İlaçlardan herhalde ya dengemiz şaştı iyice.Yok canım benim de 5 gün sürer ancak bu ay çok yoğun kanamam oldu doktora gittiğimde histeroskopi yapalım dedi. İşlem geçen cuma yapıldı. Adetimin 5.günüydü hala kesilmedi. Doktora sormadım normal mi diye. Bende anlamadım vücudumuza ne oluyor
Transfer tarihine göre hesapladı özellikle sordum. 2 şubat transfer tarihim6+4’ü doktor son adet tarihine göre mi hesapladu nasıl hesapladı
Hadi ya ben son adet tarihime göre hesaplarım zannediyordumTransfer tarihine göre hesapladı özellikle sordum. 2 şubat transfer tarihim
Merhaba canım yarın benimde 7. Günüm yaparsan banada haber verCanlar yarın transferimin 7.günü olacak. Elimde sadece kaset test var. Acaba kaset testte gebelik varsa çıkar mı. Test günü yaklaştıkça ne yazık ki beni iyice korku sarıyor. Test günüm 5 martta bu arada
Benide ekleyebilir misiniz?Sonucu belli olanlar etiketlerse güncelleme yapabilirim kızlar
Evet o da doğru tam 4 haftalık oluyor 2 şubat oluncaTransfere gore hesaplayip 2 subat transferse nasil 6+4 oluyor
Hesap tutuyor aslinda. Ben de 6+0 bugun. Benim adet ile transfer tarihi ayni hesap cikiyor 19. Gun oldugum icin.Kese kalp atışı birlikte çağırdılar beni canım beklemesi zor oldu ama değdi beklemeye6+4 dedi doktor bugün , darısı bu yolda emek veren herkese
Doğru Doğru internete yaz tup bebek hesaplama diye onlarin hesaplamasi degisik oluyor ben sat ile hesaplayinca da transfer tarihi ile hesaplayinca da ayni hafta çıkıyorEvet o da doğru tam 4 haftalık oluyor 2 şubat olunca
Yok canım transfer tarihinin üzerine 18 gün ekliyorsunYani şu an ben transfer tarihime göre hesapladığı da 1 hafta 2. Günlük oluyor ben 5 hafta sonra mı kalp atışı duyacam bu da nisan ayı oluyo nerdeyseçok saçma olmadı mı ya
Aynen bizim birebir tutuyor canımHesap tutuyor aslinda. Ben de 6+0 bugun. Benim adet ile transfer tarihi ayni hesap cikiyor 19. Gun oldugum icin.
Seninle de aramda 4 gun var (6 subat)
Benim pozitif canimSonucu belli olanlar etiketlerse güncelleme yapabilirim kızlar
nasıl yani anlamadım neden 18 gün ekliyorumYok canım transfer tarihinin üzerine 18 gün ekliyorsun
Gerçekten öyle çok değişik nasıl hesaplanıyor o yaDoğru Doğru internete yaz tup bebek hesaplama diye onlarin hesaplamasi degisik oluyor ben sat ile hesaplayinca da transfer tarihi ile hesaplayinca da ayni hafta çıkıyor
negatif olanlara bi şey sorabilir miyim ilaclar negatifi görünce bir anda kesiliyor mu yoksa igneyi bırak ama estrofemi bikac gün daha al vs gibi bir seyler var mi? hani donguyu tamamlamak adına vs
Benim de tam 8.gün akşamı aynısı oldu 9 ve 10. Günler devam etti sonra kesildi. Şu an pozitif canım. İnşallah senin de pozitif olur8. Günüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?