosunuz yarın kan vermeyi düşünüyorum. Versemmi düşükte olsa bi rakam çıkar
Ben de öyle yaptım benim eşim de istemedi gitmedi kendisi gidecekBizde eşimle şimdi onu konuşuyorduk bana kalsa çok yatmamayı tercih ediyorum ama eşim daha temkinli ben giderim ilaç yazdırmaya diyor bunu da eşime kitledim yani
Bana yazdı kadın dogumcu hem de rapor çıkarttı 4 kutu almıştım hem de. ugrasmak istememiştir muhtemelen gittiğiniz doktorYa inan hiç bilmiyorum daha önce kullanmadım oksoparı ben yarın tüp bebek hemşiresini arayıp sorayım tekrar dediğin gibi yaparım olmadı teşekkür ederim
Canım tekrar beta verdin mi ?Az az geliyor canım peceteye sildikçe
Yaa coook sevindimmm, sağlıkla kucağına al inşallah canimmKızlar sonucum 106 iyi mi nasıl düşük mü
Canım oksopar kadın dogumcu yazmadı bana ben yazamam dedi gir kardoloji yada ortaedi doktoru yazarsa yazar dedi onlara yazdırdım aklında.bulunsun
5. Gün embiriyosu sie cikart ama 3 gün embiriyosu ise bekle cnmBenim yarın transfer olduğum günü saymazsak 7.gün ne diyosunuz yarın kan vermeyi düşünüyorum. Versemmi düşükte olsa bi rakam çıkar
Canım transfer sonrasında yatmak kanıtlanmış birşey değil.Kizlar hem sesiz okudum Ben. 2 yasinda oglum var, o zamanli tüb bebekden kalan dondurulmus 5 gün 2 embiriyomuda dün Transfer ettiler. Simdi bekleme zamani. Kaliteleri 3bb ve 3cc idi, okudugum kadariyla pek iyi degiller bu kalitede olanlar, ama embiriolog 5 gün ve hic bozulmamislar dedim icimi biraz rahatlatti. Bu kalitelerde tecrubesi olan varmi? Su anda hava alanindayim ve evimde ucucam. Almanyadan Istanbula gelmisdim Transfer icin. Hatda tansferden 20 dakika sonra godebilirsinizvdedi ve ordan gezmeye gittim 3 4 saatligine yurudüm vapurabindim. Gecen transferimdede gezmisdim ve tutdu. Bazilariniz o kadar yatip evden cikmamasini doktorunuzmu soyledi cok merak ediyorum? Benim doktorumda hemsiremde sorun olmicagini soylediler. Allahim hepimize sabir ve positiv görüp bebegimizi kucagimiza almayi nasil etsin.