Evet şimdi gördüm içeriğini bizde TC ile sonuç bakılıyor. Aile hekimi bı hafta önceki sonuçları girmedi e nabizaLaboratuvar sonuçlarına tıkladığımda barkod istiyor
Ben 17.400₺ ye yaptırmıştımHisteroskopi fiyatı nedir acaba
Çok şanslısınızEvet şimdi gördüm içeriğini bizde TC ile sonuç bakılıyor. Aile hekimi bı hafta önceki sonuçları girmedi e nabizasize sabır dilerim
amin :) bana hiç öyle bir kontrol yapmadı. hatta yumurtalar laboratuvardayken, transferden önceki 2 günde biz talebimizi iletmiştik.Bakalim hayırlısı transferden önce doktorum bakalim rahmin ikiz gebeligi kaldiracak mı dedi ve histeroskopi yapti. Sonra transfer oldum Rabbim hakkimizda hayırlısını nasip etsin
her yerde farklı canım ben ocak ta histereskopi yi 15 bine yaptırdım gaziantepte.Kızlar rahim filiminin fiyatı nedir ve çizik atıyolarmış aranızda yaptiran ve fiyatini bilen varmı
Kaçıncı gün kac embriyo transferi oldunuzamin :) bana hiç öyle bir kontrol yapmadı. hatta yumurtalar laboratuvardayken, transferden önceki 2 günde biz talebimizi iletmiştik.
cuma kontrol ettiğinde öğreneceğiz kesin durumu. tek mi yoksa ikiz mi :)
Ben Acıbadem Hastanesi’nde 29000₺’ye yaptırdım canımHisteroskopi fiyatı nedir acaba
ilk transferimdi benim. 5. gün çift embriyo transefi oldum. taze transferdiKaçıncı gün kac embriyo transferi oldunuz
Hadi bakalim inşallah gönlüne göre olsun herseyilk transferimdi benim. 5. gün çift embriyo transefi oldum. taze transferdi
Çizigde atdılarmı ?Ben 17.400₺ ye yaptırmıştım
Merhaba ben çalışıyorum hem de vardiyali ama yorucu bi işim yok sakin engel olmuyor doktor transfer sonrası izin bile almana gerek yok dedi ama ben 1 hafta aldım şimdi işe döndüm bugün 9. Günüm transferimin kaşık ağrısı bel ağrısı vardı ilk günden beri ara ara şimdi de göğüs hassasiyetim başladı test günümü bekliyorum sabırla inşallah güzel haber vermek nasip olur sizler gibikızlar bu sürecte işte çalışan var mı? sıkıntı oluyor mu zorluyor mu? ben bayadır calışmıyorum istedigim bir iş fırsatım var şuan kararsızım
Evet çizik atıldı ben çift transfer istediğim icin ve ilk transferim negatif olduğu icin doktorum rahime bakmak ve çizik atmak istemişti cok kararsiz kalmıştım dedim ki sonra tutmazsa neden yaptirmadim diye kendimi suclayacagima yaptirayim dedim iyiki de yaptirmisimÇizigde atdılarmı ?
kacıncı gununuz ve kacıncı gün embriyosuYine olmadı bu bence
Ben geçen yıl mayıs ayında özelde yaptırmıştım 4250₺ ücret ödedim trabzonda yaptırdımKızlar rahim filiminin fiyatı nedir ve çizik atıyolarmış aranızda yaptiran ve fiyatini bilen varmı
Testin markası ne benim 2 pozitif testin arkasından negatif çıktı böyle mork renkti test ondan sordumYine olmadı bu bence
5.gün emriyosu ve 10 günkacıncı gununuz ve kacıncı gün embriyosu
Roll marka kaset test aldım onda da böyle çıktı güvenemedim başka bir marka erken gebelik testi aldım markasını hatırlıyorum şimdi oda böyleTestin markası ne benim 2 pozitif testin arkasından negatif çıktı böyle mork renkti test ondan sordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?