- 18 Mart 2019
- 248
- 272
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canım darısı sana ve bekleyen herkese olsunHadi gozun aydin. Saglikla kucagina almak nasip olsun canim
cok sevindim canımmm kanamayla moralini bozma bebegşn saglıklıymışşKızlar haber bekleyen arkadaşlar için yazayım dedim bugün yine kanamam oldu iki günlük ped dolduracak kadar hemen doktoruma gittim hemen ultrasona aldı ve kese görünüyor diyip beni kalp atışıyla şoka uğrattı çığlığımi duymanız lazmdi rabbim bekleyen herkese nasip etsin inşallah çok dua ediyorum olmayanlar içinde. Bu arada risk de yok şuan için dedi gayet iyi toparlanmış mercimeğim ama istirahata devam dedi herkese şimdiden çok teşekkür ederim
Çok iyi geldi bana yacok sevindim canımmm kanamayla moralini bozma bebegşn saglıklıymışş
Canım ben bu sabah yaptım 22 şubat 3. Gün çift embriyo çıkmadıKızlar eşim erken gebelik testi almış 22 Şubat 3. Gün embriyosu transferi oldum sizce yapsam çıkar mı yapasım gelmiyor ama eşim sabırsız
Bende 2 sene önce bı düşük yaşadım sonra olmadi tüp bebek denemek istedik ilk denemem zaten dün transfer oldum 5. Gün embriyosu. Merak ettim ilk ne zaman öğrendiniz ne zaman test yaptınız diye. Rabbim kucagina almayı nasip etsin inşallah canımAleyküm selam canm ben ve bir çoğu arkadaşımız 4.5 Şubat transferi olduk 5. Gün embriyo, bir kaçımiz 6.7. günde idrar testinde öğrendik aynı gün kanda ogrenenlerimizde oldu şuan 6+1 olduk çoğumuz, maşallah liste var 1. Sayfada arkadaşımız sürekli guncelliyor istersen bir kontrol et
Benim tranferimde dün oldu 2 tane 5. Gün embriyosu. Merak ettim ne zaman test yapsam çıkar yada kan versem diye sormak istedim. Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin inşallah canım.Aleyküm selam canim 19 şubatta transfer oldum 2 tane 5.gün embriyosu transferin 5.günü sabah yaptım cok cok silik çıktı giderek koyulaştı. 10.gunumde 774 değerle pozitif haberini aldim şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah
akşam yatağa uzanınca benim de 2 gündür çarpıntım oluyor. ilaçlardan mı acaba diye düşündüm. test günüm 6 MartPozitifi görenlere bir sorun olacak kalbim çok hızlı atıyor çarpıntı gibi bu normal mi?
Bende az önce eşim ısrar edince yaptım erken gebelik çıkmadı tutmadı mı acaba 8. Günde sonuç alanlar var acaba idrarda çıkmayıp kanda görenler var mı 3. Gün embriyosuCanım ben bu sabah yaptım 22 şubat 3. Gün çift embriyo çıkmadı
Yaptım bir şey çıkmadıUzmeyeceksen kendini yap canım ben cesaret edemedim şahsen
Sabahtan beri bu psikolojiyi yenmeye çalışıyorum canım yarın sabah kan vermeye gidecem sonucumu yazarım. akşama kadar kendim düşünüp durdum negatifse ne olacak diye şimdi sabaha kadar da eşimle düşünürüz sakin olalım bizimkiler 3. Gün embriyosu belki daha idrara geçmemiştir. Herkeste aynı olacak diye bir şey de yok. Ben çarşambayı perşembeye bağlayan gece sabaha kadar bildiğin adet sancısı çektim bi diyorum belki o gece tutundu o yüzden daha çok yeni. Bilmem kendimimi avutuyorum yarın göreceğizBende az önce eşim ısrar edince yaptım erken gebelik çıkmadı tutmadı mı acaba 8. Günde sonuç alanlar var acaba idrarda çıkmayıp kanda görenler var mı 3. Gün embriyosu
Amin teşekkür ederim rabbim bu sevinci sizlerede tattirsin inşallah güzel haber alırız.Bende 2 sene önce bı düşük yaşadım sonra olmadi tüp bebek denemek istedik ilk denemem zaten dün transfer oldum 5. Gün embriyosu. Merak ettim ilk ne zaman öğrendiniz ne zaman test yaptınız diye. Rabbim kucagina almayı nasip etsin inşallah canım
Amin canim çok teşekkür ederim. Rabbim sana da nasip etsin. İnşallah pozitif olur sonucunBenim tranferimde dün oldu 2 tane 5. Gün embriyosu. Merak ettim ne zaman test yapsam çıkar yada kan versem diye sormak istedim. Rabbim saglikla kucagina almayı nasip etsin inşallah canım.
Canım duphaston kullanıyor musunPozitifi görenlere bir sorun olacak kalbim çok hızlı atıyor çarpıntı gibi bu normal mi?
Evet canım o mu yapıyorCanım duphaston kullanıyor musun
Biraz düşük ama düzenli artması önemliKızlar sonucum çıktı 5. Gün embriyosu 10. Gün değerim 25 .
Çok düşük değil mi yaaa