- 30 Mayıs 2022
- 217
- 237
- 33
Yazın bana çok dokundu arkadaşım... Lütfen kendini suçlama seninle ilgili bir durum değil demek ki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Kimyasal gebeliklerin sonrası hep güneş Allah'ın izniyleArkadaşlar benim 9.gün değerim 46 çıkmıştı ve öyle üzülmüştüm ki gece uyuyamamıştım üzüntüden mideme ağrılar girmişti…11.gün 27 çıktı değerim ve kimyasal oldu…şimdi hep aklıma geliyor üzülüyorum acaba 46 yı görünce üzüldüm diye mi değerim düştü filan diye…şimdide hep benim yüzümden diyorum ve toparlayamıyorum kendimi…kimyasal geçiren arkadaşlarım sizde nasıl olmuştu o süreci nasıl atlattınız lütfen yardımcı olabilir misiniz
Erzurumda özel tüp bebek merkezi var mı yada üniversite deFiyati biraz fazla gelince sizlere danışmak istedim. Ben Erzurum dayım. Tüp bebek için büyük merkezlere yakin olanlar çok şanslılar.
Bendede oluyor canımPozitif gören arkadaşlarım sağ kasığım ağrıyor normal mi? Sizde de ara ara oluyor mu ? Endişelenmeli miyim? Bişeyim yoktu bugün başladı
Bende de var aynısıİğrenme hali yok bende kuzumbenim bi de göğüslerim çok dolgun taş gibi oldular sende var mı o durum
İlki 32 gibi biseydi 43 e cıktı sonra da düstü zatenCanım kimyasalda 30 dan sonra ikinci kan vermende mi düşmüştü değerin ?
Sağlıklı olsunda günün önemi yok benceCanım benim de 6+4 transfere göre. Ama kese 6+4ken bebiş 6+2 çıktı. Bu önemli bi durum mu? Tecrübesi olan var mı kızlar
Bende cok istahsızım her gece ne yiyebilecegim diye dusunuyorum kısıtlı yiyeceklerle günü geciriyorumBu mide bulantısı. İştahsızlık öldürecek beni
Trasferden beri. İki kilo vermişimBende cok istahsızım her gece ne yiyebilecegim diye dusunuyorum kısıtlı yiyeceklerle günü geciriyorum
Neyse buna da sukur
Sonrasında alırız fazlasıyla olsunTrasferden beri. İki kilo vermişim
Benim değer düşük başladı da hep korkum o oldu canımİlki 32 gibi biseydi 43 e cıktı sonra da düstü zaten
Benimde öyle sizin kaçtı ?Benim değer düşük başladı da hep korkum o oldu canım
Çok teşekkür ederim umarım dediğiniz gibi olurBende iki kere kimyasal yasadım
Biz ne yaparsak yapalım tutunacagı varsa tutunuyor, tutunmayacaksa ne yazıkki düsüyor
Bende ilk ögrendigimde 30 küsürdü değerim ama kimyasal olabilecegini söylemislerdi
Sonra duserken cok üzüldüm ama kimyasal da gebe kalabildigimize bir isaret olumlu bir sey aslında
Bide doktorlara söyledigimizde doktorlar o kadar normal bir durum olarak karsılıyor ki , bilmeden bile daha önce kimyasal muhtemelen gecirmis oldugumuzu soylemisti
Kendini kötü hissetme lütfen , taş taşıyıp yine hamileliği devam eden oluyor
Önemli olan önümüzdeki sürece bakmamız
Yazın bana çok dokundu arkadaşım... Lütfen kendini suçlama seninle ilgili bir durum değil demek ki sağlıklı bir gebelik olmayacaktı Rabbim hakkında hayırlısını nasip etsin. Kimyasal gebeliklerin sonrası hep güneş Allah'ın izniyletez zamanda gönül bahçelerin yeşersin inşallah çok içten dilerim.
9.gün 50 sizin nasıldı ?Benimde öyle sizin kaçtı ?
7. Gün 9 10. Gün 48 çıktı9.gün 50 sizin nasıldı ?
İnşallah katlanarak artar sağlıkla canım7. Gün 9 10. Gün 48 çıktı
Atlatamadım atlatılmaz da zatenArkadaşlar benim 9.gün değerim 46 çıkmıştı ve öyle üzülmüştüm ki gece uyuyamamıştım üzüntüden mideme ağrılar girmişti…11.gün 27 çıktı değerim ve kimyasal oldu…şimdi hep aklıma geliyor üzülüyorum acaba 46 yı görünce üzüldüm diye mi değerim düştü filan diye…şimdide hep benim yüzümden diyorum ve toparlayamıyorum kendimi…kimyasal geçiren arkadaşlarım sizde nasıl olmuştu o süreci nasıl atlattınız lütfen yardımcı olabilir misiniz
Bende nerdeyse devamlı oluyor hatta bıçak saplanır gibi oluyor bazen çok afedersiniz ishal olmuşum gibi kıvrandırdığı oluyorKimsede olmuyor mu acaba :)))
Benimde ilki kimyasal olmuştuArkadaşlar benim 9.gün değerim 46 çıkmıştı ve öyle üzülmüştüm ki gece uyuyamamıştım üzüntüden mideme ağrılar girmişti…11.gün 27 çıktı değerim ve kimyasal oldu…şimdi hep aklıma geliyor üzülüyorum acaba 46 yı görünce üzüldüm diye mi değerim düştü filan diye…şimdide hep benim yüzümden diyorum ve toparlayamıyorum kendimi…kimyasal geçiren arkadaşlarım sizde nasıl olmuştu o süreci nasıl atlattınız lütfen yardımcı olabilir misiniz
Benim geçti şimdilik o kasık ağrısı canım ne bileyim keseyi görmeden rahatlamak yok gerçi keseyi görünce de rahatlayamayız :)))Bende nerdeyse devamlı oluyor hatta bıçak saplanır gibi oluyor bazen çok afedersiniz ishal olmuşum gibi kıvrandırdığı oluyor
Benimde ilki kimyasal olmuştu
Doktorum bu çok önemli hamile kalabildiği öğrenmiş olduk demişti (5 yıllık evliliğimde hiç hamile kalmadım) vücut sağlıklı olmayan embriyoyu istemiyormuş o yüzden embriyo tutunsa bile vücut atıyormuş o yüzden kimyasallar oluyormuş
Bizimle hiç alakası yok lütfen kendini suçlama
bir sonraki transfer için vücudunu hazırlamaya odaklan
Erzurumda özel tüp bebek merkezi var mı yada üniversite de
Bendede oluyor canım
Bende de var aynısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?