Artış çok güzel maşallah sağlıkla ilerlesin inşallahkızlar 9.günüm betam 313 olmuş. 7.gün 110 du
65-70 fln bence. 80 normalin üstü bana göreNormal kaç kilo oluyor
inşallah canım cok saolArtış çok güzel maşallah sağlıkla ilerlesin inşallah
Yaaa bende bekliyorum şuan bugün 6. Haftami doldurdum yarından itibaren 6+1 olacak haftaya Çarşamba kalp atışı var bir umut bütün bunlara rağmen umudum var inşallah bu anların sevincinide paylaşırız hep birlikteinşallah canım cok saolkalp atışını duyayım havalara ucacagım şimdi pek sevinemiyorum
transfer tarihiniz ne zamandı?inşallah duyacaksınız kalp atışını ben inanıyorumYaaa bende bekliyorum şuan bugün 6. Haftami doldurdum yarından itibaren 6+1 olacak haftaya Çarşamba kalp atışı var bir umut bütün bunlara rağmen umudum var inşallah bu anların sevincinide paylaşırız hep birlikte
yaptın mııııGününden önce asla test yapmıcam , kızlara gününüzü bekleyin test yapmayın diyen o kızsındır amaaaaaaaa şuan testle bakışıyorsundurrr
Ne iyi eczaneymiş öyleDoğrudur o zaman ben bilmiyorumda ilaçlarımı tanıdık eczaneden aldığım için söylememiş de olabilir
Ya ben test almadım bilerek evde de yok sanıyodum az önce banyoda buldum varmış testi görünce bi gaza geldim ama hem kendime hem eşime sözüm varr daha yapmadımmmyaptın mıııı
4 Şubat 5. Gün embriyo. İnşallah hep birlikte bu anı paylaşırız inşallah amin teşekkür ederimtransfer tarihiniz ne zamandı?inşallah duyacaksınız kalp atışını ben inanıyorum
5 hafta 5 günlük olduMaşallah Sağlıkla kucağına da alırsın inşallah darısı kalp atışını bekleyenlere bana ve bu süreçte olan herkese inşallahbu arada kaçıncı hafta oldu
bakışmaya devam et o zaman canımYa ben test almadım bilerek evde de yok sanıyodum az önce banyoda buldum varmış testi görünce bi gaza geldim ama hem kendime hem eşime sözüm varr daha yapmadımmm
Ne iyi eczaneymiş öyle
inşallah canım4 Şubat 5. Gün embriyo. İnşallah hep birlikte bu anı paylaşırız inşallah amin teşekkür ederim
cok teşekkür ederimmm. darısı kalp atışlarımıza olur inşallah bu belirsizlikten kurtuluruz
Maşallah o zaman alttan kalp atışı yapılmıştır benim düşük riski olduğu için bu hafta hiç dokunmayalim sana dedi. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah5 hafta 5 günlük oldu
Evet evet zaten bana da çok dınletmedı cnku enerjı verıyoruz dedi 15 gün sınra bida giderim inşMaşallah o zaman alttan kalp atışı yapılmıştır benim düşük riski olduğu için bu hafta hiç dokunmayalim sana dedi. Sağlıkla kucağına almak nasip olsun inşallah
İnşallah canım inşallahcok teşekkür ederimmm. darısı kalp atışlarımıza olur inşallah bu belirsizlikten kurtuluruz
Evet baya varmış olsun ileriki tecrübelerimi aktarırim önden inşallahinşallah canım. benim 19 şubat aramızda 15 gün varmış baya var.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?