- 9 Ocak 2015
- 7.689
- 5.981
- 248
dun gıttım. her sey yolunda cok sukur. fetal dna testımız temız geldı. cınsıyetı belli oldu ama zarfta beklıyor :)Doktora gittin mi canım
sız de ne var ne yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
dun gıttım. her sey yolunda cok sukur. fetal dna testımız temız geldı. cınsıyetı belli oldu ama zarfta beklıyor :)Doktora gittin mi canım
Parti mi yapacaksınız canımdun gıttım. her sey yolunda cok sukur. fetal dna testımız temız geldı. cınsıyetı belli oldu ama zarfta beklıyor :)
sız de ne var ne yok
Ne kadar olmuş ne olmuşdun gıttım. her sey yolunda cok sukur. fetal dna testımız temız geldı. cınsıyetı belli oldu ama zarfta beklıyor :)
sız de ne var ne yok
Merhabalar şimdiden hayırlı olsun cinsiyetleri Fetal dna sonucunuz ne kadar sürede çıktı? Bende haftaya 10. Haftama giriyorum. Kan vereceğim fetal içindun gıttım. her sey yolunda cok sukur. fetal dna testımız temız geldı. cınsıyetı belli oldu ama zarfta beklıyor :)
sız de ne var ne yok
yani ufak çaplı bir şey :) kızıma yapmıştım eksik kalmasın bu bebişParti mi yapacaksınız canım
Teşekkür ederimMerhabalar şimdiden hayırlı olsun cinsiyetleri Fetal dna sonucunuz ne kadar sürede çıktı? Bende haftaya 10. Haftama giriyorum. Kan vereceğim fetal için
6,5 - 7 cm :) hareketlıydı. parmaklarını bile görduk.Ne kadar olmuş ne olmuş
Kısmen sen nasılsın neler hissediyorsun6,5 - 7 cm :) hareketlıydı. parmaklarını bile görduk.
13+0 cıktı gittiğimde 12+3 du ıste.
onu sordun dımı :)
bulantım devam edıyor. valla bir iyiyim bir kötü. ramazanda evdeydık hep. bugun işe geldim ilk kez. yol cok zorladı.Kısmen sen nasılsın neler hissediyorsun
Benimde öyle ramazan felaket gectı sonra bulantım bi geçti bi iyi bi kötü bendeebulantım devam edıyor. valla bir iyiyim bir kötü. ramazanda evdeydık hep. bugun işe geldim ilk kez. yol cok zorladı.
Fetal DNA testi neden yapılıyoKocaman olmus.. bakin bakalim cinsiyeti bilen var mi.bacaklari kapaliydi.. usg de anlayamayacaktik demek.dna testinde belli oldu.. su an ablam biliyor..benim.ogrenmem 1 ayi bulur sanirim... cenazemiz vardi..hemen kutlama yapamam . Annemde yok su an..onemi de yok aslinda..saglikli geldi ya sonuc. zaten benim her seyimi gec ogrendim
Ikili uclu test yerine yapiliyor . Ozellikle ileri yas icin oneriyor... gerci ben 6 sene once kizimda da yaptirmistim. Dr onerdigi icinFetal DNA testi neden yapılıyo
Genetik tüp bebek ya bizim ki yinede yapılması lazım mıIkili uclu test yerine yapiliyor . Ozellikle ileri yas icin oneriyor... gerci ben 6 sene once kizimda da yaptirmistim. Dr onerdigi icin
Bilemiyorum. Ama genetikten geldi ise mantik olark yapilmasina gerek yokGenetik tüp bebek ya bizim ki yinede yapılması lazım mı
11. Haftada öğrenenler de oluyormuş ya.O kadar erken belli ediyor mu yaa kendini heycanlandım cinsiyet yorumlarını okuyunca
Hepsi saglıkla gelsin insallah
Bacak arasını gördü evet, çok net görüyorum dediKesin mi konuştu doktor? Bana yüzde 70 kız dedi çünkü net konuşmadı canım. Bi de bacak arasını gördün mü oraya bakarak mı söyledi cinsiyeti
Amin canım, sağlıklı olsunlar da inşallahyaa hayırlı olsun cok sevindimben de yarın gidecegim 11+5 oluyor belki tahmin eder diye düşünüyorum. aynı doktor ablama 11. haftada erkege benziyor demişti erkek oldu. o yüzden bana da bi tahmin de bulunur diye düşünüyorum. sağlıkla kucagımıza alalım inşallah
Aynıyız canım bakalım yarın ne dicek bizedeBizde bugün gittik kontrolümüze 12+6 olduk
Sağlıklı çok şükür yüzde 90 erkek dedi.bulantılarım hiç kalmadı denecek kadar yok
Hangi firmaya yaptırmıştın canım ben de yaptıracağım da nasıl karar verdinIkili uclu test yerine yapiliyor . Ozellikle ileri yas icin oneriyor... gerci ben 6 sene once kizimda da yaptirmistim. Dr onerdigi icin