Bezen bi anda sıcak bastığı oluyordu gece tuvalete ben 5 gibi filan rutin hep kalkıyodumKızlar benim transferden sonraki 7. Günüm bugün. Geceleri aşırı terlemem oluyor ve idrara çok sıkılıyorum. Gece uykumdan uyanıp en az 1 kere kalkıp tuvalete gitmem gerekiyor. Böyle durumlar yaşayanlar oldu mu? Acaba pozitif etkiler mi yoksa hormon kullandığımız için normal mi?
Şişli memorial Semra kahramanı çok tavsiye ediyolar birde bahcelide gürkan bozdağCanım sen tüp bebegi nerede yaptirdin istanbulda Bende şuan araştırıyorum da hangi merkez hangi doktor
Bulunduğunuz ilin hangi ilse adını yazıp il sağlık müdürlüğü sayfasına girin ordan aile hekimi tahlil sonuçları fayfasi cikar TC no ile giriş yapabilirsiniz.nasıl acaba bilgi verebilir misiniz
Bulunduğunuz ilin hangi ilse adını yazıp il sağlık müdürlüğü sayfasına girin ordan aile hekimi tahlil sonuçları fayfasi cikar TC no ile giriş yapabilirsiniz.Aile hekimine verdim nasil görebilirim
Anladim ama ben bulamadim yinede teşekkür ederimBulunduğunuz ilin hangi ilse adını yazıp il sağlık müdürlüğü sayfasına girin ordan aile hekimi tahlil sonuçları fayfasi cikar TC no ile giriş yapabilirsiniz.
Merhabalar evet şükür sonucum pozitif. Ilk 2100 muayene ücreti verdim 25 bin kadar iğneler ilaclar tuttu ilk transferimi özel sigortam karşıladı. Ikinci transfere 15.000 ödedim arada histeroskopi oldum. Ama şuan sanirim ilk transfer ücreti 55.000 ₺ olmuş. Çok masrafli bir süreç Rabbim kolaylik versinPeri kızı merhaba sonucun pozitifti Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.bişey soracağım cevaplarsan sevinrim okuduğum kadarıyla medical pointte tedavi oldun doktor ve hastane ücreti toplamda ne kadar ödedin acaba
Sen baktın mi canimnasıl acaba bilgi verebilir misiniz
Ya şuan ben transferimin 9.günündeyim Ege üniversitesinde yaptırdım sonucumu bilmiyorum:) Allah korusun negatif durumunda medical pointte düşünüyorum teşekkür ederim cevap verdiğiniz içinMerhabalar evet şükür sonucum pozitif. Ilk 2100 muayene ücreti verdim 25 bin kadar iğneler ilaclar tuttu ilk transferimi özel sigortam karşıladı. Ikinci transfere 15.000 ödedim arada histeroskopi oldum. Ama şuan sanirim ilk transfer ücreti 55.000 ₺ olmuş. Çok masrafli bir süreç Rabbim kolaylik versinSizde orada mi yaptirmayi düşünüyorsunuz
Hangi ildesinizAnladim ama ben bulamadim yinede teşekkür ederim
Rica ederimYa şuan ben transferimin 9.günündeyim Ege üniversitesinde yaptırdım sonucumu bilmiyorum:) Allah korusun negatif durumunda medical pointte düşünüyorum teşekkür ederim cevap verdiğiniz için
IzmirHangi ildesiniz
Bana 12 martta test yapmam söylendi 2 martta çatlatma iğnesi oldum bu yüzden olabilir mi bilmiyorumRica ederiminsallah pozitiftir gerek kalmaz. Önce bende ege üniversitesi düşünmüştüm sonra çok sira bekliyorsunuz demisler burada okumuştum vazgeçtim. Yarın mi test yapacaksiniz siz
Laboratuvar sonuçlarına tıkladığımda barkod istiyorHangi ildesiniz
Taze transfer olmuşsunuz evet çatlatma iğnesinin etkisi geçmeyebilir. Umarim olumlu sonuç alırsınızBana 12 martta test yapmam söylendi 2 martta çatlatma iğnesi oldum bu yüzden olabilir mi bilmiyorum
Histeroskopi fiyatı nedir acabaMerhabalar evet şükür sonucum pozitif. Ilk 2100 muayene ücreti verdim 25 bin kadar iğneler ilaclar tuttu ilk transferimi özel sigortam karşıladı. Ikinci transfere 15.000 ödedim arada histeroskopi oldum. Ama şuan sanirim ilk transfer ücreti 55.000 ₺ olmuş. Çok masrafli bir süreç Rabbim kolaylik versinSizde orada mi yaptirmayi düşünüyorsunuz
Amiiinn çok teşekkür ederimTaze transfer olmuşsunuz evet çatlatma iğnesinin etkisi geçmeyebilir. Umarim olumlu sonuç alırsınız
Laboratuvar sonuçlarına tıkladığımda barkod istiyor
Hangi ilcrdeysenizn o laboratuvara tıklayınLaboratuvar sonuçlarına tıkladığımda barkod istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?