- 26 Şubat 2024
- 6.002
- 6.191
- 113
Benim Liv Hospital’da 6 embriyom donduruldu yıllık 6 bin TL ödedik geçen hafta.Embriyolar canım yanlış yazmışım.
Benim merakım verdikleri fiyat listesinde çubuk başı 5 bin ücret yazılmış. 5 embriyo dondurulursa 25 bin ücret mi talep edecekler.
Benim 18. Günüm o günden beri ara ara devam ediyor benim doktorum da normal karşıladı ilaçlara devam dediSİzin kaçıncı gününüz?
Doktoruma sordum yerleşmede olabilir ilaçlara devam edelim dedi.
İçimi rahatlattınız. Az önce baya yoğun gelmiş. Biraz tedirgin oldum.Benim 18. Günüm o günden beri ara ara devam ediyor benim doktorum da normal karşıladı ilaçlara devam dedi
8. GünümSizin kaçıncı gününüz
Bence yerleşmedir ama yine de doktorunuza haber verin isterseniz8. Günüm
Doktorum ilaçlara devam edelim dedi. Yerleşme olabilir dedi. Ama dünden beri devam ediyor.Bence yerleşmedir ama yine de doktorunuza haber verin isterseniz
Aradı konuştuk. Erken vermişsin kanı pazartesi hatta salı vermen gerekiyo dedi. Şuan gebelik hormonu yeni salgılanıyo 3 gün sonra tekrar kan ver gebelik yok diyemem dedi. Bikaç kere erken vermişsin dedi ona takıldıCanım geri dönüş yaptı mı?
Evet benim de öyle hala devam ediyorDoktorum ilaçlara devam edelim dedi. Yerleşme olabilir dedi. Ama dünden beri devam ediyor.
rabbim kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.Evet benim de öyle hala devam ediyor
Evet canım bilemezler yani kesin net bişey diyemez çünkü artış önemliAradı konuştuk. Erken vermişsin kanı pazartesi hatta salı vermen gerekiyo dedi. Şuan gebelik hormonu yeni salgılanıyo 3 gün sonra tekrar kan ver gebelik yok diyemem dedi. Bikaç kere erken vermişsin dedi ona takıldı
Amin inşallahrabbim kolaylıkla bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Ben test yapmak istiyorum ama günü beklemekte çok stresli.
Siz erken test yaptırdınız mı?
Biraz daha bekleyeyim bakalım.Amin inşallahevet ben erken gebelik yapmıştım 6. Günde pozitifi görmüştüm ama herkesin bir olmuyor tabi
Ne demek inşallah senin de hayırlı haberlerini alırızBiraz daha bekleyeyim bakalım.
Bu arada içim çok daralmışken senin yazman bana çok moral oldu. Çok teşekkür ederim.
Amin inşallahNe demek inşallah senin de hayırlı haberlerini alırız
Kese kalp atışı birlikte çağırdılar beni canım beklemesi zor oldu ama değdi beklemeyeKaçıncı haftada duydunuz önce keseyi görüp sonra mı kalp atışına çağırıyorlar yoksa ikis birlikte mi ?
6+4’ü doktor son adet tarihine göre mi hesapladu nasıl hesapladıKese kalp atışı birlikte çağırdılar beni canım beklemesi zor oldu ama değdi beklemeye6+4 dedi doktor bugün , darısı bu yolda emek veren
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?