- 6 Şubat 2024
- 115
- 170
- 18
- 35
Benim 11. Günde oldu öylebugün açık sarı renkte akıntım oldu 2 defa. koyu kıvamlı ve açık sarı renkte. 6. günüm bugün.
bunu yaşayan var mı aranızda?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim 11. Günde oldu öylebugün açık sarı renkte akıntım oldu 2 defa. koyu kıvamlı ve açık sarı renkte. 6. günüm bugün.
bunu yaşayan var mı aranızda?
sonucu aldınız mı peki?Benim 11. Günde oldu öyle
Benim çok şiddetliydi çarpıntım ilacı içince başlıyordu doktora yazdım hemen kes dedi bana meğer o sebep olmuş bırakınca bi gün daha ara ara oldu sonra kesildi bence doktoruna yazEvet canım o mu yapıyor
İnşallah güzel haberleri verirsin de hepimize umut olur ya bizimde moralimiz bozuldu elimizde değilSabahtan beri bu psikolojiyi yenmeye çalışıyorum canım yarın sabah kan vermeye gidecem sonucumu yazarım. akşama kadar kendim düşünüp durdum negatifse ne olacak diye şimdi sabaha kadar da eşimle düşünürüz sakin olalım bizimkiler 3. Gün embriyosu belki daha idrara geçmemiştir. Herkeste aynı olacak diye bir şey de yok. Ben çarşambayı perşembeye bağlayan gece sabaha kadar bildiğin adet sancısı çektim bi diyorum belki o gece tutundu o yüzden daha çok yeni. Bilmem kendimimi avutuyorum yarın göreceğiz
Canım transferden öncede kullanıyordum hiç böyle olmamıştı sonradan böyle bişey yapar mı yani yeni 2-3 gündür olduBenim çok şiddetliydi çarpıntım ilacı içince başlıyordu doktora yazdım hemen kes dedi bana meğer o sebep olmuş bırakınca bi gün daha ara ara oldu sonra kesildi bence doktoruna yaz
Benim de 8. Günde olmuştu hala da devam ediyorArkadaşlar Merhaba.
Bu süreçte rabbim hepimizin yardımcısı olsun.
23 şubatta dondurulmuş 2 tane embriyom transfer oldu. Bugün 8. Günüm. Dün yoğun bir şekilde kahverengi akıntı gördüm. Bugün itibariyle de peçeteye pembe minik lekeler geliyor. Sizlerde de olmuş muydu?
Evet ben de transferden 5 gün önce başlamıştım yoktu transferden hemen sonra başladı benimCanım transferden öncede kullanıyordum hiç böyle olmamıştı sonradan böyle bişey yapar mı yani yeni 2-3 gündür oldu
Sİzin kaçıncı gününüz?Benim de 8. Günde olmuştu hala da devam ediyor
Tamam canım söylicem doktoruma teşekkür ederimEvet ben de transferden 5 gün önce başlamıştım yoktu transferden hemen sonra başladı benim
Canım geri dönüş yaptı mı?Bi tanıdığım var babası Türkiyenin ilk tüp bebek doktorlarından emekli. Şimdi ona haber gönderdim müsait olduğunda haber verecekmiş arıcam onu . Yazarım burayada ne dediğini
Benim de 7. Gün 9.6 çıktı. Muhtemelen 10. Gün aynı degerlerde olurum.Kızlar sonucum çıktı 5. Gün embriyosu 10. Gün değerim 25 .
Çok düşük değil mi yaaa
Hayır aradım meşgule aldı müsait olduğunda döner umarımCanım geri dönüş yaptı mı?
Umarım çok daha yüksek çıkarBenim de 7. Gün 9.6 çıktı. Muhtemelen 10. Gün aynı degerlerde olurum.
Benim de 8. Günde olmuştu hala da devam ediyo
Benim de 8. Günde olmuştu hala da devam ediyor
Benim de 9.gün düşük başladı değer sonradan artış oldu ama ne bekliyor bizi bilmiyorumHayır aradım meşgule aldı müsait olduğunda döner umarım
İnşallah sağlıkla artar bebişlerimiz sımsıkı tutunur bizeBenim de 9.gün düşük başladı değer sonradan artış oldu ama ne bekliyor bizi bilmiyorum
İnşallah canım sağol güzel dualarin için. Merak ettiğim bişey sürekli yattın mi yeme içmene dikkat ettiğin şeyler var mı benim doktorum ilk gün yat ertesi günde biraz dinlenip normal hayatına dönebilirsin iş güç eğilip kalkma uzanma dışında yormucak ufak şeyler yapabilirsin dedi. Sen yattın mi sürekli mesela nelere dikkat ettinAmin teşekkür ederim rabbim bu sevinci sizlerede tattirsin inşallah güzel haber alırız.
Erken test yapmanı önermiyorum açıkçası bir hafta geçsin test gününü beklemen daha doğru ama seni anladigimdan en az bir hafta bekle öyle idrar yap benim 6. Günü idrarda gözle çok zor görünen ikinci cizgim oldu aynı gün beta yaptım pozitif çıktı şükür 8. Günden itibaren idrar testi gözle görülür net çizgi çıkmaya başladı cogumuzda geç döllenme olabilir bu nedenle erken yapmanı tavsiye etmiyorum umarım bebişin seninledir tutunur inşallah
İnşallah canımAmin canim çok teşekkür ederim. Rabbim sana da nasip etsin. İnşallah pozitif olur sonucun
Kaçıncı haftada duydunuz önce keseyi görüp sonra mı kalp atışına çağırıyorlar yoksa ikis birlikte mi ?Canım çok şükür kalp atışını duyduk , her şey yolunda doktor haftasına göre gayet güzel dedidarısı herkese inşallah