Canım kalbini ferah tut allahın izniyle bişey olmaz, ama doğana kadar hiç birimiz rahatlayamayacağız buna eminimYaa benim ara lekelenmelerimde oluyor bu kanamadan sonra bugün doktorum 3.4 ay kadar sürebilir dedi korkulacak bişey yokmuş düşük riskim vardı rahim kendini onarmis dedi bilmiyorum da her an yine bişey olacak korkusu devam edecek galiba
Bence duyulur canım vajinal ultrasonla duyduk bizEvet geçen cuma keseyi gördük haftaya perşembe kalp atışı için gidecez doktor o zaman 5+5 demişti
Benimde transfer 5 şubat pazartesi duyulurmu acaba kalp atışı
Valla bilemedimki hepsi farklı uyguluyor demekki ama benim son adet tarihiyle hesaplasaydı daha öndeydi. Ultrasonda da görülüyor hafta ve günü bence en sağlıklısı o diye düşünüyorumBenim transferim 14. gün oldu mesela,Cem Çelik doktorum son adet tarihinden hesaplayacağız dedi,yurtdışında yaşıyorum,ilk kese kalp atışı Martın 9-10’u gibi muayene olucam bakalım buradaki doktor ne diyecek.
Vazgeçme sakın bak yukarda resim attım 7.gün sabah negatifti test aldım akşam yaptım pozitife döndüYaptım canım ikinci çizgiyi göremedim ne yazık ki. Galiba negatifİnşallah çift çizgiyi sen görürsün canım
Senin adina cok sevindim canım.Insallah pozitif olur benimde.Vazgeçme sakın bak yukarda resim attım 7.gün sabah negatifti test aldım akşam yaptım pozitife döndü
İnşallah canım güzel haberlerini bekliyorum Allah yardımcımız olsunSenin adina cok sevindim canım.Insallah pozitif olur benimde.
Benimde 9. Günüm bende de adet olacakmışım gibi ağrılar var lekem de geliyor. Böyle olup pozitif olanlar da var. Dua edelim inşallah güzel sonuçlanır.10 günü geçti kahverengi akıntı var ,kasık ağrıları var korkmaya başladım iyicedış gebelik olur mu diye diye diye
hayırlı olsun, sağlıkla gelsin inşallah :)Evet geçen cuma keseyi gördük haftaya perşembe kalp atışı için gidecez doktor o zaman 5+5 demişti
Benimde transfer 5 şubat pazartesi duyulurmu acaba kalp atışı
maşallah maşalllaahKızlar bugün ki sonucum 1653 çıkmış
Amin canim çok sağolmaşallah maşalllaahkacıncı günün bugün hayırlı olsun canım
Evet ikiz istedim ama gözüm korktu birazgelsin ikizler
Hayırlı olsun. Gözünüz aydınAmin canim çok sağolbugün 12.günüm
Aslinda kese görünene kadar emin olamiyoruz benim arkadaşım 5.haftasinda betasi 9000 çıkmıştı ikiz sandik ama tek olduBeta 2 veya 3 e katlayınca ikiz mi oluyor
Çok teşekkür ederimHayırlı olsun. Gözünüz aydın
Belirtileriniz neydi. Evde test yapmış mıydınız?
Çok sevindim sizin adınıza. Böyle güzel haberler almak burada çok güzel.Çok teşekkür ederimBen transferden sonra 5.gün kaset test yaptim Çok çok silik çıkmıştı. 10.gün kan testim 774 geldi bugün 12.gün 1653 geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?