merhaba sperm DNA hasarı diye doğrudan google da arattım.kadınlar kulübündeki paylasımlar içinde buradan aratma yapınca cok paylasım vardı denk gelirsinizBunları nerelerde okudunuz bende direk oraları okusam
Ayyy canim icimi cok rahatlattin vallaHiç takılma bu detaylara bu sitelerde çoğu insanın ki böyle olmuş bak sakın ilaclarini falan da bırakma devam et dokuzuncu günündesin daha benim eltim dört haftalık hamileydi bilmiyordu 80 üçlü öğrendi hamile olduğunu ve gayet de sağlıklı ilerliyor şu an en önemlisi sakın stres yapma bak stres çok etkiliyor fazla da düşünme Hamilesin sen öyle düşün
Korkup kendine stres yapma rabbim yardımcın olsun inşallahAyyy canim icimi cok rahatlattin valla
Insallah benimde güzel ilerler bu 6.ci tüp bbek tedavim. 5.cide tuttu 9 haftalik kalbi durma sonucu apr topar kürtaja alindim. Cok endiseliyim. Kolay seyler yasamadim
Hadi insallah güzel bi transferin gerceklesir canim cok dikkat et kendine ilk 3gün cok önemliKorkup kendine stres yapma rabbim yardımcın olsun inşallahhepimizin zor bi süreçten geçiyoruz stres çok önemli hayırlısıyla atlatacağız inşallah benimde ikinci bu hafta içinde belli olucak transferim inşallah taze transfermi oldun
Benimde donmuş olucakkkk hakkımızda hayırlısı buraya sonucu yazHadi insallah güzel bi transferin gerceklesir canim cok dikkat et kendine ilk 3gün cok önemliRabbim hayirlisini kolaylikla nasip etsin insallah ❤ ben donmus transfer oldum canim
Sana demiştimCanim ben aldim pozitif haberimi cok sükür ama persembe bida kan vericem düsük geldi betam gec tutunmustur dedi doktorum
Insallah güzel ilerler. Burda hepiniz ayni duygulari yasiyoruz
Dualarim hep seninle canim bu sürecte yürüyen herkezin yaninda Rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallahSana demiştimhadi gözün aydın inşallah meraketme o yükselir daha Çok şükür pozitif hamilesin keyfini çıkar benimde 10 eylülde transfer şimdi sıra bende banada dua et canım
Meraketme yükselir oDualarim hep seninle canim bu sürecte yürüyen herkezin yaninda Rabbim saglikli bi sekilde kucagimiza almayi nasip etsin insallahcok sükür canim bakalim sabah kan vericem tekrar insallah yükselmistir
İnşallah sende yarın yaz buraya hadi gözün aydın olsun tekrardanBeni habersiz birakma sürekli yaz olurmu transferinden sonradaa
79 geldi degerim canim yaa biraz yavas ilerliyoz bakalimİnşallah sende yarın yaz buraya hadi gözün aydın olsun tekrardan
Korkma ilerliyo yavaş yavaş olucak olucak stres yapma önemli olan doktorunu dinlemen ilaçları kullanman rabbim bu cuma günü yüzü suyu hürmetine evladını sana bağışlasın79 geldi degerim canim yaa biraz yavas ilerliyoz bakalim
Insallah canim yaa Bakalim yarin bida kan vericemKorkma ilerliyo yavaş yavaş olucak olucak stres yapma önemli olan doktorunu dinlemen ilaçları kullanman rabbim bu cuma günü yüzü suyu hürmetine evladını sana bağışlasın
Verdinmi sonuç ne olduInsallah canim yaa Bakalim yarin bida kan vericem
Verdim canimm 186 geldi bida gerek yok vermene 2hafta sonra keseye gel dedi doktorumVerdinmi sonuç ne oldu
Sana söylemiştimVerdim canimm 186 geldi bida gerek yok vermene 2hafta sonra keseye gel dedi doktorum