- 14 Ekim 2018
- 1.704
- 1.922
- 133
- 26
cok sevindim. kucagınıza aldıgınız gün de olur inşallah. iğnelere devam mı?İnşş amin 5 hafta 5 gün kesede tam 5 hafta 5 gün
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok sevindim. kucagınıza aldıgınız gün de olur inşallah. iğnelere devam mı?İnşş amin 5 hafta 5 gün kesede tam 5 hafta 5 gün
İnşallah sagliklidir.benimki tutmadi 88 kg80 kg yim. ilk betam pozitif bugun tekrar vercegim. sağlıklı mı bilmiyorum
60 kg ya kilolu denmez ki.hayirli olsun
Kizlar bu gün 8 günü idrar testi yaptım ama sunuc çıkmadı ve sanki adet olucak gibi ağrısı var ayaklarım sızlıyor karnım aynı şekilde sizce varmı dir birşey60 kg ya kilolu denmez ki.hayirli olsun
Canim etiket olmamış ama denk geldim mesajına 5 Mart transfer tarihim nasipse@gull220 canım naptın ?
Ay süperr hayırlısı olsun inşallahhCanim etiket olmamış ama denk geldim mesajına 5 Mart transfer tarihim nasipse
İnşallah canimAy süperr hayırlısı olsun inşallahh
Canım bende 32 yaşındayım ama yalnızca 4 yumurtam döllendi ikisininde gelişimi beklendiği gibi olmadı dolayısıyla yalnızca 2 embriyom oldu doktorumda 3. Günde transferi uygun gördü ikisini de transfer etti ama biri 7 diğeri 8 hücreliydi böylelikle şansımı artırmak adına elinden geleni yaptı umarım en azından biri tutunur yoksa sil baştan..benimde transfer tarihim henüz belli değil bir şey sormak istiyorum bir yada iki embriyo transferi doktor inisatifinde mi çünkü interntte 2 tüp bebek denemesi yada 35 yas üzeri yazıyor doktorun asistanına sordum detaylı bilgi vermedi
rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inşallahCanım bende 32 yaşındayım ama yalnızca 4 yumurtam döllendi ikisininde gelişimi beklendiği gibi olmadı dolayısıyla yalnızca 2 embriyom oldu doktorumda 3. Günde transferi uygun gördü ikisini de transfer etti ama biri 7 diğeri 8 hücreliydi böylelikle şansımı artırmak adına elinden geleni yaptı umarım en azından biri tutunur yoksa sil baştan..
Yaaa tebrik ederim canım gününü düşününce gayet normal rabbim katlanarak arttırsın sağlıkla tutunsun büyüsün aminnnSonucum 30 çıktı kızlar 7.gün
Amin çok teşekkür ederim darısı herkesin başına inşallahYaaa tebrik ederim canım gününü düşününce gayet normal rabbim katlanarak arttırsın sağlıkla tutunsun büyüsün aminnn
Aynı gün transfer olmuşuz benim de 3.Gün embriyosu,Merhaba kızlar 14 şubat'ta 2 adet 5. gün embriyosu transfer edilmişti.
10. Gün-126
12. Gün-183 (Artış az olduğu için korktuk)
14. Gün-444 çıktı sonuçlar nasıl sizce
Malesef devam çünkü benim zaten hikayem düşük düşüyo bende sürekli o yüzden düşük ıgnelerıne devamcok sevindim. kucagınıza aldıgınız gün de olur inşallah. iğnelere devam mı?
hayırlı olsun canımmSonucum 30 çıktı kızlar 7.gün
Çok teşekkür ederim inşallah katlanarak artar 9. Gün tekrar vericemhayırlı olsun canımm