Bu konuda tecrübem yok ama bildiğim kadarıyla çok erken vermişsin . Strese girecekseniz gününden önce kimse kan vermesinKızlar transferimin 7. Günü bugün. 3. Gün embriyosu. Dayanamadım iki saat önce gittim kan verdim. Kan test günüm pazardı. 3. Gün embriyosu geç çıkıyor diye biliyorum bu kadar geç misonuç negatif gelmiş 4 gün daha bekleyip ümitlenmeli miyim yoksa oturup ağlamalıyım (((
Ya şükür çok güzel maşallah katlanarak ilerlesin inşallah canimkızlar 9.günüm betam 313 olmuş. 7.gün 110 du
Cok güzel darısı bana olsun. 8. Gün 69 du yarin kan vereceğim tekrarKızlar 7.gun 46 beta çıkmıştı
9.gun 123.52
Çok şükür adım adım hepimiz inşallah
bugün o kadar adet sancim var ki çok korktum yine yorulunca mi çok ağrıyor acaba
Çok güzel gelmis maşallah. Ben de yarın vereceğim heyecanliyimkızlar 9.günüm betam 313 olmuş. 7.gün 110 du
Yaa senin de çok güzel olacak bence güzel çıkmış güzel düşün ben biraz olumsuz düşünüp uzuyorum kendimi ama bence tam tersi yapmamiz lazım pozitif düşün elim karnimda butun gun ya varis ya mucib esmalarini çekiyorum calisirken bile. Sen de öyle yap canimCok güzel darısı bana olsun. 8. Gün 69 du yarin kan vereceğim tekrar
Aminn inş sağlıklaAyy çok sevindim hadi gözün aydın. Hayırlı olsun, sağlıkla büyüsün. Darısı bekleyen tüm diğer arkadaşlara.
Vajinal dinledı ikisi arasında fark büyük müTekrardan hayırlı olsunkalp atışını karından mı dinlediniz
Ben de yarın kan vericem çok heyecanlıyımÇok güzel gelmis maşallah. Ben de yarın vereceğim heyecanliyim
Benimde 3. Gün embriyosu yarın 7. GünKızlar transferimin 7. Günü bugün. 3. Gün embriyosu. Dayanamadım iki saat önce gittim kan verdim. Kan test günüm pazardı. 3. Gün embriyosu geç çıkıyor diye biliyorum bu kadar geç misonuç negatif gelmiş 4 gün daha bekleyip ümitlenmeli miyim yoksa oturup ağlamalıyım (((
Umarım öyledir olumsuz bir haberi kaldıracak gücüm kalmadıBenimde 3. Gün embriyosu yarın 7. Günya bizimkiler daha geç tutunuyor ya da 5. Günler tutunuyor bilmiyorum bugün duygusalım ama erken olmuş sakince bekle lütfen zor biliyorum ama günün gelmeden umutlarını tüketme bizimkiler daha çook küçük kanda daha yükselememişlerdir bile
Kilolu derken ne kadar kilolu kiloyuda belirtseniz mesela biri bana kiloluyum derse 100 kilo üzeri anlarım benAranizda hic kilolu olan varmi. Kilolu olup bebegi tutan ozellikle
amin canım cok saolYa şükür çok güzel maşallah katlanarak ilerlesin inşallah canim
inşallah senden de güzel haber alırız canımÇok güzel gelmis maşallah. Ben de yarın vereceğim heyecanliyim
Doğrudur o zaman ben bilmiyorumda ilaçlarımı tanıdık eczaneden aldığım için söylememiş de olabilirEvet benimde öyle oldu doktor 3 kutu yazmıştı ama eczane 1 tane verdi. Ücretli aldım hep
Maşallah Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah darısı kalp atışını bekleyenlere bana ve bu süreçte olan herkese inşallahKızlar hastaneden geliyorum kese de kalp atışında duyuldu şükürler olsun artık kadın doğum doktoruna gıdıcem tüp bebek doktorumla bitti işimizi
Ayy çok karışık vallahi ben ilkin tatlı aserdim sonra turşu aserdim değişik bişey geçen akşam pişmiş soğan kokusu aldım çok hoşuma gitti bu akşam ise tahammül edemedim inşallah kalp atışını da duyayım artık bunlar sevindirir bizleriŞişkinlik de var canım evetMidem de bu arada bugün iyice yandı, bulantı da yine yaşadım. Tahminen bu durum kaç hafta sürer acaba ya kadın olmak zor gercekten
Merhaba, sağlıkla kucağınıza alırsınız umarımKızlar 7.gun 46 beta çıkmıştı
9.gun 123.52
Çok şükür adım adım hepimiz inşallah
bugün o kadar adet sancim var ki çok korktum yine yorulunca mi çok ağrıyor acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?