- 29 Aralık 2016
- 518
- 342
- 37
Perşembe kan testi günüm teşekkür ederim inşallaj pozitif olurMerhaba, 5. gün embriyosu ise 7. gün kanda çıkar ben de o şekilde öğrendim. 3. gün embriyosu ise daha erken 2 gün daha bekle. Kaliteli bir erken gebelik testinde idrarda pozitif görürsün ama kaset test tavsiye etmiyorum benim transferimin 15. günü (gebe olmama rağmen) kaset testlerde negatif çıkıyordu. Kanama da gebelik var ise yerleşme kanaması olabilir.
Canım şimdi eşine baktirdim 527cikti ama çok yüksek gibi geldi inş sıkıntı olmaz benim dış gebelik olmuştu üç yıl önce şuan dondum kaldım sizin değeriniz kaç ciktiBen de sabah e nabizi açtım ekranı elimle kapattım yavaş yavaş çektim elimi sonucu görünce havalara uçtum. Hadi sen de güzel bir haber ver
Kuzummmm test sonucun 527 çıktı dondun kaldim doktor doğumda arıcak beni çok yüksek geldi bana ama ins dış gebelik olmaz hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsinYaaaa seni yerimgüzel duaların dileklerin için o kadar çok sağ ol ki. Rabbim senin de kalbindekini nasip etsin hayırla ve sağlıkla inşallah
İnşallah pozitif görürsün dualarım seninlePerşembe kan testi günüm teşekkür ederim inşallaj pozitif olur
Yaaaaaa çok ama çok sevindim kuzum hadi gözün aydın olsun oh be şükürler olsun kaç embriyo koyulmuştu sana bugün 10. Gün müydü kız ikiz olmasınKuzummmm test sonucun 527 çıktı dondun kaldim doktor doğumda arıcak beni çok yüksek geldi bana ama ins dış gebelik olmaz hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin
Sen test verdin mi kuzummmmmBen de sabah e nabizi açtım ekranı elimle kapattım yavaş yavaş çektim elimi sonucu görünce havalara uçtum. Hadi sen de güzel bir haber ver
3.embiriyosu 2 tane koydular bilmiyorumYaaaaaa çok ama çok sevindim kuzum hadi gözün aydın olsun oh be şükürler olsun kaç embriyo koyulmuştu sana bugün 10. Gün müydü kız ikiz olmasın
canımmm hayırlı olsun çok sevindim güzel haberler sırasıyla geliyor maşallah umarım bizdende güzel haberler gelirKuzummmm test sonucun 527 çıktı dondun kaldim doktor doğumda arıcak beni çok yüksek geldi bana ama ins dış gebelik olmaz hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin
10. Günse ikisi tutmuş olabilir3.embiriyosu 2 tane koydular bilmiyorum
Yaa naşallaahhKuzummmm test sonucun 527 çıktı dondun kaldim doktor doğumda arıcak beni çok yüksek geldi bana ama ins dış gebelik olmaz hayırlısı ile isteyen herkese nasip etsin
12 gün kuzum10. Günse ikisi tutmuş olabilir
Oy maşallahCanım şimdi eşine baktirdim 527cikti ama çok yüksek gibi geldi inş sıkıntı olmaz benim dış gebelik olmuştu üç yıl önce şuan dondum kaldım sizin değeriniz kaç cikti
Çok teşekkür ederim kuzum olucak ins sırayla hepimiz güzel haberler alicaz dualarımız hep birbirimiz icincanımmm hayırlı olsun çok sevindim güzel haberler sırasıyla geliyor maşallah umarım bizdende güzel haberler gelir
Senin değerin kaç çıktı cnmOy maşallahikiz olabilir rabbim devamını getirsin inşallah
Teşekkür ederim canım benimPozitif çıkanlar gözünüz aydın olsun sağlıkla ilerlesin minnoşlar
83.6 çıktı canimSenin değerin kaç çıktı cnm
Gözün aydın canım bence ikiz bebişler geliyorCanım şimdi eşine baktirdim 527cikti ama çok yüksek gibi geldi inş sıkıntı olmaz benim dış gebelik olmuştu üç yıl önce şuan dondum kaldım sizin değeriniz kaç cikti