- 26 Aralık 2015
- 11.541
- 18.534
- 34
Öncelikle yaşadığın kayıp için çok üzgünüm canım rabbim en kısa zamanda yüzünü güldürsün gönlündekini hayırlısı ile nasip eylesin inşallah. Ben buradaki hastanede ikinci değerimde ölçüm hatası olabileceğini düşünüyorum aslında. Eşimin bir değerinde tecrübe etmiştik. Tavandı çok yüksekti çok şok olmuştuk. Yan ilçeye gidip vermiştik normal çıkmıştı oradakiler hatalı demişlerdi. Ben de acaba mı diyorum bir umut işte yarın yan ilçede bir daha kan vereceğim ak koyun kara koyun belli olur artıkKendini sakın üzme seni en iyi anlayacak olanlar yine buradaki arkadaşlar hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz olumlu veya olumsuz. Benim de ilk transferim pozitif olmuştu çok mutluydum her şey çok güzeldi kalp atışını dahi duydum ama sonraki kontrolde kalp atışının durduğunu öğrendim 1 hafta önce kürtaj oldum. Bebek sağlıksız ise ya kimyasal ya boş gebelik ya da düşük oluyor hepsinin nedeni sağlıksız olması zaten. Sağlıksız bebekle ne kadar fazla kalırsan o kadar ağır oluyor. Kalp atışını duyup kaybetmek çok koydu bana ama şükrediyorum ki 2 aylıkken kaybettim sağlıksız sonuçta 2 aylıkken düşmese 4 5 aylıkken düşecekti ve çok daha bağlanmış olacaktım çok daha ağır gelecekti. Bu ihtimalleri de göz önünde bulundur ve bence hemen kendini topla. Sonuç olarak kimyasal da olsa gebe kaldın ve bir daha kalabilirsin bu açılardan düşünmeye çalış ben de yeni yeni topluyorum kendimi bu ihtimalleri düşünmek iyi hissettiriyor