Geçiyorum cnm bugün benim test günüm günler.gecti ama.test vermeye korkuyorum sonra böyle oluyorKizlar ben bugun transfer oldum, 5.gun embriyosu. Gunler nasil gececek
kan testi mi ? idrarsa lütfen ciddiye almayın bazı insanlarda idrara çok geç geçiyor , keseyi görüp anı kalsın diye idrar testi yapan ve tek çizgi gören insanlar oluyor moralinizi bozmayın7. Günüm test yaptım negatif çıktı
İnşallah kuzum tek duam bu güzel haberler almak güzel haberler vermek sağlıkla ilerlemesiMaşallah maşallah canım, hep böyle güzel haberler ver bize insallah
Çok teşekkür ederim canım benim sevincini buradan hissediyorum samimiyetini. Hepinizin öyle. Ben de heyecanla gelip sizlere haber veriyorum. İnşallah hep böyle güzel haberler vermek nasip olurOhh çok şükür. Allah emeğinizi bola çıkarmasın canım. Böyle güzel haberlere ne kadar çok ihtiyacımız var. Allahım isteyen ve hakkıyla annelik yapacak herkese nasip etsin. İçim rahatladı. Cuma da daha güzel haberlerle gel inşallah. Çok sevindim
Aynen rabbime emanet ediyorum inşallah dağ Salim kavuşmak nasip olur bitanemMaşallah maşallah korkma allaha emanet kuzum bi bakarsın dogumdan şu kadar gün geçmiş yazıyor inşallah
Geçiyor ben de geçmez diyordum son 1 kaldı şimdi de o kadar korkuyorum ki zaman geçmese istiyorumKizlar ben bugun transfer oldum, 5.gun embriyosu. Gunler nasil gececek
Denediniz miTeşekkür ederim yarından deneyim tekrar
Hayır ben 7 gün kan vermiştim testim de baya belirgindi 30 çıkmıştı betam çıkar yaniYarın transferimin 7. Günü. 5. Gün taze embriyo idi. Evde idrar testi yapsam mı çok mu erken olur
Kaset mi erken gebelik mi testi7. Günüm test yaptım negatif çıktı
Allahim insallah yuzumuzu guldururGeçiyor ben de geçmez diyordum son 1 kaldı şimdi de o kadar korkuyorum ki zaman geçmese istiyorum
Denedim bu sefer hiç çizgi göremedim 2 gün sonra kan vereceğim bakalımDenediniz mi
Aynısı bende 7. Günüm çıkmadı 2. Transferimde çıkmıştı net bilemedim inşallah kanda pozitif görürüz erken gebelik testimi yaptınız7. Günüm test yaptım negatif çıktı
Yaa çok sevindim gözünüz aydınKizlar bugün test günümdü. Hamileyim ben de
Yarın evet Allahım bana da buradaki herkese nasip etsin pozitifiAllahim insallah yuzumuzu guldururyarin mi test gunun
Çok teşekkür ederim Rabbim en kısa zamanda buradaki bütün arkadaşlarıma nasip etsin inşallahYaa çok sevindim gözünüz aydınAllah sağlıkla da kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlere
Kizlar bugün test günümdü. Hamileyim ben de
zahmet olmazsa transfer sonrası farkettiğimiz değişiklikleri yazar mısınız ? ilk test ne zaman yaptınız sonuç ne çıktı idrar resti yapmış mıydınız ? fitil kullanıyor muydunuz fitili koyarken zorluk çektınız mı :) uykunuzda farklılıklar oldu mu :) çok sordum ama :))))Merak ettiğiniz ne varsa sorabilirsiniz arkadaşlar