Doktordan doktora degisiyor tabii ama genel olarak adetin 3.gunu gidiyorsunMerhaba kızlar benimde 13 Ağustos gibi transferim gerçekleşecek şu an reglim 26 temmuzdan itibaren hazırlığa başlayacakmışım. Nasıl bir süreç oluyor hazırlıkta ?
8 günü erken gebelik testinde çıkıyor sanırım canım sabah ilk idrarla yapılanMerhaba arkadaşlar dondurulmus 5gun embriyo transferi idrarda kacicnci gun cikar
Ah kuzum benim çok emek verdin herkes gibi rabbim elbet birgün nasip eder inşallah asla ümidini kesmeKızlar benim de değerim 113 ten 64 e düşmüş
Iyi aksamlar herkese. Transfer sonrasi hic bir belirtisi olmayip pozitif sonuc alan var m
Benim hiçbir belirtim yoktu test günümü bekledim çok şükür pozitif sizinde öyle olur inşallahIyi aksamlar herkese. Transfer sonrasi hic bir belirtisi olmayip pozitif sonuc alan var mi ?
Merhabalar opu işleminiz nasıldı anestezi çok zorladı mı? Uyanmanız zor oldu mu?Canim bende transfer hazırlığı 7. Gundeyim.
Çarşamba günü kontrole gideceğim ondan sonra 5-6 gün içinde transferim olur herhalde bir sorun cikmazsa
Tatlım deme öyle bak baştan olumsuz düşünme. O zaman nasip değilmiş demekki en iyi embriyo yu transfer ediyorlar tutmuyor kalitesiz olana şans veriyorlar tutuyor bu hiç belli olmaz güzel olumlama yap. Hem bak ne güzel iki embriyon var donmuş misler gibi annesini bekliyor . Bir tane olsun bizim olsun güzel düşün bol bol dua et ben hiçbirinizi tanımıyorum ama kız kardeşim oldunuz derdimi bir Allah'a bir size anlatıyorum. ❤❤❤
Ne oluyor böyle yaaaKızlar benim de değerim 113 ten 64 e düşmüş
Canım fnd_50 kendini bence boşuna harab ediyorsun vala ya yanlışlık varsa bukadar stresi boşuna yapmış olacaksın yapmaaaaaAy canım içime su serptin vallahi çok ama çok teşekkür ederim Allahım inşallah mucizesini gösteriryarını bekliyorum bakalım inşallah
İnşallah canım benim bugün biraz daha iyiyim dün çok kötüydüm dün çok ağladım falan ama bugün daha sakinim. Bakalım yarın belli olacak her şey. Çok teşekkür ederimCanım fnd_50 kendini bence boşuna harab ediyorsun vala ya yanlışlık varsa bukadar stresi boşuna yapmış olacaksın yapmaaaaagüzel olucak inşallah
Yarın güzel olacak inşallah canımİnşallah canım benim bugün biraz daha iyiyim dün çok kötüydüm dün çok ağladım falan ama bugün daha sakinim. Bakalım yarın belli olacak her şey. Çok teşekkür ederim
Yarın güzel haberlerini bekliyoruz, bizlere de umut olursun inşallahİnşallah canım benim bugün biraz daha iyiyim dün çok kötüydüm dün çok ağladım falan ama bugün daha sakinim. Bakalım yarın belli olacak her şey. Çok teşekkür ederim
yaa işte aradığımız motivasyon ve ruh bu. İyi@ düşünelim iyi olsun. Her şey çok güzel olacak inanıyorum benAy canım içime su serptin vallahi çok ama çok teşekkür ederim Allahım inşallah mucizesini gösteriryarını bekliyorum bakalım inşallah
Bana doktor adet olmanla alakası yok dedi bu gün adet oldum sanırım ilaçlı ve ilaçsız transfer varmış benimki ilaçlı olacakDoktordan doktora degisiyor tabii ama genel olarak adetin 3.gunu gidiyorsun
Rahim kalinlastirici (estrofem)
Kan sulandirici (ecopirin )
Vitamin kullandim ilk 10 gun sonra transfer gunune kadar bunlara ek olarak
Progestan fitil ve enjeksyon kullanip transfet oluyorsun bu sekilde aşağı yukarı
Merhaba opu işleminde anesteziden yyanırken zorlandınız mı acabaMerhaba kızlar ben de dün opu oldum. 14 olgun yumurtadan sadece 8i döllenmiş ben daha fazla olur diye bekliyordum bir tık moralim bozuldu tabi ama her şey nasip.Eğer embriyolarım gelişirse benim transfer de Temmuz'da olur büyük ihtimal heyecanla bekliyorum şu anda. İnşallah güzel haberler alırız burada.
Kişiden kişiye değişiyor çok ama adet sancısı gibi bi ağrı oluyor zaten serum takıyorlar siz iğnede isteyin ağrı kesici çok rahat edersin ben öyle yaptım eve gelene kadar bişey kalmıyor tabi ben ohss oldum bi hafta mahvoldum rabbim kimseye yaşatmasınMerhaba opu işleminde anesteziden yyanırken zorlandınız mı acaba
Yarın hepimizi etiketle paylaş haİnşallah canım benim bugün biraz daha iyiyim dün çok kötüydüm dün çok ağladım falan ama bugün daha sakinim. Bakalım yarın belli olacak her şey. Çok teşekkür ederim
Canim benim olumsuz dusunme benimde ayni gun dondurulmus 5. Gun 4aa kalitede 5 yumurtam vardi ilk transferde 2 embriyo konuldu 2 side tutmadi 2. Transferde 2 tane daha kondu 1 tanesi tuttu. Ilki tutmadi diye 2. Side tutmicak gibi olumsuz dusuncelere kapilmaBugün son kez aradılar 7 yumurtdannsadece 2 tane dondurmuşlar ger hepsi gelişimini durdurmuşvallahi billahi kadar moralim bozukki ilk tüp bebek denememde de dokuz yumurtadan yine iki tane dondurmuşlardı beşinci gün embriyosu bunda da yine iki tane dondurulmuş bu ikisi de beşinci gün embriyosuuymuş ikisi transfer olacak ama diğer bir transferi iki tane beşinci gün olmasına rağmen tutmamıştı bunda da hiç tutacağını sanmıyorum